Temat: Dragon Ball: Kid Buu, a Super Buu.

Dodane: 08-12-2009 22:42
zgadzam się z tobą w stu procentach wyzbył sie całego dobra z siebie i był tym złym . A w tym co ty mówisz z fat buu też może coś być bo normalnie gdyby Mistic Buu miał opaść z sił to wrócił by do formy evil a nie kid

Dodane: 09-12-2009 18:21
Oczywiście,że najsilniejszą formą buu jest Mistic buu(po wchłonięciu Gohana).Jedynie vegetto był od niego silniejszy w całym dbz.Kid buu radził sobie dosyć dobrze z ssj3,więc był od niego silniejszy,a mistic buu miał w sobie siłę Mistic Gohana,Piccola,Trunksa i Gotena,ale rozdzielonych,więc chyba ewidentnie widać,że Kid buu jest słabsy.Może jeszcze napisze,moje porównania siły.Mistic buu>Gotenks buu>Piccolo buu>Super buu(po wchłonięciu grubego buu)>Kid buu>Zły buu>Fat buu
Sądzę,że jest to właściwe porównanie siły.
--------------------

Dodane: 27-01-2010 21:22
to co SONGOTEN19 napisał ma ręce i nogi..
"Kid Buu byl najmocniejsza forma bo inaczej po co mialby sie w nia zmieniac skoro jak kiloro z was mowi byl slabszy od Super buu , ludzie myslcie troche gdyby Super Buu byl silniejszy to by sie nie zmienial na koniec w Kid Buu "
racja.. Także uważam, że silniejszy był Kid Buu

Dodane: 27-01-2010 21:31
ludzie myslcie troche gdyby Super Buu byl silniejszy to by sie nie zmienial na koniec w Kid Buu
Nie wiem czy dobrze pamiętam,ale Super Buu nie umyślnie zmienił się w Kid Buu.Tak mi się przynajmniej wydaje,dawno oglądałem DB.Najsilniejszy był ten Buu,który wchłonął Bogów,ale przed zaabsorbowaniem tego grubego Kayioshina.Prawdopodobnie tamta moc była największa,a forma Kid to pierwsza forma Buu,która i tak jest silna.Ważne są cechy takie jak zdecydowanie,krwiożerczość,dzikość,a Kid Buu je miał.
--------------------

Dodane: 09-02-2010 03:26 -
najsilniejszy z Buu ? ewidentnie Mystic, posiadał on moc Mystic Gohana, Trunksa, Gotena oraz rozum Picolo co stworzyło go najlepszym z Buu. Co do Kid może i był on silny, dziki ale był głupi, przypominam iż zamienił się on w Kid Buu po oderwaniu kokonów z wojownikami. Gdyby kid buu był najsilniejszy to załatwił by Goku jednym hitem zaś Goku się dzielnie trzymał, gorzej Goku wypadł na tle GotenksBuu a co dopiero Mystic Buu. I tak jak ktoś już wcześniej wspomniał, gdybym nie miał racji to Goku nie scalał by się z Vegetą tylko by sam podjoł walkę.
Co do paru osób, proszę skończcie cytowanie słów polskiego lektora z RTL7

Dodane: 09-02-2010 07:12
qrasser
mylisz sie....
Goku nie radzil se z Misticiem? dlaczego? Bo nie aktywowal SSJ3!! myslcie ludzie...
SSJ3 Dawalo mu potezna moc... gdyby to zrobil wtedy to by mistic nie radzil
se tak latwo...
Natomiast Mistic byl silny i mial rozum Piccola ale Kid Buu to byla pierwotna
forma.... NAJSILNIEJSZA Kid Buu mogl rozwalic wszystko w mgnieniu oka....
Umial Instant Transmission planete rozwalal jakims jednym bezuzytecznym ciosem
--------------------

Dodane: 09-02-2010 11:44 -
przeczytaj jeszcze raz to co ja napisałem, Goku SSJ3 nie radził sobie z Buu który absorbował Gothenka SSJ3 a co dopiero z Mystic Buu który był znacznie śliniejszy od swojego poprzednika !! przypomnę że sam Mystic Gohan był silniejszy od GokuSSJ3 (Mystic moc która się nie kończy, zaś Goku po 10 min pada na dechy tak jak z Kid Buu gdyż poziom ten strasznie pożera energię) a co dopiero Mystic z maluchami oraz Picolo

Póki co ja stwierdzam fakty a Ty gdybasz co jak by nie było itp

Dodane: 11-02-2010 00:27
a ja szybka odpowiedz;D od najslilniejszego:
1 mistic buu
2 gothenks buu
3 super buu
4 kid buu
5 evil buu
6 fat buu
;D
uzasadnienie;D jest proste 1 forma kid buu byla bardzo sielna ale po wchlonieciu bogow zamienil sie w fat buu i zlagodnial,a co do kid buu mówicie ze byl najsilniejszy a niby czemu?? wyraznie bylo powiedziane w anime ze jest slabszy ale nadal grozny... nie moze bycsilniejszy niz mistic czy gothrnks buu,a super buu to kit buu w wersji z wieksza moca;D

Dodane: 11-02-2010 17:51
Arstek napisał/a:
"Kid Buu byl najmocniejsza forma bo inaczej po co mialby sie w nia zmieniac skoro jak kiloro z was mowi byl slabszy od Super buu , ludzie myslcie troche gdyby Super Buu byl silniejszy to by sie nie zmienial na koniec w Kid Buu "
A czemu Super Buu zamienił się w Kid Buu?
Bo Vegeta i Songo wyciągnęli z nich innych wojowników zjedzonych przez Buu. Więc nie miał już ich mocy i był słabszy.
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"

Dodane: 11-02-2010 18:06
Moim Zdaniem To Buu Zmienił Się W Kid Buu Pozneiważ Nie Miał Już Wyboru Gdy Stracił Moc Wszystkich Zaobsobrowanych Wojowniko Stał By Się Znów Chudym Buu Więc Uwolnił Swoją Drzemiącą w Nim Moc I Przybrał Swoją Prawdziwą Postać.
Pozdrawiam.

Dodane: 13-02-2010 00:00
Demrumrus napisał/a:Arstek napisał/a:
A czemu Super Buu zamienił się w Kid Buu?
Bo Vegeta i Songo wyciągnęli z nich innych wojowników zjedzonych przez Buu. Więc nie miał już ich mocy i był słabszy.
on nie mial zadnego wyboru powrucil do 1 formy bo stracil duzo energi

Dodane: 28-02-2010 19:10
Sądzę, że silniejszy był jednak Kid Buu. Tak jak i poprzednie formy miał zdolność do regeneracji, do przyswajania sobie technik przeciwników, ale miał coś, czego nie miał jeszcze żaden z przeciwników w DB - rozum. Freezer, Cell, Dabura byli mocni w gębie i pewni siebie, zaś Buu chciał tylko walczyć i niszczyć. Nic nie mówił, nie tracił czasu, dlatego to jemu jako jedynemu udało się zniszczyć ziemie. W dodatku nigdy nie poznaliśmy do końca jego siły.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.