Temat: Naruto Shippuuden 114 - Opinie

Dodane: 18-06-2009 16:15
Już teraz możecie obejrzeć najnowszy odcinek "Naruto Shippuuden" o numerku 114. Serdecznie zapraszam do oglądania:
http://npolska.ne...online-309 zaś po obejrzeniu proszę o komentarze do epka
--------------------
-------------------------------------------------------------
Nie używaj wulgarnych słów, inaczej będę kasował twoje posty!

Dodane: 18-06-2009 19:53
Odcinek taki sobie, sądziłem że będzie więcej walki a większość odcinka to wspomnienia Orcia xD
--------------------

Dodane: 18-06-2009 22:50
Mi tam sie bardzo podobał, fajne były te przebłyski z pzreszłości Orka

Teraz Sasek bedzie szukał towarzyszy

Dodane: 19-06-2009 11:23
Odcinek uznaje za dobry, właśnie najlepsze było to, że Orochimaru, jak był młody miał jeszcze w sobie coś z człowieczeństwa

Jednak jego mania związana z wężami wzięła się od Trzeciego
--------------------

Dodane: 19-06-2009 14:44
Ciekawy odcinek. No cóż ma trochę wspomnień ma. Trzeci jak wiadomo i sam to przyznał że mylił się co do niego że tak naprawdę nie ma w sobie nic z człowieka. Ale co do węży to przecież chyba jego imię ma coś z tym wspólnego

Dodane: 19-06-2009 14:52
wogole starzy orochimara byli wezami pewnie

Dodane: 19-06-2009 15:59
by_black napisał/a:Odcinek uznaje za dobry, właśnie najlepsze było to, że Orochimaru, jak był młody miał jeszcze w sobie coś z człowieczeństwa

Jednak jego mania związana z wężami wzięła się od Trzeciego
No nie do końca od trzeciego, bo trzeci mu tylko powiedział że to jest skóra węża, a on widząc na przykładzie tsunade jakie życie jest kruche postanowił że zajrzy do tych zakazanych jutsu

Dodane: 19-06-2009 16:05
Nie chodzi o to, że centralnie się wzięła od niego, tylko rozmowa z Trzecim natchnęła go na drogę węża, zresztą bardzo szybko zaczął manipulować wężami
--------------------

Dodane: 19-06-2009 16:39
Troszkę zawiódł mnie ten odcinek ,myślałem że walka Orcia z Saske będzie ciekawsza a tu tak bam i po sprawie

Dodane: 20-06-2009 10:32
Można się było spodziewać takiej walki

Ale to że zaczął się tak pasjonować wężami nie musiało oznaczać że stanie się takim bezdusznym potworem.

Dodane: 20-06-2009 11:22
Gdyby walka od razu nastała znów szybko byśmy ujrzeli fillery. Poza tym mnie bardzo interesuje przeszłość bohaterów, zwłaszcza takich jak Orochimaru, Itachi itp. Tak więc nie wiem po co narzekać..
--------------------

Dodane: 20-06-2009 16:33
No tak, warto sobie poprzypominać. Ale jednak powiem że starsze odcinki schippa mi się bardziej podobały. Teraz muzyka zrobiła sie trochę bardziej chaotyczna. Sprawa z wężami a technikami to dwie różne sprawy. Nawet gdyby trzeci nie powiedział mu o nich, to i tak by zajrzał do technik. To pogoń za wiecznym życiem zrobiła z niego potwora.
--------------------

Dodane: 20-06-2009 18:12
Te odcinki teraz to są tzw. "półfillery", o których była mowa wcześniej. Pytanie tylko jak to się ma do anime, bo podobno ma nie być już fillerów tylko właśnie te całe "półfillery" w ich miejsce. To będzie pewnie wyglądało jak DBZ.
Co do samego odcinka to jak już wspominałem przy okazji wcześniejszego, taki odcinek jest lepszy od zwykłego fillera, a to znaczy że mi się podoba
--------------------
Konstantynopolitańczykowianeczka

Dodane: 22-06-2009 17:31 -
A ja uważam ten odcinek za bardzo ciekawy. Możemy tam dowiedzieć się dużo o przeszłości Orocimaru, która mnie interesuje. Wreszcie 1/3 legendarnych sanin'ów zostaje pokonany przez saska-grubaska. Robi się na prawdę ciekawie.
--------------------

Dodane: 24-06-2009 14:49
Będzie ten odcinek do pobrania ?

Dodane: 25-06-2009 10:08
Marek1992 napisał/a:
Będzie ten odcinek do pobrania ?
A czy to miejsce do takich pytań? Nie mogłeś zapytać się administracji na pw?
Dzisiaj już będzie kolejny odcinek ^^
--------------------

Dodane: 27-06-2009 17:36
A ja mimo wszystko wciąż nie mogę uwierzyć , że to już koniec Wielkiego Orohimaru przecież to jeden z głównych badassów serii . Wiązałem nadzieję na jakąś epicką walkę a tu pyk i po sprawie - mimo wszystko jestem zawiedziony

Dodane: 27-06-2009 18:01
diablostars napisał/a:
A ja mimo wszystko wciąż nie mogę uwierzyć , że to już koniec Wielkiego Orohimaru przecież to jeden z głównych badassów serii . Wiązałem nadzieję na jakąś epicką walkę a tu pyk i po sprawie - mimo wszystko jestem zawiedziony
To trochę coś w rodzaju jak śmierć L w DN. A orocimaru był strasznie chory i wcześniej czy później umarłby, chyba że znalazł by se nowe ciało. Mnie nawet cieszy jego śmierć bo teraz w anime będzie lepsza akcja, a nie wszystko krążyło wokół Sasuke, żeby uratować go od Orochimaru.
--------------------

Dodane: 27-06-2009 18:38
Zgadzam się z tobą. Ale cóż z tego i tak Sasuke chcą sprowadzić do liścianej wiochy xD. Mam niedosmak że Orochimaru tak szybko mu się dał. Z resztą w końcu do tego musiało by dojść.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.