Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 00:36
OnLine: 17, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Pytania i odpowiedzi
Dodane: 17-03-2012 11:01 - Edytowane przez by_black dnia 17-03-2012 18:41
A mi się wydaje, że Raditz miałby normalną długość włosów: http://th02.devia...37xlm1.jpg

--------------------

Dodane: 18-03-2012 12:39
#KaKa663 - user - 50%
DeaDMen dzięki ale te stronki już sprawdzałem i nie dziala. Zły jestem bo filmy zacząłem oglądać krótko przed tym jak zamknęli megavideo a z tym wiekszość możliwości. Myślę że jak ktoś znajdzie takie filmy to napisze na forum. Dzieki za próbe pomocy :)

Dodane: 18-03-2012 12:42 - Edytowane przez NoClan dnia 18-03-2012 12:43
#NoClan - user - 60%
Na Wrzucie kiedyś widziałem odcinki Dragon Ball'a tylko nie wiem czy jeszcze są :) .

EDIT : Tak są możesz oglądać :) http://www.wrzuta...ragon+ball

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 18-03-2012 21:58
#t0xyn - user - 0%
NoClan napisał/a:
Na Wrzucie kiedyś widziałem odcinki Dragon Ball'a tylko nie wiem czy jeszcze są :) .

EDIT : Tak są możesz oglądać :) http://www.wrzuta...ragon+ball

Miałem juz pisać mój wybawco ale z lektorem to ja sobie podaruje..

Jakby ktoś miał DBZ głownie po Cell sadze to prosze o linka .. tylko z napisami . A i wszystkie filmy by mi się przydały. Wgl dlaczego nikt nie uploaduje na inny hosting? Afera z ackta ucichła przeciez.

Dodane: 20-03-2012 17:57
#KaKa663 - user - 50%
t0xyn zgadzam sie. Migdzie nie można znaleźć filmów on line. a linki z forum sa strasznie wolne. Prosze was wrzucicie to na jakis server np. tam gdzie odcinki dbz z kreskowka.pl.

Dodane: 21-03-2012 18:40
#Henkok - user - 80%
MidulGT napisał/a:
Witam chciał bym się dowiedzieć czy Filmy o dragon ball'u
nakręcił ten sam reżyser co np. Dragon Ball Z ?
bo głowię się z tym od tygodnia

Wiadomość doklejona:
a moją ulubioną postacią jest Veggeta, ponieważ Veggeta bez przemiany w ssj jest silniejszy od Goku

Jak bez przemiany w ssj może być silniejszy od Goku???Tutaj nie rozumiem o co ci chodzi.Zależy kiedy.Na Namek Songo był silniejszy.Potem Vegeta potem znów Songo i wreszcie w buu sadze też Songo.Jak sam stwierdził Vegeta.Później podczas tego budokai tenkaichi w którym brała udział pan,to też stawiałbym na Songa ,ale nie można być nigdy niczego pewien.I moja osobista proźba skoro już tu pisze.Mógłby mi ktoś znaleźć dobry link z buu sagą(na chomikuj znalazłem wersję rtlowską ,jeżeli innej nie znajdę to dobre i to)?

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 22-03-2012 07:53
#CzeQo - user - 40%
Mam problem. Pamietam, ze gdzies w temacie bylo opisane , jakie filmy kinowy dzial sie, pomiedzy ktorymi odcinkami serii. Np film 1 dbz dzial sie miedzy tym a tym odcinkiem. Pomozcie;p

Dodane: 22-03-2012 08:53 - Edytowane przez Ser3k dnia 22-03-2012 08:58
#Ser3k - user - 60%
Tak mniej więcej to od pierwszego odcinka możesz już oglądać "Drath Zone".
Po Saiyan saga możesz do "Lorda Sluga"
Potem jak skończysz Freeza sagę możesz oglądać kolejne 2 z Coolerem.
Po Cell sadze możesz oglądnąć do Bojacka.
Do czasu przed turniejem w Buu sadzę możesz oglądać do "Bio Brolly".
Potem już po skończeniu DBZ "Fuzje" i "Gniew Smoka".
Specjale "Bardok Ojciec Goku" najlepiej po Freeza sadzę. A "Historię Trunksa" Po android sadzę (lub Cell).
Tak z grubsza tak to się prezentuje.

--------------------

"Szczęście sprzyja odważnym"Wergiliusz
Dodane: 22-03-2012 11:04
Film o Bardoku to jeszcze przed Dragon Ballem zwykłym.

A pozatym obejrzyj filmy dopiero po obejrzeniu wszystkich Dragon Ballów, bo Ci się pomiesza.

--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"

YOUTUBE.COM/user/srocek2
Dodane: 27-03-2012 16:54
#Jarofir - user - 0%
Witam, mam pytanie (chyba jak większość tutaj ;p). Mianowicie, co to jest za wersja DB ?? Na pewno nie 'Hoshi', bo to fail. Domyślam się, że nie Kai, bo tam nie ma Buu Sagi. Dlaczego tak mnie to ciekawi? Bo jakość jest fantastyczna, znacznie lepsza od oryginalnego DBZ. Zapodaje 2 linki do obejrzenia.

http://youtu.be/O... od 7:50 do 10:20 i 11:50 do końca (transformacja SS1)

http://youtu.be/h... od 5:25 do 6:55

proszę o szybką odpowiedź! Pozdrawiam.

Dodane: 27-03-2012 19:39
Są to scenki przerywnikowe z gry Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi na PS3 i X-Boxa 360. W zapodanych przez ciebie filmikach zostały pokazane wszystkie, więc na więcej nie masz co liczyć.

--------------------
Dodane: 31-03-2012 22:30
#rav316 - user - 0%
Witam. Mam bardzo trudne pytanie, ale mam nadzieję, że pomożecie mi na nie odpowiedzieć. Otóż bardzo dawno temu oglądałem pewien fanowski filmik z DBZ i teraz właśnie go poszukuję, bo była tam genialna muzyka. Jedyne co pamiętam to to, że podczas refrenu wokalista śpiewał donośnym rockowym głosem "AAAAAAAAaaaaaAAAAAAAA" i w tym momencie Vegeta jako Oozaru ściskał Goku w rękach - całość była tak skomponowana, że wydawało się jakby to Goku krzyczał. Wiem, że bardzo mało informacji, ale nic na to nie poradzę, może ktoś się zetknął z czymś takim?

Chciałem założyć nowy temat, ale wyskakuje mi, że jestem niezalogowany (?)

Dodane: 02-04-2012 10:07 - Edytowane przez KaKa663 dnia 02-04-2012 10:08
#KaKa663 - user - 50%
#Ser3k Pominąłeś Plan zniszczenia Sayian, który toczy sie w trakcie Cell sagi :d Przed walką z cellem ale po osiągniećiu ssj przez gohana

PS. Mam problem nie moge pisać w shoucie Dlaczego? Pise że nia jestemzalogowany a jak widzicie jestem :d

Dodane: 08-04-2012 15:32
#xxtkchxx - user - 0%
Ja mam takie pytanie dotyczące prawdopodobnie nowej serii, Dragon Ball Hoshi. Słyszał ktoś może o tym ? Czy to jakaś ściema ?

Dodane: 08-04-2012 15:43
#by_black - systemadmin - max%
xxtkchxx napisał/a:
Ja mam takie pytanie dotyczące prawdopodobnie nowej serii, Dragon Ball Hoshi. Słyszał ktoś może o tym ? Czy to jakaś ściema ?

Nie ma i nie będzie żadnej serii Hoshi, wymysł fanów oparty o trailer gry Dragon Ball Heroes.

UWAGA ODCINKI DRAGON BALL, DRAGON BALL Z i DRAGON BALL GT ORAZ INNE PLIKI ZWIĄZANE Z DRAGON BALL SĄ W TRAKCIE UPLOADU, WSZYSTKIE POSTY Z LINKAMI DO INNYCH STRON ORAZ Z PYTANIAMI O TAKOWE PLIKI ZOSTANĄ W TEMACIE SKASOWANE.

Dodane: 08-04-2012 23:08
#gorhot - user - 0%
Nie mam pewności na 100% ale myślę, żę wyjście oryginalnych kontynuacji mangi nie jest realne, jeżeli chodzi o wkład Akiry Toriyama bo z tego co wiem to raczej zawiesił już swoją twórczość (czytałem, że po wydaniu ostatniego projektu zawiesza działalność). A kontynuacje tworzone przez fanów nie mają w sobie "tego czegoś" co było w oryginale i co dawało tą satysfakcję z oglądania.

Dodane: 09-04-2012 00:10
#Marcin00 - user - 90%
Ostatnią wydaną mangą Akiry było Kintoki w 2010 r; a wciąż pracuje jako jeden z kluczowych projektantów postaci dla serii Dragon Quest, więc wcale nie przeszedł na emeryturę, wyjdzie kolejna część Dragon Quest'a znów będzie przy nim pracował, dopóki pracuje jako projektant postaci i ma % ze sprzedaży artykułów związanych z Dragon Ball'em po kiego kija ma rysować coś na siłę?

--------------------

Dodane: 12-04-2012 13:26
Witam Chcialem sie dowiedziec co to db heroes i czy da sie scagnac albo obejrzec online

Wiadomość doklejona:
Da sie ogladac axn spin online i czy trzeba placic za to

Dodane: 13-04-2012 23:51
#Nanqus - user - 0%
Siema! poszukuje odcinka, a najlepiej fragmentu, raczej DBZ w którym jeden z bohaterów, już nie pamiętam dokładnie kto przy wykonywaniu kamehame krzyczał cos w stylu NaNaNa yea :d może i głupie pytanie no ale bardzo mnie to nurtuje i nie moge znalezc tego odcinka :d z góry dzieki

Dodane: 14-04-2012 01:01
#Wasiak - user - 10%
Wiem o co ci chodzi - to Goku któregoś razu tak krzyczał w pierwszej serii (wersja z francuskim dubbingiem) , jednak "przeleciałem" szybko całą serię i nie znalazłem. :( Przykro mi, ale ciężko jest znaleźć konkretną kamehamehę, jak ta technika była wykonywana (jak dopiero teraz zauważyłem) mniej-więcej co 4 odcinek :p
Też chętnie jeszcze raz bym to zobaczył. Dołączam się do prośby :)

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online