Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 00:37
OnLine: 23, statystyki
index > Twórczość użytkowników > Rysunki
Temat: Rysunkowy Konkurs Ekipy DBPolska!
Dodane: 28-03-2010 18:33
#by_black - systemadmin - max%
Uwaga, Uwaga!! Już teraz na stronie rusza nowy konkurs Ekipy DBPolska!! Konkurs skierowany do użytkowników naszych wortali, których zamiłowaniem jest rysowanie! Otóż każdy zarejestrowany użytkownik, który posiada temat o swoich pracach, może zgłosić się do konkursu już teraz w tym temacie.

Jakie są warunki udziału w konkursie? Tak jak wspomniałem wcześniej, użytkownik musi być zarejestrowany, posiadać swój temat z pracami oraz w ciągu dwóch tygodni (tyle wynosi czas na zgłoszenie swojego udziału) stworzyć nową pracę specjalnie dla naszych wortali, jako dowód autentyczności prac.

Na czym będzie polegać wybieranie zwycięzcy konkursu? Każdy zarejestrowany użytkownik, będzie mógł w temacie przydzielonym do głosowania oddać jeden głos na swojego faworyta, ten głos musi być dobrze uzasadniony, gdyż głos bez argumentów będzie nieważny. Uczestnik konkursu, który przez miesiąc uzbiera największą ilość głosów, po prostu wygrywa cały konkurs.

No i najważniejsze, nagrodą w konkursie jest rabat na dowolną mangę z wydawnictwa J.P.F. w wysokości 10zł dostarczony do domu za pośrednictwem Poczty Polskiej w ciągu kilku dni roboczych!! KLIK

Już teraz zgłoś się do konkursu nie czekaj, zgłoszenia przyjmujemy przez tydzień!!

--------------------
Dodane: 28-03-2010 20:42
#pacin - user - 90%
Już tak dawno nie rysowałem, ale co mi szkodzi spróbować! :d Tak wiec zgłaszam swoją kandydaturę. Fajnie by było gdybyś black, dał troszkę więcej czasu, chociaż o tydzień. :d
Ps. Czyli praca musi być wykonana tak, żeby nie została posądzona o plagiat?

--------------------
Dodane: 28-03-2010 20:45
Dokładnie, na rysunku przykładowo postaci, może być logo dbpolski/npolski bądź jakiś akcent związany ze stroną ;)

--------------------
Dodane: 29-03-2010 12:52
#dexter86 - user - 70%
A co mi tam, zgłaszam się do konkursu :d Mimo że niezbyt mi zależy na nagrodzie, raczej na narysowaniu właśnie sytuacji w jakiej można by ukazać logo DB Polski^^ hahahahaha Już mam pomysł ;) Tematyka prac dowolna, czy bardziej narzucona z góry czyli np narysować jakąś postać z anime czy może to być moja/e własne postaci? ;)

--------------------
Dodane: 29-03-2010 13:00
To konkurs rysunkowy, możecie tworzyć własne postacie nie związane z anime, bądź z nim powiązane, tylko jednym warunkiem, chciałbym aby było to, żeby nie zawierało treści nadzwyczaj erotycznej, bo to momentami nie smaczne ;)

--------------------
Dodane: 31-03-2010 15:47
#dexter86 - user - 70%
Hahahahahahahahahahahahahahahha nie ma zamiaru rysować chłopaka z końskim zadkiem i gołym penisem hahahahahahahahahahahaahahahahahahahhaaha Tego typu rysunki muszą być przemyślane i przede wszystkim dobrze wykonane, nie mam na mysli siebie, bo też robię błędy :d A no to spoksik, to zraraz zabiorę się za szkic :d :d

Wiadomość doklejona:
A prace do kiedy trzeba narysować? Pytam bo naj jedną już pracuję, ale nie konkursową^^ hehehehe chyba sam się tym konkursem interesuję ..... :d :d :d

--------------------
Dodane: 31-03-2010 15:51
Nie martw się, miałem już parę zgłoszeń prywatnie na pw :) Czas na wykonanie pracy to dwa tygodnie, bo rozumiem że nie każdy potrafi od tak wpaść na pomysł postaci i ogólnego wykonania :p

--------------------
Dodane: 31-03-2010 18:53
#olek_mi - user - max%
Nie mam własnego tematu, a dla jednej pracy bez sensu zakładać od razu nowy temat :p . Pod natchnieniem kilku pierwszych odcinków Hellsinga narysowałem Alucarda..na logo nie miałem inwencji, więc tylko się podpisałem. Wstawiam pracę, a zarazem zgłaszam się do konkursu :d . http://img69.imag...cardp.jpg/

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 31-03-2010 18:55
Spokojnie oluś :d Będzie jeden temat, gdzie będą oddawane głosy, więc zamiast do tematu z twoimi pracami będzie link do tej pracy :)

--------------------
Dodane: 31-03-2010 19:08
#manfred - user - 60%
No to ja teżsie zgłaszam, tylko nei wiem z jakiej Mangi narysować postać, bo własnej twórczej inwencji raczej nei mam ;p

--------------------

Dodane: 31-03-2010 21:10 - Edytowane przez pacin dnia 11-04-2010 17:34
#pacin - user - 90%
Tak jak zapowiedziałem że biorę udział, oto i rysunek. Nawet szybko się za to zabrałem. xD Rysunek Klik Na podwiniętych spodenkach Saska słabo widoczny napis Npolska. [umarl]

--------------------
Dodane: 02-04-2010 19:51
#kordos - user - max%
Właściwie to za bardzo nie mam weny i dawno - bardzo dawno - nie rysowałem nic mangopodobnego, ale zgłaszam się, co mi tam ;)

Dodane: 03-04-2010 19:09
#riddic21 - user - 60%
Zgłaszam się do konkursu.
Moja praca : http://www.fotosi...2792e.html
Logo db.polska jest dobrze widoczne na samym środku pracy. :d

--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.
Dodane: 03-04-2010 22:05
#Pepe - user - max%
Do jutra są zapisy,a rysunki do kiedy trzeba podać ? Bo jak coś to zgłaszam się do konkursu,ale jak do jutra to niestety nie dam rady ;/ Powiedzcie ile czasu,bo jak za 3 dni trzeba będzie oddać już prackę to nie wyrobię ;p

--------------------
iSayumi
Dodane: 03-04-2010 22:27
#BeyoO - user - 20%
Ja też postaram się coś narysować, choć nie jestem w tym dobry. Szczerze mówiąc to bardzo rzadko rysuję :) Ale mogę spróbować dla rozrywki :p To również się zgłaszam ;) Tylko powiedzcie do kiedy można oddawać bo nie chcę się spóźnić z pracą xD

--------------------

Dodane: 03-04-2010 22:33 - Edytowane przez kordos dnia 04-04-2010 03:32
#kordos - user - max%
by_black napisał/a:
Czas na wykonanie pracy to dwa tygodnie, bo rozumiem że nie każdy potrafi od tak wpaść na pomysł postaci i ogólnego wykonania :p

Więc w najgorszym wypadku został jeszcze tydzień na wykonanie, a jeśli dwa tygodnie liczy się od momentu zgłoszenia, to... każdemu zostało tyle ile zostało :p

Ja już nawet trochę zacząłem, nawet logo npolska jest, więc może się wyrobię :)

edit:
Wyrobiłem się! :d
Najlepiej ma ten, kto dodaje pracę na końcu, bo wie jak musi się postarać, ale co mi tam, i tak pewnie nie wygram :p To macie teraz ;) .
Oto praca moja (tu narzekam na kiepską jakość zdjęcia - jakoś się "wygięło :/ - i przez nie widać dokładnie literki b, cieni i Gin Gina nie przypomina :p {no w powiększeniu wygląda lepiej} i takie niewyraźne... ale cóż, skaner to rozrywka dla bogatych :d poza tym liczą się chęci :d zawsze tak mi mama mówiła więc pewnie to prawda :) ) przede wszystkim dla fanów Kona :) .
Dobra to bez zbędnego gadania (no nie :p ):
http://www.fotosi...0c0b3.html

Dodane: 04-04-2010 12:45
Został jeszcze tydzień czasu, na zgłoszenia moi drodzy, tak więc zapraszam wciąż wszystkich chętnych na udział w zabawie :)

--------------------
Dodane: 05-04-2010 20:56
raz dwa trzy! Zgłaszam się! Moje rysunki są beznadziejne, no ale doobra. Co mam dać? Aaaa dowodzik, jasne, że mam dowodzik, nie za ładny, bo w 10 minut, ale dowoodzik ;] http://img104.ima.../gokuv.jpg

--------------------
Dodane: 06-04-2010 14:36
#Mattiz - user - 90%
Dawno mnie nie było ale tez się zgłoszę ^^ Jeżeli dobrze mniemam czas jest do tej niedzieli tak? To powinienem cos tam ogarnąć ^^ A rysunki należy podawać w tym temacie czy we własnym z dopiskiem że to do konkursu?

Pozdrawiam

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 07-04-2010 01:59
#dexter86 - user - 70%
A oto konkursowy rysuneczek, dodam go tez do mojego tematu^^ Oparty na prawdziwych wydarzeniach, nick celowo został zmieniony XD
http://img62.imag...tcopy.jpg/

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online