Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 00:42
OnLine: 32, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Piłka Nożna: Hiszpania - Polska
Dodane: 09-06-2010 14:28
#Darknes - user - max%
Ale dostaliśmy po dupie xD Aż takiej masakrycznej przegranej sobie nie wyobrażałem xD Wiedziałem, że przegrają ale sądziłem, że będzie to przewaga 1-2 goli a nie 6 do zera xD Nawet jedenj bramki się naszym zdobyc nie udało, porażka.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 09-06-2010 14:30
#Chraban - user - 30%
Mój obstawiany wynik 2:0 dla Hiszpanii okazał się za bardzo optymistyczny. 6:0 do tyłu to jest ogromny wstyd dla naszych piłkarzy, ale może za kilka lat będziemy może ciut lepsi. Na razie pozostaje nam wstyd ;)

--------------------
Dodane: 09-06-2010 14:39
#Marcin00 - user - 90%
Mój starszy to ładnie podsumował xD, "Hiszpanie poszukali sobie chłopców do bicia" :p i to niestety prawda, zagrali ładną piłką, szybka klepa i gol. O naszych niestety tak nie powiem bo było fatalnie.

--------------------

Dodane: 09-06-2010 15:12
#by_black - systemadmin - max%
No cóż zagrali jak zagrali, ale w jednym się zgadzam, to jeszcze nie jest sklepiona drużyna, która może rywalizować z potęgami, w końcu Hiszpanie grają ze sobą szmat czasu, w przeciwieństwie do naszych. Jedynie nie podobała mi się postawa Kuszczaka, który bronił fatalnie, zdjąłbym go w mantu, na pochwałę zasługuje jednak Nowa, który co nie co pokazał :) Było źle, ale mogło być gorzej.

--------------------
Dodane: 09-06-2010 15:22
#MidulGT - user - 80%
To co pokazała Polska to jest kurde nic to było takie nudne że kiedy w 12 i 13 minucie strzelili nam bramki oglądałem to tylko do końca 1 połowy ...

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Dodane: 09-06-2010 15:30
#olek_mi - user - max%
Mecz był naprawdę ciekawy i godny zobaczenia ;) . Jednak Hiszpania, to drużyna światowej półki i nie przegrywa ze słabiakami typu Polska. Oglądać piłkę w ich wykonaniu to czysta przyjemność :d .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 09-06-2010 15:58
#enigma - user - max%
Nie było fatalnie, nie przesadzaj. :d Pierwsze 20 minut, było całkiem przyzwoite jak na tą młodą drużynę, trzeba przyznać. Hiszpanie grali zbyt szybko, za bardzo odstawaliśmy technicznie i to cała przyczyna. Jak oglądamy jak Hiszpanie strzelają do pustej bramki, no to o czymś świadczy. Brakowało pewności i pewnego rozegrania.

--------------------
Dodane: 09-06-2010 16:00
#pacin - user - 90%
Wiedziałem, że Hiszpania to zespół z którym teraźniejsza drużyna jeszcze nie ma szans. "Za wysokie progi na ich nogi".

Co do meczu to od samego początku tracili piłkę na własnej połowie boiska nie umiejąc wybić się z pobliża własnego pola karnego. Aż mnie żal ściskał gdy patrzyłem jak się męczą. Niespodzianki nie było i człowiek o zdrowych zmysłach się jej nie spodziewał. Po trzeciej bramce (ok. 60 min. meczu) mój tata kazał mi wyłączyć telewizor. Posłuchałem go bo byłem zmęczony no i nie mogłem patrzeć na bezradność polskiej obrony... całego zespołu.

--------------------
Dodane: 09-06-2010 22:46
#JCD - user - max%
Kubol napisał/a:
@JCD
W mojej opinii Kuszczak jest w tej chwili najlepszym polskim bramkarzem. A to że się od niego piłka odbiła to raczej pech, a niżeli brak umiejętności. Przypomnę tylko że winę za bramkę ponoszą w 99,9% piłkarze z pola, bramkarz jest tylko i wyłącznie ostatnią deską ratunku. Co jak co ale do Kuszczaka nie można mieć pretensji, robił co mógł, to wielmożny pan Żewłakow i reszta obrońców zaspała.

Wiesz, w sumie może masz racje. Ja oglądałem mecz w tragicznej jakości i to tylko część, więc ciężko mi to stwierdzić. A co do obrońców... jakoś wielkie kluby wydają więcej kasy na nich niż na bramkarzy więc chyba faktycznie są ważniejsi :p

--------------------

Dodane: 09-06-2010 23:19
#Blade - user - max%
Oglądałem ten mecz, co prawda nie cały bo w tym czasie miałem inne zajęcia. Wynik nie zdziwił mnie, Hiszpanie pokazali jak wiele brakuje naszym piłkarzom do ich klasy. Do 4:0 jeszcze wytrzymywałem, a później uznałem że lepiej iść spać gdyż będzie z tego więcej pożytku. Zdecydowanie najgorszym punktem naszego składu była obrona, która w ogóle była rozwalona, popełniała błędy jak dzieci z podstawówki. A Kuszczak miał pole, by wykazać się swoimi umiejętnościami. Co prawda wpuścił 6 bramek, ale w końcu cudotwórcą nie jest.

--------------------
Dodane: 09-06-2010 23:28
Ech, obstawiałem 5:0. mało się pomyliłem. To było oczywiste kto wygra, jednak nasza reprezentacja nie zagrała tak źle w porównaniu do ostatnich występów. Czasami próbowali coś zrobić, koszmarnych błędów nie było. Po prostu nie ten poziom i umiejętności.

Dodane: 12-06-2010 09:09 - Edytowane przez Bociak dnia 12-06-2010 09:10
#Bociak - user - max%
Jakim cudem się jeszcze tu nie wypowiedziałem? ;) Tak więc, zaskoczony nie jestem, gdyż rewelacji z naszej strony się nie spodziewałem. Smutny też nie jestem, z tego względu że to sama Hiszpania z nami grała. :p

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 17-06-2010 13:59 - Edytowane przez majecha dnia 17-06-2010 14:00
#majecha - user - 0%
nomas napisał/a:
Jak wiemy dzisiaj rozegra nasza droga reprezentacja mecz towarzyski (sprawdzający) z Hiszpanią. Ciekawy jestem waszych opini,czy damy radę zmiejszyć ryzyko poraszki do minimum. Ja obstawiam wynik Spain 3:1 Poland a wy jak obstawiacie.

Hiszpania była w tym meczu poza zasięgiem ;p 6:0 mówi samo za siebie...

Szwajcaria lepsze bo 1:0 wygrała ;p

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online