Dodane: 06-07-2010 09:44 -
Mariusz Pudzianowski w filmie.... Antonio Banderasa!
Teraz możecie odetchnąć z ulgą. ''Pudzian'' będzie tylko podkładał głos w "Ryś i spółka". Taki sam temat przeczytałem na innej stronce i już myślałem, że Mariusz został aktorem. Głos będzie podkładać także Julia Kamińska.
Czy też tak myśleliście? Co o tym sądzicie? Zapraszam do rozmowy
--------------------

Dodane: 06-07-2010 11:00 -
Pudzian , ma pięknego wokala , i z miłą chęcią posłucham jak podkłada swój głos , chociaż troche się zasmuciłem bo myślałem że zagra główna rolę xDD, a co do Kamińskiej to jej strasznie nie lubie...więc jakoś mi specjalnie nie zależy

Dodane: 06-07-2010 11:24
Pudzian jest wszędzie. Zgadzam się z SanGiem. Też chętnie posłuchałbym jego głosu w filmie. Pudzian ma wystąpić za kilka lat na Igrzyskach Olimpijskkich, na których będzie MMA. To jest coś nowego dla naszego kraju.
--------------------

Dodane: 06-07-2010 12:25
Jeśli chce tego spróbować to okej

Szanuję tego człowieka, bo chce w życiu niemal wszystkiego spróbować. Niektóre czynności wychodzą mu lepiej inne gorzej, ale facet jest wytrwały

Chętnie posłucham jego dubbingowania
--------------------

Dodane: 06-07-2010 12:47
Film za sam udział głosu Mariusza zyska dużą rozgłośnię, bez względu na fabułę xD. Może otworzy to wrota do międzynarodowej kariery aktorskiej naszemu siłaczowi

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 06-07-2010 14:00
olek_mi napisał/a:Film za sam udział głosu Mariusza zyska dużą rozgłośnię, bez względu na fabułę xD. Może otworzy to wrota do międzynarodowej kariery aktorskiej naszemu siłaczowi

.
Ta już widzę te przeróbki z głosem Pudziana na YouTube.
Kurcze jak napisałem Pudzian z małej literki to mi podkreśliło na czerwono i według podpowiedzi powinien być pisany z dużej

Dodane: 06-07-2010 14:04
Niech próbuje, ja mu tego nie zabraniam.

A może jeszcze coś dobrego z tego wyjdzie. xD Ciekawe czy podoła.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 06-07-2010 14:59
Pudzian jest wszędzie xD Tylko Dubbingować też trzeba umieć... ciekawe jak sobie poradzi Pudzian. Obawiam sie że będzie to strasznie sztuczne.

Dodane: 06-07-2010 15:08
No nie .
Tego brakowalo.
Jeszcze troche i bedzie na broadway wystepowal.
Gosciu hamulca nie ma.
Zaczelo mu sie wiesc i juz chce miec wszystko dal siebie.
Kiedys go lubilem, ale to bylo przed to jego mania medialna.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 06-07-2010 17:05
No on na prawdę jest wszędzie xD No cóż niech spróbuje może mu wyjdzie i zmieni zawód xD Nie no jak czuje, ze podoła to niech spróbuje swoich sił w czymś innym, tym razem popracuje mózg a nie mięśnie xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 06-07-2010 19:07 -
A ja mu życzę jak najlepiej

Muszę też oglądnąć film ''Ryś i spółka''
Troszku informacji:
Popularny Pudzian użyczy głosu Dużemu - poczciwemu osiłkowi na usługach myśliwego Warczaka (Artur Dziurman). U Dużego wielka siła idzie w parze z wielkim talentem do psucia wszystkich pomysłów bossa, co prowadzi do serii zabawnych perturbacji.
--------------------

Dodane: 06-07-2010 19:10
Mnie się taki pomysł nie podoba - Pudzian to drewno, występował w jednym odcinku "Daleko od noszy" i jego gra, jak i dykcja czy styl wygłaszania dialogów był tragiczny, więc nie widzi mi się, by wzięcie do go dubbingu było dobrym pomysłem... jednak poczekamy, zobaczymy.

Dodane: 07-07-2010 12:55
W ogóle jego przemówienia są zawsze takie puste i jakby "wykute na pamięć", a jak on to mówi brzmi to tragicznie

Ja mu tam sukcesu w dubbingowaniu nie wróżę.

Dodane: 07-07-2010 13:31
No wiesz on będzie wypowiadał krótkie kwestie bo Mariusz bardzo szybko się męczy ale na pewno "tanio skóry nie sprzeda"

Dodane: 07-07-2010 16:23
Tylko Dubbingować też trzeba umieć... ciekawe jak sobie poradzi Pudzian. Obawiam sie że będzie to strasznie sztuczne.
Myślę podobnie, jakoś nie chce uwierzyć by Pudzianowskiemu się to udało. Szczerze to już wolałbym jakby pozostał tym strong manem, opinie o nim były wtedy bardziej przychylne.
--------------------

Dodane: 16-07-2010 20:11
W sumie ma głos specyficzny, jak się postara to może wyjść na prawdę dobrze, zobaczymy jak się spisze, ja tam mu źle nie życzę, niech dobrze wypadnie, a co mam źle rodakowi życzyć..xD Jak się przyłoży to na pewno będzie dobrze, "jak coś robisz zrób to dobrze albo wcale"..
--------------------

Dodane: 16-07-2010 20:42
Czemu by nie? W sumie to dla mnie nie jest żadna sensacja

Głosu mu odmówić nie można, więc może jak dostanie fajną rolę może ją dobrze odegrać

ale i tak mistrzem jest Jerzy Stuhr jako osioł w Shreku.
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 29-07-2010 09:33
W TV leci reklama, w której Pudzian i reszta zaprezentowali swój dubbing

Spodobał się wam podkład Pudziana? Over szefie!
--------------------

Dodane: 29-07-2010 09:42
Ja tylko raz tą reklamę widziałem i za bardzo nie miałem czasu by się temu dokładniej przysłuchać.

Ale jak usłyszałem Mariusz Pudzianowski to moje zainteresowanie wzrosło. xD I po tym wycinku jego dubbingu, można powiedzieć że zły nie był.

Ale to za mało by go oceniać.
--------------------

Dodane: 29-07-2010 16:26
Aż musiałem na youtubie zobaczyć o czym gadacie, bo nie wiedziałem, że już ukazały sie pierwsze próbki jego dubbingu xDDD Powiem szczerze, szału nie ma xD A do fajtłapy mu bliżej niż myśli xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.