Dodane: 30-07-2010 19:09
A ja UWIELBIAM ogórki kiszone!!!!!!!! Często sobie zjem ogórasa kiszonego do drugiego dania. A czasem nawet wezmę do łapy i wcinam.

Dodane: 30-07-2010 19:12
Ja też lubie ogórki!

Kiszone są dobra na zagrychę do wódki xD Wtedy to naprawdę dobrze sobie wszamać ogóra

Choć małosolne też jem, dość często bo mój ojciec je uwielbia więc są robione non stop praktycznie, to jednak wole konserwowe według mnie najlepsze na kanapki są właśnie konserwowe
--------------------
-------------------------------

Dodane: 29-09-2010 13:42
Ogórki świeże szklarniane nie należą do moich ulubionych, surowe tylko jem tak o, po prostu obrane, jeżeli chodzi o ogrodowe, to owszem, ale nie te ze sklepu, które smakują jak szklarniane, czyli sama trawa. Ogórki lubię w mizerjach, śmietanie, occie, a najbardziej uwielbiam średniej wielkości ogórki konserwowe, po prostu mogę jeść do skrajnych ograniczeń.
--------------------

Dodane: 29-09-2010 18:26
Ja fanem ogórków nie jestem , jeżeli je jem to najczęściej w różnego rodzaju sałatkach. xD A tak po prostu samego ogóra to wcinać nie lubię chyba że z jakimś dodatkiem to w tedy przekąszę.
--------------------

Dodane: 29-09-2010 18:45
Ogórki to świetna rzecz! KOCHAM TO! OGÓRKI OGÓRKI OGÓRKI!!!!!

Dodane: 29-09-2010 22:36
Ostatnio obrzydły mi kiszone ogóry.xD W tej chwili wolę takie zwykłe(nie kiszone) ogórki w sałatce,czy na kromce posolone itp.Dodam że kiedyś uwielbiałem kromkę chleba ze smalcem a na to cebula i ogórek kiszony do tego
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 02-10-2010 13:03
Ogórki jem jak resztę warzyw. Nie mają u mnie specjalnych względów. Czasami jadło się sałatkę ze zwykłych ogórków do drugiego dania lub kiszone do kanapek.
--------------------

Dodane: 02-10-2010 18:05
Rzadko kiedy jem ogórki same,po prostu nie mam takiej zachcianki.Jedynie kiedy jem ogórki to do obiadu...a i nie mam swojego faworyta w śród tych warzyw.
--------------------

Dodane: 04-01-2011 21:49
Ostatnio poznałem się na ogórku szklarniowym który jest wspaniały do mizerii ale przede wszystkim do kanapki, nawet jak samodzielnie się go położy na masło. A obrać go ze skórki i posypać solą, lub pieprzem? Poezja.

Dodane: 01-05-2011 12:57
Właśnie zjadłem sobie obiadek z dodatkiem ogórka kiszonego. Ogórki kiszone i małosolne są wybitne dla mnie. Ogólnie lubię ogórki w każdej postaci, jedne mniej drugie bardziej, ale ogólnie lubię. Zwykłe "surowe" dobre do kanapek i mizerii, kiszone i małosolne do surówko-sałatki. Dobre są też ogórki w zalewie musztardowej, do obiadku pierwsza klasa.
--------------------
"Pozdrawiam wszystkich fanów Metalliki – widzimy się na koncertach! I pozdrawiam fanów Napstera – widzimy się w więzieniu, gdzie zaliczycie na sobie zbiorowy gwałt!" - Lars Ulrich (Metallica)

Dodane: 01-05-2011 22:24
Ja tam lubię zjeść ogórki kiszone, konserwowe oraz z różnego rodzaju ogórasy z zalewą ketchupu czy musztardy. Oczywiści lubię również takie surowe ogórki na kanapki z solą i pieprzem ^^
--------------------

Dodane: 01-05-2011 22:37
JA bardzo lubię ogórki kiszone, zwykłe, małosolne, konserwowe. Ale jeśli chodzi do obiadu z ziemniakami i kotletem to nie bardzo . Lubię na kanapkę tak samo jak
#owerfull ze smalczykiem cebulką i oczywiście kromka chleba
--------------------

Dodane: 05-02-2012 19:27
Ogórki? Ja lubię zwykłe i małosolne. Nie cierpię absolutnie kiszonych, najzwyczajniej w świecie mi nie smakują. A do ogórków uwielbiam dodać jogurt naturalny z cukrem i zrobić z tego mizerię.
--------------------

Dodane: 05-02-2012 19:36 -
Najbardziej lubię jak ja to mówię małosolniaki.

Jak tylko są to mogę je cały czas wcinać.
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
Uwielbiam też takie zwykłe, małe ogóraski posypane pieprzem i solą i je tak same jeść bez niczego. Teraz jakoś mi także zasmakowały ogórki kwaszone (takie co się w torebkach kupuje).
--------------------

Dodane: 05-03-2012 18:09
Lubię sobie czasem zjeść jakąś kanapkę z ogórkiem, ale ogólnie za nimi nie przepadam, choć raz na jakiś czas mogę je zjeść.Najbardziej lubię ogórki kiszone i te mało solone co jakiś czas nawet lubię je sobie do kanapki włożyć.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.