Dodane: 23-07-2010 20:22
Nie lubię chodzić bez koszulki, gdziekolwiek jestem muszę mieć przynajmniej podkoszulkę. Bez większego powodu, tak po prostu lubię.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 23-07-2010 20:26
Bociak napisał/a:
Nie lubię chodzić bez koszulki, gdziekolwiek jestem muszę mieć przynajmniej podkoszulkę. Bez większego powodu, tak po prostu lubię.
Bociek, nie paruj się tak, uwolnij w domu klatę, niech pooddycha powietrzem

Dodane: 23-07-2010 21:04
Ja na ulice czy do sklepu nie wyjdę bez koszulki. Nie wstydze się ale dziwnie bym się czuł. W domu owszem, chodzę w bokserkach i bez koszulki. Czasami nawet zmoczę głowę by się ochłodzić.

Dodane: 23-07-2010 23:30
Wśród ludzi trzeba się ubierać, ale przy jakieś cięższej robocie, w domu to praktycznie ciągle chodzę bez niej, bądź ostatecznie w podkoszulku. Przecież przy takich pogodach można się usmażyć ;p
--------------------

Dodane: 24-07-2010 05:30
kordos napisał/a:Bociak napisał/a:
Ja mam takiego kumpla co w koszulce chodzi wszędzie bo sie wstydzi xD Jedynie jak jest u mnie w chacie, albo ja u niego to na lajcie może zdjąć... nie wiem czego się wstydzić, bo jak patrzę na innych to nikt z piękną klata i kaloryferem na brzuchu nie chodzi ^^

Dodane: 24-07-2010 08:45
Ja tam ogólnie to jak idę po mieście to tak głupio iść bez koszuli ale jak jestem w domu to na lajcie. I w sumie to się trochę bym wstydził bo trochu głupio każdy idzie w jakiejś koszulce czy coś innego a ja bez po za tym jak już kiedyś wspominałem w niejednym poście jestem trochę gruby więc

śmiesznie by to wyglądało heh ale ogólnie to się nie wstydzę tego jaki jestem

Dodane: 24-07-2010 09:18
Jakoś nie pasuje mi chodzenie bez koszulki i tyle. To nie dla mnie. I dzięki za odpowiedź, bo mam posta nabitego.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 24-07-2010 13:53
Bociak napisał/a:Bociek, nie paruj się tak, uwolnij w domu klatę, niech pooddycha powietrzem
Jakoś nie pasuje mi chodzenie bez koszulki i tyle. To nie dla mnie. I dzięki za odpowiedź, bo mam posta nabitego.
Fajnie widzieć takie posty

Wypomnę ci go kiedy będziesz znowu mówił, że spamuje ^^

Dodane: 24-07-2010 21:35
Wszędzie chodzę w koszulce po domu, na podwórku nie mówiąc już o wyjściach na miasto.Wszędzie w koszulce w sumie to jestem dość chudej postury ale nawet gdybym był większy to i tak chodził bym w koszulce.Bez niej się tylko kąpię i śpię.

Dodane: 24-07-2010 22:19
Cyrus napisał/a:Bociak napisał/a:Bociek, nie paruj się tak, uwolnij w domu klatę, niech pooddycha powietrzem
Fajnie widzieć takie posty

Wypomnę ci go kiedy będziesz znowu mówił, że spamuje ^^
Cyrek ale spam, dosłownie nic na temat xDD
Bociek,spróbuj kiedyś ją zdjąć w domu, jak nie będzie nikogo - możesz nawet okna pozasłaniać, jak myślisz, że cię sąsiedzi podglądają. Poczujesz to nieskrępowanie i nic do ciebie się nie będzie lepiło od potu xD

Dodane: 24-07-2010 22:23
Nie przypominam sobie kiedy chodziłem bez koszulki pomimo takich upałów nie wiem nie lubię zdejmować ,często również chodzę w podkoszulce...

Dodane: 24-07-2010 22:32 -
Bez koszulki jestem obowiązkowo na plaży i w zależności od temperatury w domu czasem ją zdejmuję. Tak poza tym w takich warunkach trzymam się chłodnych pryszniców i wody w dużych ilościach.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 24-07-2010 22:35 -
olek_mi napisał/a:
Tak poza tym w takich warunkach trzymam się chłodnych pryszniców i wody w dużych ilościach.
Popieram. Kiedy są taki upały to i bez koszulki idzie się spocić, więc siedzenie w niej "kiedy nie trzeba" jest na prawdę męczące.

Dodane: 24-07-2010 22:41 -
więc siedzenie w niej "kiedy nie trzeba" jest na prawdę męczące.
Co racja to racja ale jestem dziwny i nawet duża temperatura nie przeszkadza mi żeby nosić koszulke, wogóle co innego na plaży tam to przecież każdy chodzi z gołą klatą i ja też a nie jestem taki gruby ( nie dawno wróciłem znad morza , a tam byli tacy sumo że cho,cho i to w wieku 15 lat...) xD

Dodane: 24-07-2010 22:42
Jeśli już chodzić bez koszulki to tylko po domu zwłaszcza że nie mam co pokazywać innym ludziom jak narazie ;p

Dodane: 25-07-2010 08:13 -
Ja nie lubię zbytnio chodzić bez koszulki. Wiadome, ściągnę czasem, gdy koszę trawę, gdy idę spać. Nie sprawia mi to jednak przyjemności siedząc w domu czy wykonując jakieś codzienne zajęcia poza domem.
--------------------

Dodane: 27-03-2011 16:40
Radko kiedy ściągam koszulkę i chodzę na gołą klatę, po prostu nie lubię. Muszę coś na sobie mieć, przynajmniej cieniuteńką podkoszulkę, nawet taką przezroczystą (
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
jeśli taka istnieje

), bylebym odczuwał, że coś na sobie mam

.
--------------------

Dodane: 27-03-2011 17:03
W domu zawsze w upały chodzę bez koszulki , jakoś nie sprawia mi przyjemności gdy koszulka mi się do pleców przykleja . Na ulicy nie chodzę bez koszulki , wszystko ma swoje granice , jednak niektórzy tak chodzą i aż się niedobrze robi jak się widzi faceta z gołą klatą na ulicy , ohydne po prostu , z drugiej strony nie bardzo można tak w Polsce po ulicy chodzić , bo policja może się przyczepić . Natomiast jak jadę gdzieś na wakacje głównie za granicę , to tam chodzę bez koszulki nawet po mieście , bo jest to tam na porządku dziennym , a wieczorem jak się troszkę chłodniej robi zakładam białą koszulę z długim, rękawem ( coś ala garniturowa ) tylko cieniutką i po prostu chodzę z tą koszulą rozpiętą .

Dodane: 27-03-2011 18:57
Czemu tak Polskę krytykujesz ? Przeca ja z kolegami kiedyś z nad rzeki wracaliśmy w samych slipach tylko i nas policja mijała, jakoś się nie przyczepili
Ostatnio się ciepło zaczyna robić i już po domu zaczynam bez koszulki chodzić a na dupie jak na razie są spodenki ale jak się jeszcze ociepli to pewnie przed kompem będę siedział w slipach xDDD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 28-03-2011 01:03
Po mieście to raczej wole coś na siebie zalożyć. Ale jak latam po domu czy gdzieś ide u sobie po wiosce nad jezioro czy nad rzeczkę to jak najbardziej bez. A przed kompem to ja teraz siedze często bez koszulki
--------------------
-------------------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.