Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 00:48
OnLine: 52, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Rozczarowanie
Dodane: 19-02-2008 22:16
Dla mnie rozczarowaniem jest to że dbz i dbgt nieposiadaja juz tego klimatu"jedynki"
Początek Dragon Ball Songo i Krilan- małe dzieci ostatni odcinek gt Krilan to pocieszny staruszek ,Songo ma prawnuków szkoda to uswiadamia ze dalsze odcinki seri(gdyby powstały)nie byłyby tak naprawde tym "starym" DB.Niewiem czemu ale zawsze gdy oglądam ostatni odcinek dragon balla to sie tak wzruszam ze prawie placze(chodzi mi o moment jak w skrócie przedstawiaja całą serie )

Dodane: 20-02-2008 15:39
Rozczarowania:
1. Nie ma serii AF
2. Lunch w serii Z gdzieś się rozpłynęła(była śmieszna)
3. Było tak mało fuzji...

Dodane: 20-02-2008 16:13
#Macias - user - max%
Rozczarowaniem mogło być: czemu Goten i Trunks nie robili fuzji w DBGT? - Było kilka okazji, żeby się scalić.

Rozczarowaniami DB mogą być drobne błędy w scenariuszu. Ale te przecież zdarzają się w wielu produkcjach i to nie w tak rozbudowanych jak DB.

Jeśli chodzi o Dragon Balla to właściwie trudno mówić o rozczarowaniu.

--------------------
Dodane: 20-02-2008 16:25
#mery133 - user - 10%
jeśli chodzi o humor to faktycznie brakuje go w dbz i dbgt, ale najbardziej denerwuje mnie zakończenie dbz i dbgt, bo nie wiadomo gdzie znika Songo.... zakończenie mogłoby być inne.... co do dbaf, to mysle że toriyama sam by dopisał zakończenie dbz, tylko niecierpliwi fani nie dali mu zyć i sami stworzyli ta serie :d ale zakończenie przydałoby sie jeszcze dopisać.... kto wie... może ktos dopisze....

Dodane: 20-02-2008 18:53
#Igorro - user - 20%
eee Gohan zakończył przecież na Mystic a nie ssj2 :d Mystic był silniejszy niż ssj3 :) mnie jak większość z Was rozczarowała seria GT

Dodane: 20-02-2008 20:21
#kira - user - 10%
ja bym nie powiedział że Mistic był lepszy od Ssj zależy że tak powiem którego ,Mnie także GT rozczarowała muzyka i kreska była spoko ale fabuła do kitu ,a już szczególnie ,,Super wojownik czwartego poziomu" to już była kicha :( Najlepszą częścią był zwykły DB.

Dodane: 20-02-2008 21:29
#rob1942 - user - 0%
w DB:nic
w DB Z:
-Trunk rozwala Frezera dwoma ciosami?
-C X (diewczyna) silniejsza od naszych bochaterów niewalczy zbyt wiele
-brak Krilana po 100 odcinkach
-brak zależności miedzy Son go Kan-em a Szatanem
na początku wielka przyjażń póziniej nic
-Vegeta zbyt szybko staje sie łaskawszy dla naszych bochaterów
A teraz DB GT:
o jezu napisze ogulnie
-muzyka,muzyka,muzyka!!!!
-fabuła
-zakończenie
-Pam za dużo jej za mało resztry z seri Z
-poświecenie Szatana płakac mi sie chciało
-Transormacja Vegety wielkie rozczarowanie
DB MOVIE:
-kreska troche inna niz w seralu
-napisy
-dubling (nie wiem czy polacy wiedzom o tym wynalazku w Europie to standard nawet w sitkomach)
-chetnie obejżaL bym np. Vegeta ostatni książe sajan
. Vegeta VS Son Go decydujoce starcie (czyli 120 min walki)
. Ślub Go KANa z Widel(beka by Była )
.Broli.Son Go,Vegeta---razem przeciwko super mega ultra wojownikiem 5.6 poziomu
.Nowe techniki
.Junior son go vs junior vegeta ale tylko jako dodatek a nie nowy wotek,fabuła

Dodane: 21-02-2008 18:45
#Dalurin - user - 0%
Dla mnie największym rozczarowaniem była cała seria GT, nigdy jej nie lubiłem, kompletnie inna fabuła, muzyka i mało odcinków.

Dodane: 21-02-2008 20:13
#Simao - user - 0%
Kurcze mogliby zrobić jeszcze jedną serie dragon balla może jakiś napalony fan sam wymyślli;]

Dodane: 21-02-2008 21:28
#czarny22 - user - 0%
po 1 GT największa porażka
po 2 szkoda żę niebędzie dragon ball af
po 3 Krilan po 100 po 150 odcinku przestaje się liczyci
po 4 Son Goten i Trunks przestają trenować Son Goten lata za dziewczynami a trunks prowadzi firme
po 5 mało szatana
po 6 mało fuzji

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online