Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 00:52
OnLine: 55, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Najśmieszniejszy odcinek
Dodane: 24-05-2010 20:06
Dla mnie śmieszne były odcinki: Jak Naruto,Sakura i Sasuke chcieli zobaczyć jaką twarz ma Kakashi.I jeszcze jak Naruto uczył się jutsu przywołania(kijanki).

Dodane: 26-05-2010 21:47
#M@dara - user - 10%
Moim zdaniem najlepszy odcinek to ten gdy naruto poznaje sai'a chociarz całkiem fajny jest też odcinek "prawdziwa twarz kakashiego hatake"

Dodane: 11-06-2010 16:04
#hiruya - user - 10%
M@dara napisał/a:
Moim zdaniem najlepszy odcinek to ten gdy naruto poznaje sai'a chociarz całkiem fajny jest też odcinek "prawdziwa twarz kakashiego hatake"

Zgadzam się!!! jest najlepszy ogladałam go parę razy XD i za każdym śmiałam się jak wariat ;D

Dodane: 11-06-2010 16:23
#MidulGT - user - 80%
moim zdaniem najśmieszniejszy odcinek to ten w którym Naruto,Sakura,Sasuke
starali się odkryć twarz Kakashigo ;p
A szczególnie ci bandyci co chcieli zabić ciągle Kakashiego

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Dodane: 11-06-2010 22:49 - Edytowane przez olek_mi dnia 11-06-2010 22:51
#olek_mi - user - max%
Najśmieszniejsze odcinki były zdecydowanie na samym początku Naruto. Nawet nie uściślałbym się do jednego konkretnego odcinka, ale całej pierwszej sagi. W dalszych epkach komedia zeszła na boczny tor na rzecz żywiołowej akcji i dramatycznych walk.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 11-06-2010 23:00
Nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi ale już pewnie padła ta propozycja. Moim zdaniem najsmieszniejszym odcinkiem była prawdziwa twarz kakashiego. Choć było to bez sensu i wogóle nie związane z fabuła główną to pośmiać sie było z czego :d

--------------------

------------------------------------------------------------------
Dodane: 15-07-2010 11:37
#matix017 - user - 0%
Krisu napisał/a:
Najśmieszniejszy to zdecydowanie, jak Naruto, Sasuke i Sakura chcą zobaczyć twarz Kakashiego. To chyba 1 odc. kiedy Sasuke się śmieje. Fajne są też treningi z Jiraiyą xD No i dobra scena z Chouji'm xD Jak Naruto i Shikamaru wpieprzają chipsy, i został ostatni, a tu Chouji wbija xD

Tam nie było dwóch szpiegów tylko jeden. Zapewne chodzi ci o odcinek "Viva Dojo Challenge: Youth is All About Passion!"

Dodane: 15-07-2010 11:45
#faramir - user - 30%
Zdecydowanie najśmieszniejszym odcinkiem jest ten jak próbują odkyrc prawdziwą twarz Kakashiego Sasuke miał fajne miny jak Naruto mówił co Kakashi może mieć pod maską

--------------------
Dodane: 17-07-2010 22:03
#Fiend - user - 70%
Zdecydowanie dołączam sie do reszty najśmieszniejszy odcinek był z prawdziwą twarzą kakaschiego.Te pomysły na twarze kakaschiego były zabójcze.Dobry był też odcinek jak do naruto przyczepił sie taki stworek i musiał przez kilka dni razem z nim na plecach chodzić.

--------------------

Dodane: 20-07-2010 16:32 - Edytowane przez owerfull dnia 20-07-2010 16:33
#owerfull - user - max%
Tak na pewno będzie to "Prawdziwa twarz Kakashiego Hatake" :d Ta grupa bandziorów jak próbuje zemścić się na kakashim , a końcówka to już kompletnie mnie rozśmieszyła .A zawsze się zastanawiałem jak Kakashi wyglądał by z wielkimi zębami :d

Dodane: 20-07-2010 20:18
Sven_sin-sen napisał/a:
Nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi ale już pewnie padła ta propozycja. Moim zdaniem najsmieszniejszym odcinkiem była prawdziwa twarz kakashiego. Choć było to bez sensu i wogóle nie związane z fabuła główną to pośmiać sie było z czego :d

Też tak myślę xDD ten odcinek rozwalał jak żaden inny :p Kakashi to geniusz xD

Dodane: 20-07-2010 20:30
#kordos - user - max%
Mnie najbardziej śmieszyły pierwsze odcinki Naruto - był w nich taki ero-humor, było pierwszy raz Sexy no Jutsu, Naruciak biegający wszędzie jak kot z pęcherzem.

Dodane: 25-07-2010 17:49
#Yoshimi - user - 0%
Cz@jik napisał/a:
Naruto Shippuden odc.32 17:00 do 17:20 cytat:Troche gejowsko to wyglada,Starzy faceci biorący sie "na barana" :d

podzielam twoje zdanie [oczy]
to było niezłe, a jak potem Lee tak samo Neji'ego chciał nosić :d

Dodane: 29-07-2010 23:25
#jj9912 - user - 0%
Wszystkie wyżej wymienione odcinki mają tądawkę humoru :) Ja dodam jeszcze odcinek 150 seri pierwszej. Teksty "dzieciaków" i Gaia względem Tsunade są zabójcze :d No i jak Tsunade rzuca krzesłem przez okno i trafia albo Genmę albo Izumę... Teksty ofiary są zabójcze xD

Dodane: 31-07-2010 23:01
Popieram,ale na pierwszym miejscu stawiam "Prawdziwą twarz kakashiedo" [szeroki]
na drugim miejscu odcinek z wrzucanym krzesłem,3 miejsce zajmuje pierwsze spotkanie Naruto i sSakury z Saim

Dodane: 31-07-2010 23:05
#Salma - user - 20%
"Prawdziwa Twarz Kakashiego" już mi się przejadła :] Ale tak jak wspomina nade mną Hinata-kan to odcinek spotkania Naruto i Sakury z Saiem też jest wyśmienity :d

--------------------
My, którzy wielcy rozkoszować się będziemy słodyczą tajemnicy.

Dodane: 01-08-2010 18:56 - Edytowane przez Kayleigh90 dnia 02-08-2010 20:41
#suchy3 - user - 0%
Naj śmieszniejszy odcinek Naruto to ten : [tu był link, ale został skasowany] radze wam obejrzeć a narobicie ze śmiechu w gacie mowie wam warto obejrzeć pozdro ;)

Kolego, na przyszłość - odcinki mamy też tutaj, nie podajemy linków do konkurencji bez zgody danej strony i bez zgody moderatora. - Kay.

Dodane: 05-08-2010 20:27
#Sango - user - 100%
Były takie dwa na prawdę śmieszne odcinki które zapamiętałem , a mianowicie ten "Prawdziwa twarz Kakshiego" i ten odcinek (już nie pamiętam który) w którym Lee walczył pijany przeciwko Kimimaro

--------------------

Dodane: 07-08-2010 19:37
Wiem, że to już było wielokrotnie mówione, ale według mnie również odcinek "Prawdziwa twarz Kakashiego Hatake" i do tego różne sceny, głównie z Sai'em i Jirayą. Czasami można się było nieźle pośmiać.. ;D

Dodane: 14-08-2010 21:47
Ja mam kilka takich odcinków :)
Dwa to te z konfrontacją Tobiego z Deidarą, jeden to z twarzą Kakashiego a kolejny to ten, w którym Jiraya musiał zdobywać informacje o Akatsuki i nie mógł wziąć Naruto więc dał mu zwój z "Ściśle tajnymi technikami" do nauki. Było tam na końcu zwoju jedno brzydkie słowo :)
Ale najbardziej to ten z twarzą Kakashiego.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online