Dodane: 22-10-2010 19:41 -
Jak wiadomo w świecie Naruto istnieje ograniczenie więzów krwi zwane Kekkei Genkai.Temat o Doujutsu już jest więc zakładam temat o Kekkei Genkai nie związanym z Doujutsu.Wymieńcie jakie są wasze ulubione,bo moje to Yoton (element lawy) i Mokuton (element drewna).
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 22-10-2010 19:48
Dla mnie najlepsze jest Byakugan. Niby z czasem sharingam jest lepszy, ale odpowiednio opanowany Byakugan to tez potezna bron. Jak dla mnie umiejetnosc widzenia WSZYSTKIEGo z wielu km i w obrebie 360 stopni to fajny patent.
Juz nie wspomne o czulych punktach przeciwnika widzianych przez uzytkownika Kekei Genkai. DZieki temu taki Neji ( ktory jest jednym z moich ulubionych ninja ) moze pokonac WIELU wrogow ( nieraz silniejszych od siebie) bez spowodowania jakichs wiekszych obrazen ( zablokuje jego CHAKRE ).
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 22-10-2010 19:54
Do mnie najlepszym Kekkei Genkai są więzi krwi Kimimaro.
Wyciąganie kości z ciała,las kości nie no to jest magia
Gdybym mógł wybierać to odrazu bym to brał nie obchodzi mnie jakiś Sharingan te Kekkei Genkai ma to czego nie ma nic ;d
--------------------
Life Goes ON.

Dodane: 22-10-2010 20:16
Nikogo tu nie zdziwię bo moim ulubionym Kekkei Genkai jest Sharingan.Uwielbiam te łezki xD
Podoba mi się to że każdy Mangekyou Sharingan wygląda inaczej u Sasuke wygląda to najlepiej.
A tak dla sprostowania to Byakugan widzi wszystko w 359 stponi

Dodane: 22-10-2010 20:59 -
Nie będę się długo rozpisywał taki temat istnieje link:
http://npolska.ne...topic/5021 PS.Żeby nie robić tylko spamu to napiszę że najbardziej lubię - Rinnengana jego techniki były świetne i Sharingana ale tylko MS
--------------------

Dodane: 24-10-2010 20:59
moim ulubionym Kakkei Genkai jest Hyoton (element lodu) Jak dla mnie najpotężniejsze Kakkei Genkai jakie istnieje w świecie Shinobi. W Anime i Mandze widzieliśmy tylko kilka słabych technik ale jest ich o wiele więcej o czym można się dowiedzieć z wydawanych przez kisiela dodatków.

Dodane: 31-10-2010 21:46
A ja was zaskoczy. Wybrał bym kekkei genkai Hidana tak jak każdy wie jest nieśmiertelny i leży sobie teraz z odciętą głową w głębokim zakopanym dole w lesie klanu Shikamaru i nikt go nie odkopie troche go jeszcze robaczki podjedzą

. Ale jak bym był 1 z postaci z naruto to nie interesował bym się kekkei genkai tak jak orochimaru. Tylko na początek chciał bym sie nauczyć otwierać bramy. Oczywiście robić klony i z klonami nauczyć sie robić rasengana a potem poznać i opanować swoje żywioły. I nauczył się podstawowych technik taka jak przemiana w coś albo kogoś i Rozproszenia genjutsu. I szkolił bym się we wszystkim po trochu tajutsu, ninjutsu i genjutsu. ALE NAJBARDZIEJ TO BYM CHCIAŁ ZJEŚĆ MISKĘ RAMEN!!

Dodane: 01-11-2010 17:56
Moim ulubionym Kekkei Genkai jest ten, który posiada Gaara, czyli kontrola piasku, która daje niesamowite możliwości.Można na przykład sobie polatać, w walce się nie pobrudzisz nawet xD.Z takiego piasku możesz zrobić wszystko czego sobie dusza zapragnie i jest to potężna broń

.

Dodane: 27-04-2012 10:37 -
UWAGA SPOILER!
Moje ulubione Kekkei Genkai to Mokuton czyli element drewna ponieważ daje niesamowite możliwości najlepiej pokazuje to teraz Madara w walce z Kage nawet całej piątce ciężko jest walczyć z tym Kekkei Genkai.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.