Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 00:57
OnLine: 60, statystyki
index > Naruto
Temat: Naruto: Killer Bee
Dodane: 26-06-2011 11:55
#by_black - systemadmin - max%
Wydaje mi się, że wszyscy w Chmurze stawiają na bardzo dobre opanowanie taijutsu, wynika to pewnie z tego, że są wzorowani na kulturze czarnoskórych, którzy jednak przeważnie są dobrze wysportowani.

--------------------
Dodane: 26-06-2011 12:17
#Fiend - user - 70%
Lubie czarnuchów więc lubie też Pszczołe.Rzeczywiście ma ciekawą technike walki mieczami.Dobre relacje ze swoim demonem też przydają się w bitwie ,szczególnie ostatnio dużo z nich korzysta..Tworzą z Raikage ciekawe rodzeństwo i mają ciekawy ostateczny atak ,który zastosowali na Kisame.Ma też swój Team ale ,no właśnie gdzie jest jego trzeci uczeń? Nie żyje ?

--------------------

Dodane: 10-02-2012 14:33
#Kyuubi - user - 70%
Gaara został złapany bo wcale taki potężny nie był. Killer Be jest od niego lepszy ( po pierwsze to biju-dama do perfekcji, a po drugie tai-jutsu , które w walce z Sasuke też miał dość ogarnięte) , a wracając do tematu to chyba najbardziej w nim podobają mi się te jego rymy, które ani nie są do rytmu ,ani tak naprawde sie nie rymują ze sobą, no i oczywiście za Biju-dame ;]

Gaara został złapany bo poświęcił resztę swojej chakry na ratowanie wioski,Gaara jest bardzo potężny.

Jego rymy się rymują tylko że w języku japońskim.

Dodane: 10-02-2012 18:08 - Edytowane przez Sala8 dnia 10-02-2012 18:12
#Sala8 - user - 70%
damian791126 napisał/a:
Gaara został złapany bo wcale taki potężny nie był. Killer Be jest od niego lepszy ( po pierwsze to biju-dama do perfekcji, a po drugie tai-jutsu , które w walce z Sasuke też miał dość ogarnięte) , a wracając do tematu to chyba najbardziej w nim podobają mi się te jego rymy, które ani nie są do rytmu ,ani tak naprawde sie nie rymują ze sobą, no i oczywiście za Biju-dame ;]

Gaara został złapany bo poświęcił resztę swojej chakry na ratowanie wioski,Gaara jest bardzo potężny.

Jego rymy się rymują tylko że w języku japońskim.

Dokładnie, gdyby nie wioska mogłoby się to inaczej potoczyć.
Z resztą miał przeciwnika niewygodnego dla siebie, z wieloma lepszymi od niego
byłby sobie w stanie poradzić.

Co do tematu średnio Bee przypadł mi do gustu. Fakt, jest dosyć oryginalną postacią, ale po prostu nie przepadam do końca za nim, ale też czasami nawet go lubię :)

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 10-02-2012 20:40 - Edytowane przez Byczusia dnia 10-02-2012 20:42
#Byczusia - user - 80%
Killer Bee? Ja go bardzo lubię. Podoba mi się jego styl, to jak rapuje bardzo mnie bawi, jest dosyć ciekawy i sposób w który walczy. No i do tego ma fajowskiego jinchuriki.

Dodane: 12-02-2012 04:35 - Edytowane przez Prynio dnia 12-02-2012 04:37
#Prynio - user - 30%
Te jego rymy podczas walki z Saskiem to potrafiły aż łzy wycisnąć fajny ma styl walki te 8 mieczy jakby tego było mało ma po swojej str Hachibi'ego.

Jedna z moich ulubionych postaci.

Byczusia napisał/a:No i do tego ma fajowskiego jinchuriki.

Raczej bestie, Jinchuriki to on jest razem z Hachibim.

Dodane: 14-02-2012 08:55
#DeaDMen - user - 90%
Bee to jedna z moich ulubionych postaci.Na pewno jest postacią bardzo ciekawą i oryginalną ma te swoje rymy które czasami doprowadzają mnie do śmiechu,fajny styl walki i do tego ma świetne relacje z Hachibim i dzięki temu tworzą z nim zgrany zespół.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online