Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 00:59
OnLine: 58, statystyki
index > Technologia > Akcesoria
Temat: Pendrive: Brak możliwości formatowania
Dodane: 08-01-2011 11:03 - Edytowane przez by_black dnia 08-01-2011 11:28
Mam problem, otóż, pendrive nie chce mi sie sformatować. Komp nie umie wcale go odczytać. A jak dam na formatuj wcale nie włącza mi sie tabelka z formatowaniem. Pisze że C: nie może go sformatować. Bardzo proszę o pomoc.

Dodane: 08-01-2011 11:27
#by_black - systemadmin - max%
A nie masz przypadkiem w nim takiej blokady jaka występuje przy kartach pamięci? Taki przełącznik, który blokuje jego działania.

Dodane: 08-01-2011 13:54
#buhaj - user - 30%
Napisz coś więcej o tym pendrive.
Jakiej firmy, i czy posiada u3, ja sam miałem z tym dziadostwem problem, myślałem już nawet że mi pen padł, a była to właśnie wina u3

--------------------
Dodane: 08-01-2011 18:12
by_black napisał/a:
A nie masz przypadkiem w nim takiej blokady jaka występuje przy kartach pamięci? Taki przełącznik, który blokuje jego działania.

Nie ma takiego czegos. Zawsze szło sformatowac a teraz nie. Odczytuje go jako RAW. Pisze że nie można go sformatować.

Wiadomość doklejona:
Tu wrzucam screeny http://www.speedy...folder.rar tylko 2 screny, nawet 1 mb to nie zajmuje :) . A jaka jest stronka gdzie można wrzucać obrazki ? Bo nie wiem :) .

Dodane: 08-01-2011 18:52 - Edytowane przez zadyma dnia 08-01-2011 18:52
#zadyma - user - 90%
Gokufight napisał/a:
by_black napisał/a:

Nie ma takiego czegos. Zawsze szło sformatowac a teraz nie. Odczytuje go jako RAW. Pisze że nie można go sformatować.

Wiadomość doklejona:
Tu wrzucam screeny http://www.speedy...folder.rar tylko 2 screny, nawet 1 mb to nie zajmuje :) . A jaka jest stronka gdzie można wrzucać obrazki ? Bo nie wiem :) .

W sprawie pendraka nie pomogę bo nie wiem co może mu dolegać, ale jeśli pytasz o stronę gdzie wrzucać zdjęcia to pierwsza z brzegu:
imageshack.us

Dodane: 10-01-2011 14:07
Dzięki #zadyma :) A nie umie mi nikt pomóc rozwiązać tego problemu ? Bo szkoda mi tego pendrivea.

Dodane: 11-01-2011 13:53
#buhaj - user - 30%
hm, skoro nie możesz pod windowsem, to spróbuj go w dosie sformatować, a jak nie ściągnij partitition magic, i tam spróbuj (oczywiście jak nie wiesz jak to zrobić w dosie)

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online