Dodane: 05-02-2008 19:06
Na moje CDA mogła by trochę lepsze gry dawać
![[skrzywiony] [skrzywiony]](/templates/emoty/krzywy.png)
ale zawsze w każdym numerze znalazłem grę w którą można sobie trochę pograć

!!A co do recenzji to są w porządku nie mam do nich zastrzeżeń!!

Dodane: 05-02-2008 20:58
CD-Action to najlepsze czasopismo o grach komputerowych w polsce wszystko na glanc dopracowane recenzje swietnie napisane zapowiedzi relacjae z roznych imprez poswieconych najnowszym grom noi wiadomosci o nowym sprzecie testy kart graficznych i innych takich i oczywiscie bardzo fajny dzial "Action-Redaction",liczne dodatki do gazet nie tylko plytka z grami programami i bonusami ale na przyklad wypasiony kalendarz greacza na 2008r i rozne inne. czasopismo jest swietne polecam
--------------------
Przyjaźń...tylko ona się liczy...
jedyna rzecz o którą warto walczyc...

Dodane: 05-02-2008 23:51
songoten poprawka: czasopismo dla graczy (nie: o grach) hehe^_^
Ale CD-Action to naprawde świetne pismo. Niedługo stuknie 150 numer, jednocześnie z jedenastką

Oj będzie okazja do wypicia!! XD

Dodane: 06-02-2008 00:09
Będzie za co wypić 150 numer to już coś!!

Dodane: 19-09-2008 21:02
Pierwsze recenzje w Polsce, zarąbiste gry i czy to nie wystarczy? Tych gazet które mogły podskoczyć ekszynowi, już z nami nie ma. Co do Smugglera, gostek czasem przesadza i dołuje czytelników, ale chyba w tym tkwi jego urok, choć podobno Jedi był lepszy.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 20-09-2008 17:47
Według mnie CD-Action nie ma sobie równych na polskim runku gazet o tematyce gier komputerowych. Obszerne artukuły. Recenzje najnowszych gier. A do tego dodają świetne pełne wersje gier. Kiedyś kupowałem CD-Actiona jak byłem młodszy, ale od czego ma się teraz torrenty?
Pozdro.

Dodane: 20-09-2008 18:25
CD - Action to najlepsza gazeta z grami, jaką kiedykolwiek przeglądałem. Kupiłem już ją parę razy, ale tylko jak były dobre gry xD. Czasami lubiłem poczytać o nowych grach

. kody do gry też są dobre xD. Przestałem kupować bo mi się znudził. teraz jak jest dobra gra to sobie ją kupię. Smugglera w ogóle nie kupowałem, nic a nic mi się nie podobał taka tandeta. CD - Action cieszy się najlepszym powodzeniem u gazet o tematyce gier komputerowych. Tak więc polecam, którzy lubią tandetne gry xD.
Pozdro All

Dodane: 28-02-2009 09:05
Moim zdaniem cd-action wyrobiło sobie markę od wielu lat, i nie ma sobie równych jeśli chodzi o gazety o grach komputerowych, przynajmniej w Polsce... Parę razy jak byłem młodszy kupiłem sobie tą gazetę i nie żałuję... Pamiętam była/jest taka gazeta jak Play, tam może były nieraz lepsze gry aniżeli w cd-action, ale myślę że konkurencji im raczej nie stwarzali.
--------------------

Dodane: 28-02-2009 10:58
CD action mój brat kupuje często i czytam te gazetki. Ona już nie ma sobie równych na rynku gazet o tematyce gier na polskim rynku. Ciekawe recenzje i homor, oraz czasem nawet premiery gier na PC xD No jeszcze może click ją dogania, ale z tego co widzę to jest jedna klika xD
--------------------

Dodane: 28-02-2009 11:15 -
Ja również czytam CD-action i od pewnego czasu jestem ich stałym czytelnikiem. Oczywiście najlepsze działy to wg. mnie "Na luzie" i "Action Redaction", w których idzie czasem spaść z krzesła ze śmiechu. Recenzje piszą bardzo fajnie. Co do gier to myślę, że czasem powinni się bardziej postarać, bo nie zawsze znajdę coś dla siebie. Co do Smugglera nie chcę się wypowiadać ponieważ trudno cokolwiek o nim pisać. Ja go lubię chociaż jak wiadomo są o nim różne zdania. Cena pisma mi wcale nie przeszkadza(mam kolegę, który nie kupuję CDA tylko z tego względu). Chciałem poinformować tych co rzadko wchodzą na ich stronę, że naprawdę warto tam czasem wejść(
http://www.cdacti... ).

Dodane: 08-02-2011 20:49
Ale staruteńki temat ale cóż. Ja osobiście mam kilka numerów CDA, kupowałem je tylko dla płytki. Nic mnie nie przyciąga do samego pisemka, ot taki dodatek do dvd. A że gierki dają to kupię od czasu do czasu, nie twierdzę też że nie lubię CDA, tylko nie jest dla mnie ono za ciekawe, nie podoba mi się styl z jakim piszą, treść itp. Jedyne co lubię czytać to Na Luzie i AR, przyznam że kiedyś jak pisali anty-fani to Smugler ich jechał ostro, no ale cóż robił to pod publikę czy żeby się dowartościować.

Dodane: 15-02-2011 22:42
no faktycznie stary temat ale i ja napiszę . ja zaczłem kupować cda od numeru 100 gdy nie miałem jeszcze nawet komputera i do tej pory minąłem tylko 175numer a tak to 0d 100 mam wszystkie nie pamiętam dlaczego go minąłem a o gazetce
1Gry-ten sam poziom co u innych choć ostatnio zaczli dawać coraz lepsze gry (dmc 3 cała seria hitmanów , kane&lynch,itd.)
2Recenzje- tu są nie do przebicia (trochę naukowo trochę na luzie tak że i stary i młody zrozumię o co chodzi w grze)
3Odpowiedzi na listy(AR u innych inaczej)- też w tym są najlepsi
Nawet pudełka do płyt mają najlepsze.cena nikomu nie powinna przeszkadzać to i tak mniej niż mięsięczny abonament na telefon. fajną rzeczą jest całoroczny numer. no dobra to były plusy to czas na minusy. nie nie minusów ta gazeta nie ma

Dodane: 17-02-2011 10:37
CD-ACTION jest według mnie przeciętnym czasopismem, czytając w nowym numerze króciutkie nowinki o Skyrimie aż nie dowierzałem że ktoś u nich w redakcji mógłby na tak marnym poziomie to streścić.
Smuggler jak Smuggler, nie obchodzi mnie kim on jest.

Dodane: 17-02-2011 15:53
Czytałem przez 5 lat ale z pewnych powodów przestałem kupować. A Smugler to był normalny facet ale ta praca troche odbiła mu sie na psychice ;p
--------------------
========================================================
"Wygrana cieszy ale porażka cie wzmacnia i czyni bardziej doświadczonym"
========================================================
"Nie proś o nic tylko to zdobywaj, w ten sposób osiągniesz swój cel"

Dodane: 11-07-2011 21:51
Ja czytam od trzech lat głownie dla recenzji i zapowiedzi na płytke zaglądam czasem jak jest coś fajnego na polskim rynku nie ma sobie równych.A co do smugglera to dla mnie koleś jest spoko choć czasem potrafi wkurzyć.Moje ulubione kąciku to Action Redaction i Na luzie.

Dodane: 11-07-2011 22:03
Mój pierwszy numer, to numer z grudnia 2007. Wtedy zacząłem co miesiąc kupować CD-Action. Wcześniej to tylko kazyjnie. Czasopismo czytam na bieżąco, lubie styl pisania recenzji, zawsze znajdują się tam ciekawe nowinki techniczne, relacje z E3, Gamescom-u itd. A tak wgl to trzeba też naisać coś z tematu nie?

Smuggler to bardzo ciekawa postać , szczególnie kiedyś, bo jeśli ktoś był na bieżąco z numerami cd-action od kilkunastu miesięcy, nie pamiętam kiedy, to można mieć niemal 100% pewność, że Smugglerem jest... No i Wam nie powiem. Trzeba samemu się dowiedzieć. Ale nikt z redakcji się nie przyznał, to tylko pasujące fakty.
--------------------

Dodane: 17-07-2011 14:53
Heh, czytając ten temat człowiek ma wrażenie przebywania wśród typowych dzieciaczków
Czasopismo jak czasopismo (ps. czasopismo a gazeta to chyba synonimy, nie?), zawsze traktowałem je jako danie główne - w wiele gier dołączonych do tego pisma nie grałem, lecz zdarzały się perełki, z którymi człowiek się zapoznał ^_^.
Ogólnie spora dawka humoru, ciekawe recenzje, świetne AR, ładne wydanie (papier itp) oraz wrażenie, że dostajemy starannie przygotowany produkt, a nie cokolwiek "na odwal się". Szczególnie spodobał mi się dodatek z konfiguracjami blaszaków, chociaż wykazują tendencję na intelowskie układy z kartami nVidii to czasami idzie odnaleźć coś naprawdę ciekawego
W Polsce CDA nie ma sobie równych, chociaż jakaś konkurencja zawsze istnieje. Tyle.
--------------------

Dodane: 29-07-2011 18:08
CDA warto kupić dla gier, czasem może da się coś poczytać. W tym miechu pełna wersja Mass Effect PL, niedawno było Call of Juarez 2, Resident Evil 5 czy Kane & Lynch, więc gierki dają czasem naprawdę kozackie. Teksty są raczej średnie, poziom humoru mnie momentami odstrasza. Ale ogólnie z pism nie-konsolowych nic lepszego pod względem słowa pisanego w Polsce nie znajdziemy. A Smuggler jest fajny, jak na redaktora naczelnego przystało.
czasopismo a gazeta to chyba synonimy, nie?
Nie.

Dodane: 13-01-2012 19:38
Już we wtorek będzie numer 200 gier może nie dali najlepszych jakie mogli ale dużo niespodzianek jak np:Batman:AC za 13zł to jest coś.Napewno kupię choćby dlatego że to ogrągła rocznica.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.