Dodane: 29-08-2009 16:22
Ta gra wg. mnie to badziew. Dlaczego? Jeden quest na jeden level, ich liczba (questów) też jest bardzo mała. Nudzi się bardzo szybko, ja już na 27 lvl nie widziałem powodów by dalej grać. Pełno tam też dzieci neo wrzeszczących "1000 k gold plz!!" i grających na hackach. Nie rozumiem ludzi którzy w to grają ponad pół roku. Mój znajomy tak długo grał, miał chyba 60 któryś lvl. Co zrobił jak mu się gra znudziła? Sprzedał konto.
Pozdro.

Dodane: 29-08-2009 16:25
Potwierdzam myśl kolegi wyżej ta gra to badziew typu MU tylko 3D. JAk już chcecie pograć w grę wartą luknięcia to polecam Lineage 2 ta gra mnie wciągła
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------

Dodane: 30-08-2009 18:02
grałem ale już nie gram miałem woja 24 lvl po prostu mi się znudziło

Dodane: 25-09-2009 14:36
A ja mam problem z lineage 2. Mam server ściągnięty Taką samą jak kolega ( nie wiem jaką ale jemu dział [ i jak się loguje umie to pisze jakieś sekend lub inne Ustrojstwo])

Dodane: 25-09-2009 14:47
Jak dla mnie to wszystkie tego typu gierki są jednym wielkim gównem, nawet dla zabicia czasu jest to tandetna forma ubijacza.. Jak już sobie ktoś chce coś porobi to niech sobie kupi lub ściągnie porządną gierkę i niech w nią sobie gra, no i może czegoś się przy tym wyuczy, a nie, później większość wie jak kogoś zabić, za to że mu kompa odłączono z prądu bo za długo grał xD
--------------------

Dodane: 25-09-2009 15:22
Dużo osób pisze, że gra im się znudziła, ta gra się może znudzić, ale nie na 20 lvlu gdzie tak naprawde gra się jeszcze porządnie nie zaczeła. Granie codziennie po 10h jest oczywistą przesadą ale jeżeli ktoś zna umiar i potrafi się zachować to może spotkać wielu ludzi z którymi może pogadać i razem pograć. Gra jest bardzo fajna jednak polski metin na którym nie ma połowy rzeczy nudzi się gdy skończą się questy, potem tylko zostaje rozmowa i expienie. Nie gram już od dłuższego czasu, ponieważ mi też się już troche znudziła, a gra stała się zbyt popularna wśród dziesięciolatków. Ogólnie gra dość ciekawa i fajna ale do czasu

Dodane: 25-09-2009 15:29
grałem w nią kiedyś graca le za bardzo jest nudna wole wow XD Jak dla mnie ocena 7/10 ;]

Dodane: 02-10-2009 21:08 -
Gra nawet ok ale nie wiem jak mogłem być taki głupi że grałem przez tamten rok cały czas w to i się mało uczyłem teraz tego bardzooo żałuje i jeszcze nic z tego nie mam moja ocena gry 7/10
pozdro
--------------------

Dodane: 03-10-2009 09:12
Jak już grać w metina to byle nie polskiego. Jak już grać to w amerykańskiego najlepiej

Dodane: 03-10-2009 09:50
metin to wielka zenada bardzo nudna niewiem jak mozna miec tam chociarz 30 lvl grałem przez dwa dni i usunąłem. NIE POLECAM

Dodane: 03-10-2009 10:03
Jako że gram w różne gry MMORPG zaczynając od KO kończąc na Lineagu czy WoWie o Metinie mogę powiedzieć iż gra nie jest jedną z najgorszych, jest jakis tam system walki, ale ogólnie dużo hacków, 99 lw max... Moja opinia w skali od 1 do 10 to 4,5. x D

Dodane: 13-12-2009 22:21
Grałem kilka razy, zawszy dochodziłem gdzies do 25 lvl... A później, mnie albo znudził, albo nie miałem czasu, albo znalazłem lepsze gry... ^^

Dodane: 13-12-2009 23:18
Tibia,Metin jeden h*j. W życiu nie grałem w taką grę i nie będę grał.Nie podobają mi się i tyle.A maksymalną głupotą jest dla mnie wydawanie prawdziwych pieniędzy,żeby mieć fajną postać
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
Przecież to jest głupota.Takie gry uzależniają i z mózgu dziecka robią sieczkę.

Dodane: 16-01-2010 16:12
Witam wszystkich. ! ! !
Mam mały problem .Otóż ściągnąłem metina2 z 2008roku ,niepatchowanego i do tego moda KaMeRa1337 by grać na prywatnych serwerach .
Mam juz konto i 85lvl ,ale denerwuje mnie ciągłe wywalanie z metka.
Poprostu sie rozłacza co jakies 5 minut . Nie moge do DT wbić ;/
Pomozcie czego moze to byc wina . Robilem juz formata i wraz to samo
Serwer na jakim gram to sdlongju s1 .
--------------------

Dodane: 07-02-2010 02:28
Ja grałem w to jakieś dwa lata zapomniałem hasła, pograłem w lepsze MMO i odechciało mi się od nowa expić. Gra według mnie nie mająca celu, ciągłe expienie i naciskania dwoch klawiszy. Jak każde mmo tak i to uzależnia ;f Trudno sie rozstać z niektorymi grami które poświeciło się tyle czasu, ale wracając do tematu to dla zabiciu czasu nawet fajne . Szybko się ściąga nie wiele trzeba zeby pograć i jak sie nie ma nic innego do roboty to idealna gra jak dla mnie.

Dodane: 29-07-2010 10:09
Tibia,Metin jeden h*j. W życiu nie grałem w taką grę
AAA,nigdy nie grałeś i już wiesz jaka to gra , zazdroszcze... a co do samego Metina , moim zdaniem to świetna gra , jak ma się dużo czasu... ja bym grał to do tej pory ale nie mam z kim moi koledzy przestali to w grać więc bez sensu żebym grał sam... ale ma również swoje minusy , ten kto oglądał wczoraj fakty(TVN) będzie wiedział...
--------------------

Dodane: 29-07-2010 10:27
Koledzy mówili, że to fajna gierka, ale nie dałem się namówić. Wystarczyła mi przygoda z LastChaos. Nie było to jednak jakieś wielkie uzależnienie. Usunąłem aplikacje i koniec

Nie mam zamiaru grać już w te pożeracze czasu, przez które z resztą wyrzucono mnie z GAU xD
--------------------

Dodane: 29-07-2010 10:35
przez które z resztą wyrzucono mnie z GAU xD
Wiem że to pożeracz czasu , ale przecież oto w tym chodzi , no nie ??? bo przecież gra byłaby nudna jak by się w miesiąc wbiło 99lv...
Tam jest ciężkie życie złodziej to co drugi gracz , więc radze uważać...
--------------------

Dodane: 29-07-2010 16:30
No gry wciągają bardzo niestety. Mnie Metin wciagnął na trochę, ale później strasznie wolno się expiło więc przestałem. I na DBPolske się rzadziej wchodzi

Dodane: 29-07-2010 16:32
No gry wciągają bardzo niestety. Mnie Metin wciagnął na trochę, ale później strasznie wolno się expiło więc przestałem. I na DBPolske się rzadziej wchodzi
Do tego typu gier trzeba zaangażowania żeby coś osiągnąć.

Dlatego ich unikam by się nie wciągnąć przypadkiem, już lepiej pospamić z kolegami.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.