Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:09
OnLine: 17, statystyki
index > Manga i Anime > Bleach
Temat: Bleach: Blade Batters 2
Dodane: 27-06-2011 10:26 - Edytowane przez by_black dnia 27-06-2011 10:35
#mlotek29 - user - 0%
Witam , mam taki problem . Kupiłem Orginalną grę Bleach (taką jak w tytule) prosto z Japonii. Jednak Nie działa na mojej konsoli ponieważ jest Europejska (Pal) , a Bleach jest NTSC|J . Co zrobić żeby udało mi się odpalić tą gre na mojej konsoli? (mam nieprzerobioną ) Proszę o pomoc bo troche mnie to kosztowalo ;+.

Dodane: 27-06-2011 10:31
ale zacznijmy od tego: na jaką konsole tą gre kupiłeś? bo na PS2 to dałoby się może jeszcze coś podziałać lecz jeśli na PS3 czy Xbox'a to już wątpie...;/

Dodane: 29-06-2011 10:16
#mlotek29 - user - 0%
Tak , Ps2 te nowsze chyba te mniejsze jakby coś ;p . jeśli się da coś zrobić proszę o pomoc. Bardzo mi na tym zależy .

Dodane: 29-06-2011 10:28
Ja sobie ściągnęłem z jakiejś tam strony i mi ładnie śmiga :) Gierke polecam
Co do Twojego problemu to hmm... może musisz przerobić konsolę ?

Dodane: 29-06-2011 17:18
Zmień bios systemu ps2 na japoński albo amerykański, to powinno przynieść skutek. Na chwile obecną nie pamiętam jak sie to robi ale w internecie jest wiele poradników więc nie powinno być problemu. Chociaż jestem zdziwiony bo gra nie ma oficjalnie blokady regionalnej i mi na europejskiej wersji ps2 działała. No nie wiem, spróbuj moich metod.

--------------------

========================================================
"Wygrana cieszy ale porażka cie wzmacnia i czyni bardziej doświadczonym"
========================================================
"Nie proś o nic tylko to zdobywaj, w ten sposób osiągniesz swój cel"
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online