Dodane: 15-07-2011 23:42 -
Witam ;D
Jaka polska piosenka waszym zdaniem jest najlepsza ?? A tak po za tym to jakich sluchacie piosenek na codzien ?? ;DD

Dodane: 16-07-2011 00:03
Chyba było już na forum, ale odpowiem
Ja słucham wszystkiego jednak najbardziej podobają mi się piosenki eminem'a
--------------------

Dodane: 16-07-2011 01:17
z polskich piosenek mam kilka naprawde dobrych tytułów zespołu Bezimienni:
- walka
- po drugiej stronie
- mógłbym ci opowiedzieć
- ilu bezimiennych
- kto słucha nie błądzi
- nigdy nie zapomne
- zapisane w sercu
najlepsza z tych piosenek jest "walka"

Dodane: 16-07-2011 01:35
Nie wiem która polska piosenka podoba mi się najbardziej, a na co dzień słucham Metalu, min. Metallica (piosenki - Fuel, Master Of Puppets, The Memory Remains, Hero Of The Day, Nothing Else Matters itp.), Iron Maiden (piosenki - The Trooper, Prowler, Fear Of The Dark, Be Quick or Be Dead, Mother Of Mercy, Satellite 15...The Final Frontier itp.) i od niedawna Serj Tankian (piosenka - Empty Walls).Słucham jeszcze wiele innych wykonawców, ale nie chce Mi się ich wszystkich wypisywać.

Dodane: 16-07-2011 06:18
Obecnie jestem zafascynowany piosenką Sylwii Grzeszczak "Małe rzeczy" i utworem grupy Enej "Radio Hello" (nie wiem czy tak się piszę). Myślę że któraś z tych piosenek będzie oficjalnym hitem tych wakacji w Polsce.
--------------------

Dodane: 16-07-2011 09:46
Ja najbardziej lubię polski rap. Moimi ulubionymi raperami są KaRRamBa i Paluch.

Chyba ulubioną piosenką KaRRamBy jest dla mnie "Ile Kosztujesz", a Palucha "Red Bull". Ale nie powiem, lubię też bardzo Chade ("Brudne pożądanie" i "Ferment" są super piosenkami) i DONO/TEWU (cała płyta jest zarąbista

).
--------------------

Dodane: 18-07-2011 12:26
Z racji iż słucham Rapu, to według mnie najlepszy jest kawałek Paktofoniki "Jestem Bogiem" xD Mam też inne ale nie chce mi się rozpisywać

Dodane: 18-07-2011 12:53
to strona poświecona db więc chyba w jedności siła , a ogólnie to fajne piosenki ma mieszko i sydney polak , ale najbardziej podoba mi się polska wersia seksualnej

Dodane: 18-07-2011 12:57
wollcors napisał/a:
to strona poświecona db więc chyba w jedności siła , a ogólnie to fajne piosenki ma mieszko i sydney polak , ale najbardziej podoba mi się polska wersia seksualnej
a mianowicie która wersja seksualnej?
bo z tego co wiem są już 3 wersje polskie
wykonywane przez
Q-Bass i Monica
Faster i
Bodzio Dance

Dodane: 18-07-2011 13:15 -
Żadna mi się nie podoba . Polska nie ma teraz jakichś super utalentowanych wykonawców , króluje KICZ .

Dodane: 18-07-2011 13:29
Ja najbardziej lubie Donguralesko a w szczególnośći piosenke Dziadzia.Lubie też Grubsona ogólnie nie przepadam za polskimi piosenkami.

Dodane: 20-07-2011 08:19
Po pierwsze najlepsza pod jakim względem? Ogólnie nie da sie określić bo każdy będzie wymieniał ulubione a nie najlepsze piosenki więc dla mnie temat jest idiotyczny.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 20-07-2011 10:26
to zależy od gustu.Ja za rapem ani hip hopem nie przepadam,mam pare pasujących do kosza.A co do mojej ulubionej polskiej piosenki powiem że harley mój zespołu dżem.Po za tym dla każdego jego ulubiona jest najlepsza i już.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 18-08-2011 15:46
malpex napisał/a:
Po pierwsze najlepsza pod jakim względem? Ogólnie nie da sie określić bo każdy będzie wymieniał ulubione a nie najlepsze piosenki więc dla mnie temat jest idiotyczny.
[2] Komuś się podoba ZakoPower i bieganie boso gdzieś tam, nie wiem, dla mnie ta piosenka jest bez sensu a komuś innemu Edyta Górniak albo FIl xD Mozna zrobić temat wasze top polskich utworów ale nie najlepsza ogółem. Jak chcesz poznać "najlepszą" to posłuchaj jakiejś polskiej TopListy ale wiedz jedno, nawet ta co będzie na pierwszym miejscu nie każdemu się podoba.
Mi się podoba piosenka Grzeszczak "Małe rzeczy"

Po prostu nutka do mnie trafia.
I jedno mnie wkurza, mianowicie Enej, zespół stary, oj stary, nie powiem, bo lubię ich piosenki ale po występach w TV nagle ma masę nastoletnich fanów i piosenki w radiu, dlaczego wcześniej tego nie było ? Hę? Bo zespół nie miał kasy aby się wypromować. Andergrandy są najlepsze
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 18-08-2011 16:05 -
Nie ten temat, pokornie proszę administratora o usunięcie tego posta

:<
...........................................................................

Dodane: 18-08-2011 21:36
Wśród tylu gatunków, stylów i wykonawców wskazać najlepszą piosenkę? Nie da się takiej znaleźć. Nawet jeśli wyszukało by się te ponadczasowe, najbardziej kultowe, to i tak niemożliwe jest wyodrębnić tą jedyną.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 18-08-2011 21:45
Rooster - Gniew
Skowyt - Runnig away (może akurat ta piosenka ni po Polsku ale zespół polski

)
i wiele wiele innych...
--------------------
Przyjaźń...tylko ona się liczy...
jedyna rzecz o którą warto walczyc...

Dodane: 18-08-2011 21:52
Polskich teraźniejszych piosenek nie znam wole lata 70-80

cholera 17 lat a takie starocie mi się podobają nie wiem nawet dlaczego może dlatego że jak mały byłem to z babcią takie starsze utwory słuchałem

i to tyle polskich piosenek
--------------------

Dodane: 24-08-2011 19:22
Bardzo trudny wybór, wręcz niemożliwa jest konkretna odpowiedź. Pierwsza piosenka która wleciała mi do głowy po przeczytaniu tematu:
http://www.youtub...h6V5kxPW_o

Dodane: 24-08-2011 20:09
Nie ma czegoś takiego jak najlepsza polska piosenka. Zależy to wyłącznie od gustu słuchacza. Jak już musiałbym coś koniecznie wybrać, to wymieniłbym bez namysłu jakiś utwór mojego ulubionego zespołu Coma. Była by to pewnie piosenka o tytule "listopad". Zapraszam do wysłuchania w skupieniu. Gwarantuję kawałek dobrze przeznaczonego czasu:
http://kasiulla35...-_listopad
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.