Dodane: 26-12-2007 11:02 -
Siemka. Graliście może w Jade Empire, a może gracie? Co sądzicie o tej grze? Co się wam w niej podobało a co nie? Czy przeszliście całą, a może macie z nią jakiś kłopot. Może nie wiecie jak coś zrobić. Piszcie tu a może znajdziecie rozwiązanie swojego problemu :yes:
Jak dla mnie minusem jest mała liczba postaci i to ze gra jest trochę krótka, ale na szczęście plusów jest dużo więcej. A według was?:confused: Ja osobiście grę przeszedłem całą (uczciwie, bez żadnych kodów czy czegoś w tym stylu) xD

Dodane: 15-01-2008 19:26
Grałem ale po 2 dniach stwierdziłem ze jest do bani i powróciłem do Gothica

Dodane: 31-03-2009 21:17
Kupiłem sobie tą grę za czasów jak wyszła i kosztowała 100zł
ahh ogólnie gra jest świetna i przeszedłem całą. Nie przeszedłem tylko misji w której miałem pokonać tego obcokrajowca bo Mi jakiś przy nim błąd wyskakiwał wiec tylko przy tym się wkurzyłem i wątpię żeby tą grę się szybko przeszło. Na samej arenie się kilka dni męczyłem a co mówić o reszcie to po prostu gra Mi się spodobała i polecam ja innym.

Dodane: 31-03-2009 21:54
Ja osobiście troszkę się rozczarowałem jeśli chodzi o tą grę... miałem nadzieję że nagram się w nią do bólu, ale okazało się że po paru dniach odechciało mi się trochę i coraz mniej grałem i mniej, aż w końcu zapomniałem w ogóle o niej i jakoś tak już zostało.
--------------------

Dodane: 01-04-2009 18:10
Ja przeszedłem ją dwa razy i teraz mi się nie chce..gra jest w porządku tylko nudnawa trochę..fabuła to naprawia zaś szpeci kiepski wygląd walki ale co tam gra ogólnie fajna dla zabicia czasu tylko krótka...jeśli chodzi o wątek główny a poboczne raczej cienkie..Fajna żeby się rozerwać ale siódmy cud świata to to nie jest...

Dodane: 02-04-2009 08:19
Osobiście w to nie gram, zresztą w co ja gram w nic xD Jednak ostatnio dziewczyny siostra sobie kupiła ją w biedronce za 9.99 zł xD I moja zaczęła w o grać, z czego wiem to trochę nawet jej spasiła ta gra, ale wystarczało jej niby cztery dni po godzinie aby przejść ją xD
--------------------

Dodane: 10-04-2009 11:01
by_black napisał/a:
wystarczało jej niby cztery dni po godzinie aby przejść ją xD
No to trochę przesadziłeś. Gra jest krótka, ale nie aż tak. Tak jak wyżej napisałem, mojego brata wciągnęła i grywał w nią całymi popołudniami, przeszedł ją w mniej niż tydzień. Ale to wciąż kilkanaście godzin. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 26-06-2009 22:29
Przeszedłem ja i potem do niej nie wróciłem. Wspominam ją dosyć miło, jednak bez jakiś rewelacji. Ot, taki zapychacz czasu.
--------------------

Dodane: 26-06-2009 23:29 -
No to trochę przesadziłeś. Gra jest krótka, ale nie aż tak. Tak jak wyżej napisałem, mojego brata wciągnęła i grywał w nią całymi popołudniami, przeszedł ją w mniej niż tydzień. Ale to wciąż kilkanaście godzin. Pozdrawiam.
Widocznie siostra blacka jest wybitnie uzdolniona po bracie xD
Edit Macias: Eee... coś źle doczytałeś xD Black nie ma siostry
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 28-06-2009 17:41
grałem w to i przeszedłem całe bez większego problemu. Ale nie wróciłem do niej (przynajmniej na razie) a grałem w to na tamtych wakacjach chyba ;p
Samą grę wspominam miło ;] grało się przyjemnie nie znalazłem żadnych wielkich bugów itp.

Dodane: 06-07-2009 22:03
Gra była bardzo fajna lubię takie gierki ciekawe czy wyjdzie druga część ???

Dodane: 09-01-2011 10:58 -
Gra jest dobra, najlepszą jej cechą jest fabuła, samą grę obecnie można kupić nawet za 10zł, polecam ogólnie. Gra ma swój urok, chociaż z początku dosyć taka żmudna mi się wydawała, ale w miarę rozwoju akcji było coraz lepiej. Podobały mi się niektóre techniki jak przemiany w różne zwierzęta, dzięki czemu na jakiś czas zyskiwaliśmy porządną dawką mocy, wracając do fabuły to niejednokrotnie mnie zaskoczyła, nie jest to taki cRPG/RPG w którym bardzo łatwo można się domyślić o co mniej więcej chodzi, ta gra naprawdę zaskakiwała, brakowała mi troszkę większej interakcji ze światem, co prawda podczas walk mogliśmy w takiej herbaciarni wykorzystać krzesła i inne elementy do ranienia przeciwników, ale IMO to za mało, jak na moje widzimisię.

Dodane: 09-01-2011 11:29
Całkiem spoko gierka oczywiście grywało się w lepsze

ale mimo wszystko bardzo fajna 7,5/10 pod względem grywalnosci
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 09-01-2011 13:22
Mój kumpel kupił kiedyś tą grę za 10 zł w biedronce xD.Ja mam ją z Cd-action. Ogólnie gierka dobra ale całej nie przeszedłem.
--------------------

Dodane: 13-01-2011 19:41
Gierkę przeszedłem dawno temu i spodobała mi się. Nie podobało mi się w niej to, że większość zadań jest do siebie łudząco podobna, a co za tym idzie, po dłuższym czasie nudna. Również mała była możliwość wyboru i "skonstruowania" postaci na jak najlepszego wojownika. Jednak gra miała też wiele dobrych stron, na przykład system walki, który moim zdaniem jest jednym z najlepszych. Z niektórymi przeciwnikami można się też było troszkę pomęczyć, jak na przykład ze Słoniem Demonem. Nie udało mi się go nawet pokonać na poziomie Jadeitowego Mistrza
Ogólnie grę oceniam na dobrą i godną polecenia. Daje jej solidne 8/10 punktów
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.