Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:14
OnLine: 28, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Nasza sprawność fizyczna.
Dodane: 11-08-2011 23:42
#owerfull - user - max%
Witam, temat ten jest o naszej sprawności fizycznej.Nie jest to temat o osiągnięciach w jakichś zasranych zawodach, chodzi mi tutaj o różne rzeczy, jak silni jesteście, jak szybcy, jak wytrzymali ?, czyli ogólnie o naszej sprawności, bo miejsce 3 w konkursie Kowalskiego niekoniecznie musi odzwierciedlać naszą sprawność fizyczną.Nie oceniamy się tu na tle innych, nie porównujemy się z innymi, tu chodzi o to, JAKIE macie zdanie o swojej sprawności.Moja sprawność ? ...hmmm...duża, trenuję regularnie na ławeczce, biegam, nie mam brzusia, bo gdybym leżał cały dzień na kanapie i obżerał się to bym miał.A jak to jest u was ?.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 12-08-2011 00:12 - Edytowane przez Ahalian dnia 12-08-2011 00:25
#Ahalian - user - 80%
Jebn...ć ci z tym obżeraniem się, i za ten brzusio ? ? ! !
No to , jeśli chodzi o mnie to mam 3-opak, 60 cm w bicie, i wql. całe moje życie to sport : )
A po niżej moja klata ...
http://imageshack...d3vr7.jpg/

--------------------
Dodane: 12-08-2011 10:00
mam naturalny talent do szybkości, zwinności, wytrzymałości i gibkości. w połączeniu z orientacją ruchowo-zmysłową mam +5 do bycia dobrym graczem.
ta przestrzeń sportu najbardziej mnie interesuje dlatego uwielbiam grać w piłkę nożną, w koszykówkę i siatkówkę.
kiedyś chodziłem na siłownię ale stwierdziłem, że to nie dla mnie i zainwestowałem w wytrzymałość.

--------------------
Dodane: 12-08-2011 10:10
#Henkok - user - 80%
Jeśli chodzi o mnie to w porównaniu z moimi rówieśnikami to siła ponad normę nawet znacznie.Szybkość trochę ponad normę zwinność na nieco niższym poziomie niż siła.Jeśli chodzi o kondycje to tak samo jak zwinność.A wytrzymałość na ból spora ;p.W sumie mógłbym trochę mniej ważyć,ale nie mam sporej nadwagi jakieś 4-5kg.

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 20-08-2011 12:18
Ja się kopię po czole w klubie A klasowym xD. Na zawody ze szkoły jeżdżę więc raczej sprawny fizycznie jestem.

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 20-08-2011 12:42
Ja byłem z szkoły 2 razy na zawodch z nogi raz z siatki byliśmy oraz(Ide do 1 gimnazjum) Wraz z moją klasą oraz kilkowa osobami z 5klasy byliśmy na zawodach w wyścigach smoczych łodzi na których to zajeliśmy pierwsze miejsce. Więc jesteśmy misztrzami Gdańska w wyścigach smoczych łodzi ;) Nadwagi nie mam waga jest dobra jak do mojego wzrostu. Wytrzymałość dobra, szybkość średnia.

--------------------
Moje rysunki ;)
http://npolska.ne...ost_234793
Dodane: 20-08-2011 13:02
#Shabby - user - 10%
Do szybkich nie nalezy ale do wolnych takze. Jestem malo wytrzymaly, np. w bieganiu, chyba ze biegne gdzies w waznej sprawie to pomimo zmeczenia nigdy sie nie zatrzymuje. Niestety forma mi nie dopisuje. Ciagle siedzenie przed komputerem plus palenie i picie jednak robi swoje ;)

--------------------
"Thank you for loving someone like me, who is good for nothing.. with such bad blood in his veins. Up to today.. Thank you!!"
- Portgas D. Ace
Dodane: 02-09-2011 14:43
#Darknes - user - max%
Moja sprawność jest do dupy :d xD W sumie na tym mógłbym zakończyć swój post :p

Wytrzymały na pewno jestem ale to raczej dlatego, że jestem też uparty. Biegać to biegam raczej średnio, w gimnazjum jak się codziennie w piłkę grało to jeszcze się nakurwi** a teraz to mi się nic nie chce. Siła? Jak na 20 latka to strasznie marnie, ale po co mi siła ? Wystarczy mi tyle, że kratę piwa dam radę zanieśc do samochodu xD I jak z mamusią na zakupy pojadę to za tragarza mogę porobić, ten 10-pak cukru zanieść i git, czuje się mega koksem xD Od lenistwa niby brzuszek mi trochę urósł ale w sumie to nadal jestem szkieletorem :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 02-09-2011 22:22 - Edytowane przez Bociak dnia 02-09-2011 22:23
#Bociak - user - max%
Biegam codziennie, niestety, nie mogę się pochwalić talentem w dziedzinie gier zespołowych. :( Taka moja przypadłość, jestem ciotą i tyle. xD

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 02-09-2011 22:30
#owerfull - user - max%
Ja nie lubię zespołowych, ograniczają możliwości człowieka do minimum.Wolę sporty indywidualne, co najwyżej w takich rywalizować i nie więcej.Ja w siatkówkę bardzo słabo gram, w piłkę nożną trochę lepiej.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 02-09-2011 22:43
#adinho58 - user - 30%
Siła ? Hmmm... słaby nie jestem, ale nadzwyczaj silny nie jestem...
Szybkość ? Już lepiej, ale mimo wszystko jestem raczej szybki ;)
Wytrzymałość ? KOndycja jest w jakimś tam stopniu tylko mam tak, że długo chodź zmęczony to gram :)
Lubie gry zespołowe ;)

--------------------
Dodane: 22-09-2011 15:24
#meaghan - user - 0%
Cóż, ja ponarzekać nie mogę. Za wysoka nie jestem, ale siatkówka zrobiła swoje. Do dzisiaj od chyba 2, 3 lat biegam codziennie wieczorem (tak mi lepiej). W zimy mam tylko lekki problem, często choruje, niestety od dziecka :( . Sport to u mnie podstawa, ale zazwyczaj gry zespołowe. Nienawidzę lekkoatletyki. Ulubione dyscypliny? : siatkówka, koszykówka i piłka nożna ;)

Dodane: 06-11-2011 17:24
Ja się zapuściłem okropnie xD W wakacje 2010 udało mi się zejść z 79 kg do 74 kg, głównie chyba przez to że 100 dni piwa nie piłem i kolacji nie jadłem...ale w wakacje 2011 się nie oszczędzałem i efekt jest nieciekawy...83 kg przy 174 cm :( spora nadwaga. Codziennie (4-5 razy w tygodniu) chodzę ok. 3 km (w drodze na przystanek i z powrotem do domu) + od października ćwiczę na siłowni. Jakiś efektów póki co nie widać...nie licząc zakwasów ;p

Kiedyś nawet szybko biegałem na 100 m. Można nawet rzec że na tyle szybko aby szkołę reprezentować. Sporo grałem w piłkę nożną, ale teraz aby zebrać ekipę do gry do trzeba cudu.

Oceniając swoją sprawność fizyczną w skali od 1 do 10 oceniam na 3...

--------------------

Dodane: 06-11-2011 18:19
#daro555 - user - 10%
Każdy tylko o sobie egoiści ja nie lepszy będę też o sobie :) No to moja kondycja nie jest może jakaś zjebista lub coś ale biegam sobie 2 razy w tygodniu 1 bieg ok 6-7 km czas hmm.. poniżej godzinki przebiegnę czyli chyba dobrze.

Dodane: 06-11-2011 19:42
#Arti1915 - user - 90%
Ja się zapuściłem przez ostatni miesiąc. Normalnie dla zdrowia i rekreacji ćwiczę brzuszki, trochę pompki od niedawna i hantlami macham, ale przy małych obciążeniach. Ogólnie to za cel mam nie wyglądać jak jakiś gruby nastolatek, tylko tak jak teraz. Czyli, nie za chudy, nie za gruby, trzeba mieć trochę pary w łapie, ale nie tylko siłownią człowiek żyje, i uczyć też się trzeba. W moim roczniku jestem jednym z szybszych, tak więc z kondycją tez nie jest źle, chociaż zawsze może być lepiej.

--------------------

Dodane: 06-11-2011 20:08
Darknes napisał/a:
Moja sprawność jest do dupy :d xD W sumie na tym mógłbym zakończyć swój post :p

Wytrzymały na pewno jestem ale to raczej dlatego, że jestem też uparty. Biegać to biegam raczej średnio, w gimnazjum jak się codziennie w piłkę grało to jeszcze się nakurwi** a teraz to mi się nic nie chce. Siła? Jak na 20 latka to strasznie marnie, ale po co mi siła ? Wystarczy mi tyle, że kratę piwa dam radę zanieśc do samochodu xD I jak z mamusią na zakupy pojadę to za tragarza mogę porobić, ten 10-pak cukru zanieść i git, czuje się mega koksem xD Od lenistwa niby brzuszek mi trochę urósł ale w sumie to nadal jestem szkieletorem :d

Eee, no Darknes - Witaj bliźniaku, też jestem szkieletorem i też ze mną do dupy ale jak zajaram zioło i wyjde na miasto to czuje się jak pan, a to mi starczy xD

--------------------
Moje rysunki - komentujcie :p

Dodane: 06-11-2011 21:03
Bociak napisał/a:
niestety, nie mogę się pochwalić talentem w dziedzinie gier zespołowych. :( Taka moja przypadłość, jestem ciotą i tyle. xD

Ja mam tak samo. W nogę 0, siatę 0 ale w pchnięciu kulą 4+ :d
Natomiast ogólnie to przypominam trochę czołg średni.Mam siłę..wróć, trochę siły i biegam do dupy więc aż tak źle nie jest, co nie? Biegać nie umiem ale bić się...HHHHHMMMM też nie umiem ale siła zawsze jest.

Dodane: 06-11-2011 22:25
#Blade69 - user - 50%
ufff na dole znalazły się posty normalnych ludzi... a po pierwszych myślałem, że tu same prokozaki są...
Mam dość szczupłą budowę więc pod względem siły raczej jestem w okolicach średniej, a może trochę poniżej. Brakuje mi w moim odczuciu refleksu. Kondycja nie najlepsza, ale pocieszam się tym, że niektórzy mają gorszą. Czasem próbowałem coś pobiegać, poćwiczyć, ale raczej ze słomianym zapałem. Ogólnie moją sprawność fizyczną w skali społeczeństwa, a nie sportowców oceniłbym tak na 6/10

--------------------
"(..)on zapytał mnie z miejsca: Jakie ma pan zdanie?
-Sprawiedliwość i prawda to jest dla mnie wszystko
usłyszałem odpowiedź: Odejdź ekstremisto!"

Dodane: 06-11-2011 23:48
Hmmm ja tam nie jestem jakiś Mega-Koks'ol więc się za mode wziełem, może to świrowato zabrzmi ale chce się na swój sposób upodobnić do postaci a M&A no oczywiście bez makijażu i kolorowych włosów :p

PS: Nie palcie! - Na dystans 60m biegam jak biegałem przed paleniem 9sek.9setnych
ale jeśli chodzi o dłuższe dystanse 500m itd. to mało się nie udusze a przed paleniem spokojnie do 1000m na szybkim biegu dochodziło... Rzucam rzucam i nie moge jak macie jakieś sposoby na to ustrojstwo piszcie, choć narazie tabake niucham.

@sry że odbiegłem troche od tematu.

--------------------
Moje rysunki - komentujcie :p

Dodane: 13-11-2011 22:00
#by_black - systemadmin - max%
Ostatniego czasu, bałem się że moja kondycja spadła, ale będąc u mojej dziewczyny często grałem w piłkę i o dziwo biegałem na dłuższe dystanse, a że tam do tego są duże możliwości, to skorzystałem z takiej szansy i doszedłem do wniosku że z moją kondycją naprawdę jest dobrze. Niezmiernie mnie to cieszy, że poza szczupłą sylwetką, nie męczę się po przebiegnięciu śmiesznej odległości.

Ja pikole ostatnie zdanie brzmi, jak nie wiem co, ale mam nadzieję, że odnajdziecie właściwy sens xD

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online