Dodane: 17-08-2011 16:32 -

Dodane: 17-08-2011 16:46
Gdyby nie Itachi, Nagato rozniósłby ich w perzynę.. Przez chwilę poznaliśmy prawdziwą moc Nagato i wybaczcie.. Ale Naruto czy Bee się chowają, jedynie Itachi trzyma poziom..
--------------------

Dodane: 17-08-2011 17:39
A mnie zastanawia bierność Naruciaka. Wystarczyło zaatakować język, który go trzymał i by było po kłopocie. A on zachowywał się w stylu "o jaka fajna technika, zobaczę, co mi zrobi". Jak sam przynajmniej zauważył, za bystry to on nie jest.
Tak samo Bijuu dama... nie, wróć... kulka, którą wystrzelił Bee. Myślałem, że walnie z czegoś takiego:
http://images3.wi...strahl.png ale jak wspólnymi siłami, to wspólnymi siłami, i się dostosował poziomem do reszty
A Pain? "och nie! zniszczyliście moją kulkę! umieram!"...olobości, co to ma być? D:<
Chapter z 3 klasy słabszy w stosunku do ostatniego...
--------------------

Dodane: 17-08-2011 17:41
Spodziewałem się czegoś lepszego.
Charper nie jest zły no ale dobry też nie jest.
Niby toczy się walka, jednak jest słaba, jedynie Nagato działa no i Itachi, a reszta się leni

. Tak jak to Booski1 powiedział "Naruto czy Bee się chowają, jedynie Itachi trzyma poziom" tyle że Itachi tak na prawdę nic nie zrobił, puścił susano i już.
Ciekaw jestem jak wioska przyjmie Itachi-ego , w końcu napsuł im dużo krwi.

Dodane: 17-08-2011 17:46
Jeśli moce Paina biorą się z jego rinnegana tylko, a Madara też ma rinnegana, to on ich rozwali. A może nawet nie on, tylko któryś z jego podkoksowanych, różnoocznych sługusów.
--------------------

Dodane: 17-08-2011 18:00 -
Oj nie tak sobie wyobrażałem tą walke ;/.
Podkreślili tu przynajmniej Itachiego, strasznie ciekawi mnie jaka bedzie reakcja innych itd. Dalej nie wiadomo do końca na co Itachiego stać.
To, że dojdzie do walki Sasuke vs Naruto to wiadomo, ale mysle ze jeszcze w takim razie bedzie walczyl Itachi vs Madara.

Dodane: 17-08-2011 18:20 -
Naruto faktycznie wygląda na cieniasa, jednak cały czas łudzę się, że jego słabość jest spowodowana tym, że wciąż używa klonów, a jak wiadomo moc użytkownika Kage Bunshin no Jutsu rozdziela się pomiędzy wszystkie utworzone klony. Wcześniej widzieliśmy jak Naruto stworzył całą masę klonów, a ja nie przypominam sobie, żeby je odwoływał, chyba, że coś mnie ominęło. Chapter sam w sobie poniżej moich oczekiwań i poziomu poprzednich. Niestety

Dodane: 17-08-2011 19:41
Mnie najbardziej zirytowało to, że tylko Itachi wpadł na to że Nagato używa oczu kameleona i tego pół-głowia do obserwacji otoczenia..
Tylko on wpadł na to żeby wyeliminować dodatkowe oczy, chodź Bee miał pierwszy raz styczność z Nagato, a Itachi był z nim w Akatsuki więc raczej poznał jego możliwości..
--------------------

Dodane: 17-08-2011 21:27 -
W tym chapku, obydwaj jinchuriki wypadli na kompletnym debili w porównaniu do Nagato i Itachiego. Tak jakby oni nigdy wcześniej nie walczyli. Gdyby nie Itachi, nic by z naszych jinchuriki nie zostało. I to jest chyba nawet błędem Kishimoto. Mógł on pokazać na co stać Naruto i bee, a tak to tylko oni się przyglądali i gdy Itachi kazał, zaatakowali.
--------------------

Dodane: 17-08-2011 22:02
Łubudubu łubudubu i nagato nie ma

, jinchuriki nie wypadli najlepiej w całym tym starciu i nie rozumiem takiego zabiegu. Ale to już tylko kisiel wie do czego ma to prowadzić.????
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
Jedyne co było w tym chapku zastanawiające to co kabuto chce niby z naruto w ukryciu przed madarą i co on kombinuje bo widać że zbieżność interesów kabuto i madary w przyszłości może zostać przerwa tylko ciekawe przez kogo?
--------------------

Dodane: 17-08-2011 22:14
Jak dla mnie chapter bardzo ciekawy. Co Wy myśleliście, że Naruto i Bee stoją na poziomie Itachiego i Nagato? Tym bardziej, że Nagato walczy osobiście, a nie jakimiś słabymi ciałami? No bez jaj. Naruto ostatnimi czasy się dokoksił, ale bez przesady by stawiać go na równi z kolesiami z tak potężnymi oczami. W końcu sam M6Ś miał rinnegana, więc Nagato musiałby być leszczem, żeby nie niszczyć wszystkich z takim czymś.
A Pain? "och nie! zniszczyliście moją kulkę! umieram!"...olobości, co to ma być? D:<
No to też mnie trochę zdziwiło, ale mi to wyglądało tak jakby Itachi po prostu go zapieczętował tym swoim mieczem.

Dodane: 17-08-2011 22:48
Endii właśnie w tym rzecz, że tak naprawde nie wiadomo jak Itachi jest silny, no bo jest jednym z najsilniejszych postaci to wiadomo, ale jaki ma limit ?
W dodatku, naruto tak przykoksił xD, że logicznie wygląda jakby był słabszy od madary tylko, jednak Nagato ukazany ostatnio go przeważysza na pewno i teraz jeszcze Itachi zaznaczony jakby byl jeszcze silniejszy.
Troszke ta walka byla po prostu na skróty...

Dodane: 18-08-2011 00:43
Co do chapka zastanawia mnie
*dlaczego Kabuto nie odwołał Itachiego? Jak nie może bo Itachii się całkowicie uwolnił to mamy nieśmiertelnego Uchiha.
*na końcu znowu widzimy kruka na ramieniu Naruto to pewnie będzie tam do walki z Sasuke
JCD napisał/a:Tak samo Bijuu dama... nie, wróć... kulka, którą wystrzelił Bee. Myślałem, że walnie z czegoś takiego:
http://images3.wi...strahl.png ale jak wspólnymi siłami, to wspólnymi siłami, i się dostosował poziomem do reszty
To akurat jest najsilniejszy atak Bijuu, sam Bee mówił to podczas treningu i można go tylko użyć w formie Bijuu
JCD napisał/a:
Tu akurat Itachi go zapieczętował tak samo jak Oro podczas walki z Sasuke

Dodane: 18-08-2011 13:29
Hm, wydaje mi się czy na końcu rozdziału było napisane że kończy się 2 część Naruto vel Shippuuden, a ma zacząć się nowa część trzecia?
--------------------

Dodane: 18-08-2011 13:32
Booski1 napisał/a:Hm, wydaje mi się czy na końcu rozdziału było napisane że kończy się 2 część Naruto vel Shippuuden, a ma zacząć się nowa część trzecia?
To była tylko taka aluzja do powieści, które dawniej pisał Jiraiya. I na logikę, co ma Shippuuden do mangi
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
?

Dodane: 18-08-2011 15:54
No wracam,czytam i widze ,że Kishimoto nie przedstawił nic ciekawego.Ogulnie to uniwersum Naruto znudziło mnie już po sadze hidana i Kakuzu.Zdecydowałem ,że poczekam do końca Anime i potem to dokończe.
--------------------

Dodane: 20-08-2011 16:48
Jak wiadomo naruciak jest jakims tam potomkiem młodszego syna M6S i odziedziczył po nim ciało ale kumpel mi cos mówiłe ze gdzies wyczytał czy cos takiego ze naruto ma miec jeszcze rineganna ja w to nie wieze ale pytam wiecie cos na ten temat?;p

Dodane: 20-08-2011 17:55
Naruto z rinneganem? Szczerze w to wątpie, byłoby to co najmniej dziwne. Jak wiemy Nagato był z klanu Uzumaki. dwie osoby z jednego klanu, w jednym wieku (chodzi mi o wiek=100 lat), to musiałby być naprawdę wielki zbieg okoliczności. Naruto byłby zbyt mocny. Już teraz Sasuke nie jest chyba aż tak potężny w porównaniu do Naruto. Szczególnie gdy ten, posiada chakrę Kyubiego. A już w trybie Senina Naruto jest potężny.
--------------------

Dodane: 20-08-2011 22:07
no moze i tak zgadzam sie z toba Arti1915 ze naruto z rinneganem byłby za mocny ale naruto po opanowaniu Liska nie pokazał nam jeszcze na co go stac mysle ze dowiemy sie tego w lace naruto vs sasuke . A chetnie bym zobaczył teraz jago całkowita moc

Dodane: 20-08-2011 22:21
A ja siłę i wygląd EMS u Sasuke
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.