Dodane: 22-02-2012 21:42
Możesz to znaleźdź online, nie wiem na jakiej stronie ale na pewno wygooglujesz

poszukaj tylko ( bo naprawdę warto )
Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: M/A: Polecane tytuły

Dodane: 22-02-2012 21:42
Newi napisał/a:Możesz to znaleźdź online, nie wiem na jakiej stronie ale na pewno wygooglujesz

poszukaj tylko ( bo naprawdę warto )
mam ale jest tylko 25 chapkow

Dodane: 23-02-2012 02:11
Polecam anime Monster, najlepsze anime jakie widziałem i jestem pewien że jedno z lepszych na tym pokręconym świecie.
Chyba tylko Death Note autentycznie wciągnęło mnie od pierwszego epka, tyle że koło 30 czar prysł. Tutaj sytuacja prezentuje się inaczej, od pierwszego epizodu Monster prezentuje zajebis*y poziom. Wyraziste postacie, fabuła pierwsza klasa, główne wydarzenia są okraszane wręcz hollywoodzką precyzją trzymania dynamiki, no po prostu bajeczna produkcja. Wszystko na podstawie mangi która zgarnęła wiele prestiżowych nagród.
Odsyłam na tanuki looknąć na recenzję, Monster to najwyższa półka i warto poświęcić trochę czasu, nie pożałujecie.

Dodane: 24-02-2012 19:31
To ja też coś napiszę

Lubię wszelakie anime od shounenów do wiecie jakich

. Jednak tych drugich nie będę wymieniał

To tak:
-Dragon Ball
-Bleach
-Death Note
-Naruto
-D. Gray-man
-One Piece
-Hellsing
-Bakuman
i wiele wiele innych

.

Dodane: 12-03-2012 11:54
Znacie jakieś mangi typu Sun-Ken rock chodzi mi o to że jakiś koleś tworzy gang/mafię albo dołącza do gangu mafii itp. wiadomo o co chodzi ale żeby były skanlcje w języku polskim. Pozdrawiam i prosze o jak najciekawsze tytuły i w sporych ilościach ^^

Dodane: 12-03-2012 13:07
Ja bym na pewno komuś polecił anime takie jak:
Great Teacher Onizuka
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Dragon Ball
Soul Eater
Soul Hunter
Slayers (all series)
Angel Beats!
Darker than Black
Mógłbym pewnie jeszcze wymieniać, ale ogólne wypisałem ukończone serie, jak dla mnie takie najlepiej się ogląda, wiadomo na czym się stoi. Z tych co nadal wychodzą, to wiadomo: Bleach, Naruto, One Piece, Fairy Tail...kolejność nie ma znaczenia!
--------------------
Ludzie nie mogą czegoś zyskać, jeżeli czegoś nie poświęcą. Aby coś uzyskać, musisz dać coś o takiej samej wartości. Takie jest prawo równorzędnej wymiany w alchemii.

Dodane: 12-03-2012 16:29
daniel122 napisał/a:
Znacie jakieś mangi typu Sun-Ken rock chodzi mi o to że jakiś koleś tworzy gang/mafię albo dołącza do gangu mafii itp. wiadomo o co chodzi ale żeby były skanlcje w języku polskim. Pozdrawiam i prosze o jak najciekawsze tytuły i w sporych ilościach ^^
Cóż skoro mowa o Sun-ken Rock to na pewno powinno ci przypaść do gustu Heat, którego wydało JPF, The Breaker, Veritas i Gangsta... może jeszcze do tego być Dogs: Bullets & Carnage, japońska adaptacja Sin City Franka Millera

.
--------------------

Dodane: 12-03-2012 19:00
Marcin00 napisał/a:daniel122 napisał/a:
Cóż skoro mowa o Sun-ken Rock to na pewno powinno ci przypaść do gustu Heat, którego wydało JPF, The Breaker, Veritas i Gangsta... może jeszcze do tego być Dogs: Bullets & Carnage, japońska adaptacja Sin City Franka Millera

.
The Breaker czytałem 2 razy i Gangste też czytałem resztę ogarnę jutro co do Heat nie przeczytam jej online bo jest z licencjonowana a kasy nie mam aby ją kupic (nawet nie mam kasy na resztę tomików DB). Czytałem GTO-Shonan-14-days & Bad Company i zaciekawiła mnie manga GTO ale nie mam kasy na tomiki

Dodane: 16-03-2012 14:57
Witam.
Niedawno "skończyłem" oglądać Shippuudena i postanowiłem zacząć inne anime. Aktualnie oglądam Highschool of the dead. Jakie anime możecie polecić ? Zależy mi na :
- najlepiej 12/24 odcinkowym
- ładnej kresce
- "ładnej" bohaterce
- by ktoś z postaci pierwszoplanowych "posługiwał" się kataną
- śmiesznych momentach
- akcji / romansie / horrorze / nadprzyrodzonych zdolnościach
Co możecie powiedzieć o :
* Shigurui
* Basilisk
* Black Lagoon
* Nurarihyon no Mago

Dodane: 16-03-2012 15:07
Natsuhiboshi napisał/a:
Witam.
Niedawno "skończyłem" oglądać Shippuudena i postanowiłem zacząć inne anime. Aktualnie oglądam Highschool of the dead. Jakie anime możecie polecić ? Zależy mi na :
- najlepiej 12/24 odcinkowym
- ładnej kresce
- "ładnej" bohaterce
- by ktoś z postaci pierwszoplanowych "posługiwał" się kataną
- śmiesznych momentach
- akcji / romansie / horrorze / nadprzyrodzonych zdolnościach
Co możecie powiedzieć o :
* Shigurui
* Basilisk
* Black Lagoon
* Nurarihyon no Mago
Basilisk czytałem mangę dość fajne zwłaszcza koniec zaskakujący. Co mogę polecić może Gamaran główny bohater jest mistrzem w posługiwaniu się bronią (katana) Gintama podobno fajne, hmm jeśli chodzi o taką mała ilość odc to polecam GTO (Great Teacher Onizuka) tylko 43 odc fajne i zabawne anime dużo fajnych dziewczyn

może jeszcze Sengoku Basara

Dodane: 17-05-2012 00:04
Siema krótko mówiąc, chciał bym się zapytać o fajne anime które jest ciekawe ,wciągające i najlepiej długie Tylko nie Naruto, DragonBall, DethNote, DedmanWonderland, Berserk, fairyTail, Bleach, KrólSzamanów/ShamanKing, Uwaga Ktoś zna portal free download Pokemony ! xD Tak.. Az tak Mi się W domu Nudzi xD Pozdro
--------------------
Cambri

Dodane: 17-05-2012 00:05
Widzę, że lubisz shoneny, więc może ci się Tsubasa Chronicle spodoba - właściwie to nie wiem co mi się w nim podoba, ale mi się podoba. A jak nie to może Soul Eater (bardzo dobry, komediowy shonen).
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.