Dodane: 05-09-2011 18:28 -
Które zanpaktou według was jest ulubione?
Za co go cenicie, za to że ma fajny wygląd, a może za ciekawe techniki albo za formę Shikai/Bankai.
Moim ulubionym obecnie zanpaktou jest Senbonzakura, Byakuya Kuchiki. Podoba mi się jego genialny wygląd przy uwolnieniu Shikai jak i Bankai. Można go stosować do ataku jak i obrony. Ma dużo specjalnych zdolności w Bankai, a moją ulubioną jest Białe Ostrze Imperatora.

Dodane: 06-09-2011 19:49
W sumie to ja tam nie mam ulubionego. Trudno nawet wybrac jak się tak pomyśli trochę. Ale jak oglądałem Blicza to dobre wrażenie na mnie Senbonzakura zrobiła, w ogóle Byakuya to dośc fajny koleś jest, nawet avek z nim jakiś czas miałem ale w sumie to chyba ulubionym bym go nie nazwał.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 10-09-2011 23:55
Zdecydowanie Katen Kyoukotsu! Ten zanpaktou jest znakomity. Wygląd i styl walki, jaki dzięki tym dwóm mieczom można prowadzić jest bardzo ciekawy. Wielką tajemnicą dla mnie jest bankai Kyouraku.
To samo tyczy się Benihime. Techniki, które Urahara wykorzystał podczas walki z Aizenem są silne i mają ciekawy wygląd.

Dodane: 11-09-2011 09:44

Dodane: 11-09-2011 09:55
A ja sam nie wiem dlaczego, najbardziej lubię Zangetsu. Ale nie tylko w formie miecza, ale również jaką moc Ichigo, duszę w nim. W ShiKai, Zangetsu jakby ne patrzeć jest potężny. Getsuga Tenshou ma swoja moc, ale oczywiście posiadacz Zangetsu (w tym przypadku Ichigo) także ogromna moc posiadać musi. W BanKai to maksymalna szybkość, no i dalej Getsuga Tenshou. Podczas walki z Aizenem, najpotężniejsza technika, Mugetsu, zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Zangetsu jest moim ulubionym Zanpaktou chyba dlatego, że najwięcej o nim wiemy, zdążyliśmy go polubić czy znienawidzić.
--------------------

Dodane: 11-09-2011 18:26
Trudno jest mi powiedzieć, które jest moim ulubionym, bo jedyne jakie zostało dobrze przedstawione to Zangetsu, a fillerami nie można się kierować. Pozostaje mi jeszcze wybrać po wyglądzie BanKai i Shikai oraz technikach, więc będzie to Senbonzakura Byakuyi.
--------------------

Dodane: 11-09-2011 21:03
Aero napisał/a:
a fillerami nie można się kierować
Błąd

Fillery dotyczące zmaterializowania Zanpakutou były "Design by Kubo" Więc tymi postaciami mozna jak najbardziej się kierować przy wyborze ulubieńca.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 05-11-2011 11:55
Darknes napisał/a:Aero napisał/a:
a fillerami nie można się kierować
Błąd

Fillery dotyczące zmaterializowania Zanpakutou były "Design by Kubo" Więc tymi postaciami mozna jak najbardziej się kierować przy wyborze ulubieńca.
Aaaaa... nie wiedziałem

Skoro tak to mogę jeszcze dodać, że z wyglądu spodobał mi się Hyorinmaru oraz dwie panie od Kyoraku, zanapkatou nazywa się Katen Kyōkotsu.
--------------------

Dodane: 05-11-2011 16:37
Kamishini no Yari
Świetne zanpaktou którym umiejętnie włada moja ulubiona postać ever for ever czyli Ichimaru Gin.
Pamiętacie jeszcze?

Dodane: 05-11-2011 17:23
Dla mnie na pierwszy plan wysuwa się Senbonzakura. Po pierwsze miała elegancki wygląd (bardzo duża prostota, bez żadnych wydziwianych kształtów), a do tego bardzo oryginalnego Bankaia, który naprawdę jest godny uwagi.
--------------------

Dodane: 05-11-2011 17:28 -
Tensa Zangetsu , ale nie do końca jako miecz ... choć on też mi się podoba.Genialna osobowość, nic dodać nic ujać.Technika Ichigo- Mugetsu, zrobiła na mnie duże wrażenie ; ]
--------------------
"Zostaniesz HoKage jakiego nie było" Chiyo

Dodane: 01-12-2011 19:52
Zdecydowanie Zangetsu, ta schludność, elegancja, piękna, gracja i efekt wizualny. Dodatkowo Ichigo w czarnych szatach wygląda jak prawdziwy Bóg Śmierci

Dodane: 01-12-2011 20:07
Zapomnieliście o wodzu naczelnym yamamoto jego shinkai,bankai ma największą moc i jego wszystkie
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
walki były bardzo tajemnicze już dawno nie oglądałem blecha
--------------------
Obraz został usunięty, dozwolony rozmiar grafiki w podpisie to 350x150.

Dodane: 01-12-2011 22:21
Ulubiony? Gmmm.. Hitsugaya, jego zanpakutou jest genialne, tak samo Kuchiki Byakuya...Co do Ichigo, wygląd wyjechany, ale brakuje mi trochę więcej technik.

Dodane: 02-12-2011 17:49 -
Niedawno mieliśmy przyjemność poznać nowe BanKai, Ci co są na bieżąco z mangą wiedzą o co chodzi. Dosyć mi się podoba
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
Jak samo Zanpaktou.

Dodane: 03-02-2012 12:43
Jeżeli miałbym wybrac 3 to benihime,Katen Kyōkotsu i shinsu.Ale moje ulubione to chyba benihime.Ale w sumie tylko dlatego ponieważ to miecz urahary czyli mojego ulubieńca.A dlaczego wybrałem tą trójkę,cóż wspaniałe umiejętności,które nie zależą wyłącznie od posiadanej techniki,ale również od umiejętności jej wykorzystania,sprytu i czasem może oszustwa

,ale cóż na wojnie nie ma zmiłuj.Mimo że benihime w większym stopniu polega na reiatsu posiadacze,to ma wiele technik które mogą zaskoczyć

.Katen Kyōkotsu po prostu jest nie przewidywalny

,a shinsu w formie ban kai czyli kaminishini no yari jest dość przerażającą bronią
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 09-02-2012 14:27
Mi się najbardziej podoba bankai Hitsugayi. Skrzydełka wyglądają zajefajnie. Na drugim miejscu jest zanpaktou Yamamoto ze względu na kozacką destrukcyjną moc. Na 3 miejscu Bankai Ichigo.

Dodane: 11-02-2012 10:21
Mi się wszystkie zanpaktou podobały

. Ale najbardziej to chyba shiro-chan'a

. Fajnie wygląda w shikai, a jeszcze lepszy w bankai

Ciekawe techniki i wgl. Fajny jest też jest Zabimaru (działo z kości pawiana

). Tak ogólnie to wszystkie mi się podobają nigdy nie powiedziałem : "ee.. ten to jest chu.."

Dodane: 12-02-2012 06:43
Wabiske dość fajna umiejętność ciekawe na czym będzie polegać Bankai(o ile wgl pokażą) jeśli chodzi o wygląd taki sobie.
--------------------

Dodane: 26-02-2012 09:49
Trudno powiedzieć, ale chyba Senbonzakura za tą elegancję i dlatego że jej użytkownik jest dobry zarówno w obronie jak i w ataku.Lubie też zanpaktou Ikkaku.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.