Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:20
OnLine: 39, statystyki
index > Manga i Anime > Bleach
Temat: Bleach: Warte obejrzenia?
Dodane: 23-09-2011 10:35
odpisze mi ktos dlaczego bleach od 15 odcinka jest po angielku bardzo chiałbym poogladac ale po angielku nie mam zamiaru tego ruszac wiec niech ktos mi odpisze

Dodane: 24-09-2011 10:48
#Aero - user - 90%
uzumakikun napisał/a:
odpisze mi ktos dlaczego bleach od 15 odcinka jest po angielku bardzo chiałbym poogladac ale po angielku nie mam zamiaru tego ruszac wiec niech ktos mi odpisze

Yyy... ponieważ przestały być tłumaczone? Jeżeli koniecznie chcesz oglądać z napisami PL to są takie strony jak kreskówka, kreskóweczki etc.

--------------------
Dodane: 05-01-2012 17:23
Cóż zaczynam oglądać dopiero tą serię, jak dotychczas należałam do hejterów bleach'a, przez zaślepienie Naruto, jednak po obejrzanych jak do teraz 4 odcinkach muszę przyznać, że na pewno tej serii nie porzucę ;]

Dodane: 07-02-2012 13:15
#Byczusia - user - 80%
Nie jestem jeszcze na bieżąco z Bleachem- po 142 odcinku(ominęłam wszelkie fillery, bo akcja się wlecze). Obejrzałam 47 ponad 2 lata temu i się trochę zniechęciłam. I powiem, że warto, chociaż Bleach ma parę minusów. Np. Fabuła. A co mam na myśli? Owszem jest ciekawa, ale zbytnio rozwalona. No i bohaterowie. Ok, ciekawe postacie- ale są zbyt szybko wprowadzone i można się w nich pogubić. Zaś walki, kreska i muzyka stoją na bardzo dobrym poziomie.

Dodane: 09-02-2012 08:25
#Kyuubi - user - 70%
Studio robiące Bleacha stoi naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Fulibring saga która moim zdaniem była do dupy(całej nie czytałem nawet tylko z 15-30 chapków) w anime wypada nawet fajnie, i dlatego jeszcze nie porzuciłem tego tytułu. Jak dla mnie Bleach do momentu walki z Aizenem jest bardzo dobrym Anime i warto to obejrzeć. Radzę omijać wszystkie filery!!!!!!!Pomimo tego że są lepsze niż te w Naruto, chociaż i tam znalazłem przypadkiem fajny filer z Temarii i Konohamaru.

Dodane: 11-02-2012 10:30
#NoClan - user - 60%
Jak przedmówcy w Bleach'u nie najeży oglądać fillerów, bo to wgl odbiega od mangi. Kiedyś już pisałem, że po walce z Grimmem. Wyskakuję jakiś Amagai, no bez jaj.. Anime polecam, mangę też, tylko jak mówiłem omiń filltery i będzie git :) .

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 12-02-2012 06:37
#Prynio - user - 30%
Czemu? fillery nie są takie złe powiem nawet że to jest w pewnym sensie "uzupełniacz" dlatego że zaraz po fillerze "Bounto" jest o nim mowa jak Rukia rozpoczyna walkę z 16 arrancarem? chyba tak możliwe że nr inny jest wspomniane jak cząsteczki ducha wchłaniali potem parę odc dalej znów jak Ichigo walczył z pustym swoim... moim zdaniem warto obejrzeć na dodatek jak ominiesz fillery szybciej dogonisz bieżące wydarzenia więc i tak wrócisz do fillerow bo nie będziesz miał co robić, a będzie cię gryzło "Co tam się działo?" Więc jak najbardziej polecam całego Bleach'a.

--------------------
Dodane: 14-02-2012 12:52
#Kyuubi - user - 70%
A tam będzie gryzło, w filerach nie ma nic fajnego, zapychacze tylko, omijać szerokim łukiem. Lepiej oglądać mniejszą ilość a z lepszą jakością.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online