Dodane: 25-09-2011 22:50 -
Wracamy do komentowania ?

Agrael wiem, ze widziałeś wiec coś napisz, niech temat nie stygnie
Jeszcze epka nie widziałem ale Agrael, świnia jedna, tak mnie sprytnie omamiał i zachęcał, że trudno jest wytrzymać, zerknąłem nawet troszkę na samego rawa ale się powstrzymałem xD Odcinek zapowiada się bombowo a następny jeszcze lepiej
Kurde!! Szkoda, że teraz nie będę miał jak oglądać One Piece, szykują się takie fajne epki
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 25-09-2011 23:53
Darknes, no ale Robin miała tak śliczny uśmiech, że sam byłem omamiony

Jestem optymistą, ale sądziłem, że zrobią jeszcze te 2-3 odcinki ale nie, tu niespodzianka i się okazuje, że za tydzień spotkanie na Sabaody

W zapowiedzi był już pokazany Usopp, który zmienił się wg mnie najlepiej i wymiata teraz swoimi nowymi [spojler xD] Fajna opcja w zapakowanie retrosów i treningów Słomkowych w pierwszy opening i właściwie genialny odcinek i nie trzeba nic dodawać.

Dodane: 26-09-2011 22:57
Polskie napisy są już obecne, zapraszam na seansik, sam na niego się wybieram

Wypowiem się po odcinku.

Dodane: 27-09-2011 15:27
Bodajże ostatni odcinek z obecnym openingiem, od 2 października ma być nowy.
Ogólnie odcinek dobry, wydaje mi się, że taki miał właśnie być, prawdziwe fajerwerki czekają nas w następnym epie

"Ruszamy do Nowego Świata" na koniec odcinka jest miłym zaskoczeniem.
PS. Czy tylko ja odniosłem wrażenie, że w preview do następnego odcinka Zoro, mimo że pokazano tylko część jego twarzy

, bije taką siłą i pewnością siebie... jakby miał być teraz 100 razy większym koksem niż był
--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.

Dodane: 27-09-2011 22:33
Fantastyczny odcinek! Szkoda, że nie zobaczymy treningu Luffiego, ale to pewnie umyślnie Oda nam nie zdradził tajników treningu. Za tydzień nowa saga? Łał nie będzie fillerów

. To będzie mój najbardziej wyczekiwany odcinek One Piece.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 15-10-2011 14:50 -
Ciota ze mnie, prawie płakałem
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
Wzruszająca końcówka, odcinek jak najbardziej na plus, zobaczyliśmy jak bardzo potężne jest haki

Aż sobie nie wyobrażam walk Luffy'ego kiedy będzie miał taką moc opanowaną
Opening bardzo ładnie odzwierciedla całą tą sagę z braćmi i treningiem.
Teraz czas zobaczyć nową o wiele silniejszą załogę
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.