Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:20
OnLine: 40, statystyki
index > Manga i Anime > Premiery
Temat: One Piece 516 - Opinie
Dodane: 25-09-2011 22:50 - Edytowane przez Darknes dnia 25-09-2011 22:50
#Darknes - user - max%
Wracamy do komentowania ? :d Agrael wiem, ze widziałeś wiec coś napisz, niech temat nie stygnie :p

Jeszcze epka nie widziałem ale Agrael, świnia jedna, tak mnie sprytnie omamiał i zachęcał, że trudno jest wytrzymać, zerknąłem nawet troszkę na samego rawa ale się powstrzymałem xD Odcinek zapowiada się bombowo a następny jeszcze lepiej [szeroki]

Kurde!! Szkoda, że teraz nie będę miał jak oglądać One Piece, szykują się takie fajne epki [placze]

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 25-09-2011 23:53
#Agrael - user - 70%
Darknes, no ale Robin miała tak śliczny uśmiech, że sam byłem omamiony :d Jestem optymistą, ale sądziłem, że zrobią jeszcze te 2-3 odcinki ale nie, tu niespodzianka i się okazuje, że za tydzień spotkanie na Sabaody :d W zapowiedzi był już pokazany Usopp, który zmienił się wg mnie najlepiej i wymiata teraz swoimi nowymi [spojler xD] Fajna opcja w zapakowanie retrosów i treningów Słomkowych w pierwszy opening i właściwie genialny odcinek i nie trzeba nic dodawać.

Dodane: 26-09-2011 22:57
#Pepe - user - max%
Polskie napisy są już obecne, zapraszam na seansik, sam na niego się wybieram :) Wypowiem się po odcinku.

--------------------
iSayumi
Dodane: 27-09-2011 15:27
#riddic21 - user - 60%
Bodajże ostatni odcinek z obecnym openingiem, od 2 października ma być nowy.
Ogólnie odcinek dobry, wydaje mi się, że taki miał właśnie być, prawdziwe fajerwerki czekają nas w następnym epie ;) "Ruszamy do Nowego Świata" na koniec odcinka jest miłym zaskoczeniem.

PS. Czy tylko ja odniosłem wrażenie, że w preview do następnego odcinka Zoro, mimo że pokazano tylko część jego twarzy :d , bije taką siłą i pewnością siebie... jakby miał być teraz 100 razy większym koksem niż był :d

--------------------
Marzenia, które się spełniają, nie są prawdziwymi marzeniami.
Dodane: 27-09-2011 22:33
#olek_mi - user - max%
Fantastyczny odcinek! Szkoda, że nie zobaczymy treningu Luffiego, ale to pewnie umyślnie Oda nam nie zdradził tajników treningu. Za tydzień nowa saga? Łał nie będzie fillerów :d . To będzie mój najbardziej wyczekiwany odcinek One Piece.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 15-10-2011 14:50 - Edytowane przez Darknes dnia 15-10-2011 14:51
#Darknes - user - max%
Ciota ze mnie, prawie płakałem [placze] Wzruszająca końcówka, odcinek jak najbardziej na plus, zobaczyliśmy jak bardzo potężne jest haki :d Aż sobie nie wyobrażam walk Luffy'ego kiedy będzie miał taką moc opanowaną [serce]

Opening bardzo ładnie odzwierciedla całą tą sagę z braćmi i treningiem.

Teraz czas zobaczyć nową o wiele silniejszą załogę :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online