Dodane: 19-11-2011 13:38 -
Co sądzicie o 2 sezonie Bleacha?Czy podoba wam się pomysł na fabułę, czy akcja nie toczy się zbyt wolno,albo co myślicie o nowych postaciach?

Dodane: 20-11-2011 10:30
Według mnie nowa seria toczy się w dobrym tempie. Fabuła puki co jest dobra, nie ma jakiś dziwnych rzeczy. Jedyne co mi nie zbyt spodobało to Fulbring Riruki.

Dodane: 20-11-2011 12:49 -
Nie wiem dlaczego, ale ta" druga seria" wydaje mi się być jednym, wielkim fillerem, takie to... Nie wiem, naciągane? Szczególnie, że czytam mangę i nagle wszystko jak zawsze się pięknie wyjaśnia O_O. Zobaczymy co dalej, mi coś trochę się nie widzi Fullbring.

Dodane: 23-11-2011 14:46
Druga seria nie jest zła choć mi też troche kojarzy się z fillerami.Ciekawe nowe postacie to plus a minus to ich dziwne moce.

Dodane: 02-12-2011 07:45 -
Ogólnie dla mnie ten etap Bleacha to fail. Ma to wszystko swoje dobre strony, ale nie widzę tego właściwego pierwiastka, który sprawia, że widz bardziej wgłębi się w to uniwersum, a nie będzie widział kolejne przemiany, które imo są kiepskie.

Dodane: 03-01-2012 22:13
Jeszcze ta saga aż tak mnie nie przekonała do siebie. Daję jej kredyt zaufania, że się rozkręci i wciąż oczekuję na lepsze momenty.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 30-01-2012 01:52
Moim zdanie kiepskie są te odcinki. Aż mangi się mi nie chce czytać :c Nowe postacie nudne i słabe.

Dodane: 30-01-2012 21:00
Jak dla mnie druga seria jest słaba przypomina mi bardziej filery niż odcinki oparte na mandze to już nie ten sam poziom co dawniej same fullbringi są tak jakby wymyślone na siłe.Według mnie Bleach powoli schodzi na psy...pamiętam jak dawniej nie mogłem się doczekać na następny chapter,a teraz już prawie nie pamiętam że co tydzień wychodzi nowy.

Dodane: 30-01-2012 21:03
Cóż mam rzec xD.Jedyna co mnie cieszy to to że dowiedziałem się jakim cudem Ichigo był tak ścierwiasty po opuszczeniu społeczności dusz.Co do reszty to nic nadzwyczajnego.Niewiele dobrych scen,dobrze ,że chociaż był 11 oddział,chociaż zdziwił mnie brak Yumichki

.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 09-02-2012 14:33
Furbring zniszczył cały klimat w bleachu i to już nie będzie to samo. Liczyłem na rozwinięcie wątku z królem dusz. Byłem ciekawy kim(czym) on jest,jak wygląda, ale się zawiodłem.

Dodane: 09-02-2012 15:04
Dla mnie to nie jest żadna druga seria. Blicz toczy się dalej, tylko, że w dość dziwny sposób. Można też zaobserwować troszkę inną kreskę. Kilka zmian u bohaterów no i aktualna saga jest trochę kiepska ale może coś się z tego rozkręci jak Ichigo odzyska moce. Mnie ciekawi przeszłość Urahary, Inshina i Ryukena, skąd Oni się w ogóle znają, bo rozmawiają ze sobą jak byli znajomi. No i ten cały wielki Bóg, no i Aizen nie umarł, został tylko zamknięty więc pewno coś jeszcze Kubo dla nas przyszykował fajnego
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 10-02-2012 08:34 -
W to że dalej może być ciekawie to nie wątpię, ale przez ten fulbring cały klimat bleacha szlag trafił.

Dodane: 13-02-2012 06:01
Autor po prostu już na siłę próbuje pociągnąć swoje dzieło ale niestety bieżący arc wyszedł mu strasznie fatalnie mógł pomyśleć przy ostatecznym ataku Zangetsu że nie zabiera mu mocy Shinigami tylko za drugim użyciem go traci np życie, duszę od razu by to zmieniło bieg wydarzeń takie jest moje zdanie.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.