Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:27
OnLine: 52, statystyki
index > Manga i Anime > Premiery
Temat: One Piece 527 - Opinie
Dodane: 12-12-2011 17:32 - Edytowane przez Tomskii dnia 12-12-2011 18:25
#Tomskii - user - 40%
Wg. mnie odcinek genialny xD Piraci w końcu dotarli na wyspę ryboludzi. Gwoździem epka był zdecydowanie Sanji. "Znalazłem swoje All Blue!". Aż mi go się żal zrobiło, gdy się popłakał na widok kumpelek Camie [placze] Reakcja jej i Usoppa, przy zimnej zupie, która miała ich ogrzać też niezła :d

Dodane: 12-12-2011 18:57
#Darknes - user - max%
Ten Hammont ma zajebi**y śmiech :d Hamo ham hamo hamo xDD

Camie wygląda troszkę jakby miała wąsy :| Usopp bez czapki wygląda zdeczka głupio. A syrenki... nawet niezłe ale Oda mógł się bardziej postarać jeśli chciał zarzucić dużą dawką fanserwisu :p

Fajnie, że są na wyspie, fajnie, że Luffy znów jest szczęśliwy, znów powracamy do komediowej wersji Łan Pisa ale... gdzie jest reszta załogi, co z ich statkiem, i kim jest ten straszny gość czyhający na ich życia ?! [placze]

PS. Uprzedzam, nie chcę znać odpowiedzi, bez spojlerów! [yyy]

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 13-12-2011 13:37
#Kyuubi - user - 70%
Tylko ja się zastanawiam co oni mogą robić na tej wyspie ryboludzi jak każdy teraz składa pacyfistę na hita. A ci piraci zachowują się jakby szanowali Arlonga który był warty 20 mln. Nie chciałbym zobaczyć walki na równi z ryboludźmi bo to by było bez sensu.

Dodane: 13-12-2011 18:10 - Edytowane przez Tomskii dnia 13-12-2011 18:11
#Tomskii - user - 40%
Teraz to powinni cisnąć bez problemu piratów-ryboludzi, zwłaszcza jeśli Luffy ma Haki. Bo takich admirałów na lajcie powinien pokonać, a co dopiero ich. No i może jeszcze Zoro coś potrafi, zobaczymy :d Ciekawe też czy i kiedy spotkają Jinbeia (poprawcie mnie jeśli źle go zapisałem, nigdy nie wiem). W końcu to jest jego dom ;)

Dodane: 13-12-2011 18:45
#Kyuubi - user - 70%
Admirałów na lajcie? Chyba nie za szybko by się manga skończyła . Jakbym miał zrobić obecny w anime ranking sił to luffy byłby poza pierwszą 10 tyle koksów jest jeszcze.

Dodane: 13-12-2011 20:34
#Tomskii - user - 40%
No ok, rzeczywiście, zagalopowałem się :p Ale nie powiesz, że teraz będą się męczyć z nowymi ryboludźmi.. Chyba że Arlong był tylko jakimś chłystkiem z ich bandy. W co wątpię, bo był kapitanem - wtedy. Zostaje tylko czekać aż wszystko się wyjaśni ;)

Dodane: 13-12-2011 20:36
#songomat - user - 70%
Najnowszy odcinek był obłędny. Dawno się tak ostro nie uśmiałem. Sanji rozwalił mi system haha. I w next epku znów jakaś walka będzie chyba więc masakra. Aż mnie skręca z oczekiwania na następny odcinek : D

--------------------
Dodane: 31-12-2011 17:39
#olek_mi - user - max%
Uwielbiam ten klimat One Piece`a. Ten nadal potrafi mnie bawić. Szkoda mi tylko biednego Sanjiego, który pod wpływem nadmiaru szczęścia wykrwawi się na śmierć :( .

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online