Dodane: 12-12-2011 17:32 -
Wg. mnie odcinek genialny xD Piraci w końcu dotarli na wyspę ryboludzi. Gwoździem epka był zdecydowanie Sanji. "Znalazłem swoje All Blue!". Aż mi go się żal zrobiło, gdy się popłakał na widok kumpelek Camie
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
Reakcja jej i Usoppa, przy zimnej zupie, która miała ich ogrzać też niezła

Dodane: 12-12-2011 18:57
Ten Hammont ma zajebi**y śmiech

Hamo ham hamo hamo xDD
Camie wygląda troszkę jakby miała wąsy

Usopp bez czapki wygląda zdeczka głupio. A syrenki... nawet niezłe ale Oda mógł się bardziej postarać jeśli chciał zarzucić dużą dawką fanserwisu
Fajnie, że są na wyspie, fajnie, że Luffy znów jest szczęśliwy, znów powracamy do komediowej wersji Łan Pisa ale... gdzie jest reszta załogi, co z ich statkiem, i kim jest ten straszny gość czyhający na ich życia ?!
PS. Uprzedzam, nie chcę znać odpowiedzi, bez spojlerów!
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 13-12-2011 13:37
Tylko ja się zastanawiam co oni mogą robić na tej wyspie ryboludzi jak każdy teraz składa pacyfistę na hita. A ci piraci zachowują się jakby szanowali Arlonga który był warty 20 mln. Nie chciałbym zobaczyć walki na równi z ryboludźmi bo to by było bez sensu.

Dodane: 13-12-2011 18:10 -
Teraz to powinni cisnąć bez problemu piratów-ryboludzi, zwłaszcza jeśli Luffy ma Haki. Bo takich admirałów na lajcie powinien pokonać, a co dopiero ich. No i może jeszcze Zoro coś potrafi, zobaczymy

Ciekawe też czy i kiedy spotkają Jinbeia (poprawcie mnie jeśli źle go zapisałem, nigdy nie wiem). W końcu to jest jego dom

Dodane: 13-12-2011 18:45
Admirałów na lajcie? Chyba nie za szybko by się manga skończyła . Jakbym miał zrobić obecny w anime ranking sił to luffy byłby poza pierwszą 10 tyle koksów jest jeszcze.

Dodane: 13-12-2011 20:34
No ok, rzeczywiście, zagalopowałem się

Ale nie powiesz, że teraz będą się męczyć z nowymi ryboludźmi.. Chyba że Arlong był tylko jakimś chłystkiem z ich bandy. W co wątpię, bo był kapitanem - wtedy. Zostaje tylko czekać aż wszystko się wyjaśni

Dodane: 13-12-2011 20:36
Najnowszy odcinek był obłędny. Dawno się tak ostro nie uśmiałem. Sanji rozwalił mi system haha. I w next epku znów jakaś walka będzie chyba więc masakra. Aż mnie skręca z oczekiwania na następny odcinek : D
--------------------

Dodane: 31-12-2011 17:39
Uwielbiam ten klimat One Piece`a. Ten nadal potrafi mnie bawić. Szkoda mi tylko biednego Sanjiego, który pod wpływem nadmiaru szczęścia wykrwawi się na śmierć

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.