Dodane: 17-01-2012 12:07 -
Jakie chwile najbardziej was wzruszyły w DB? Bo mnie wzruszyły najbardziej trzy rzeczy:
1. Gdy Vegeta płakał na Namek prosząc Goku o zabicie Freezera.
2. Kiedy Goku przybył na jeden dzień z Zaświatów w Buu Saga. Kiedy witał się z przyjaciółmi prawie sam się popłakałem.
3. Niewątpliwie ostatni odcinek DBGT.

Dodane: 17-01-2012 13:36
Jak Goku zmienił się w Super Saiyana chcąc pomścić swego najlepszego przyjaciela, no i ostatni odcinek GT ;/
PS. Ale nie płakałem ;p
--------------------
Ja też powstałem by was pokonać...

Dodane: 17-01-2012 13:38
A nikt nie pamięta o poswięceniu Vegety żeby pokonać Buu Buu to też nie było najśmieszniejsze :/ TO chyba było najbardziej wzruszające

Dodane: 17-01-2012 13:42
michal0504 napisał/a:
A nikt nie pamięta o poswięceniu Vegety żeby pokonać Buu Buu to też nie było najśmieszniejsze :/ TO chyba było najbardziej wzruszające
To już bardziej wzruszające były dwa poświęcenia Goku. Vegeta jakoś mi nie pasuje do tego żeby się wzruszać ;p
--------------------
Ja też powstałem by was pokonać...

Dodane: 17-01-2012 14:12
ja się muszę przyznać, iż popłakałam się trochę gdy Goku poświęcił się podczas turnieju Cella ;p

Dodane: 17-01-2012 14:45
anneveronica napisał/a:
ja się muszę przyznać, iż popłakałam się trochę gdy Goku poświęcił się podczas turnieju Cella ;p
Ja płakałem i to nieraz jak Gohan rozmawiał z goku poczas walki z cellem.

Dodane: 17-01-2012 17:31
Ja tak naprawdę miałem 2 chwile najbardziej płączące po pierwsze to jak Chi Chi robiła Songowi zastrzyk i jak skończyło się Dragon Ball Gt
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"
YOUTUBE.COM/user/srocek2

Dodane: 17-01-2012 19:38
Chwile które mnie najbardziej wzruszyły w dragon ball'u to spotkanie Gotena z Songo

, i koniec GT, choć tej wersji wgl nie uznaje za Dragon Ball'a, ale oglądałem

.

Dodane: 17-01-2012 20:05
Ostatni odcinek Db ale jak kolega też nie uznaje ;p
Goku przemieniający sie w ssj
Goku z Gotenem
Goku jak sie poświęci w walce z Cellem
Gok... nie !!! Vegeta xD wtedy kiedy poświęcił sie walcząc z Buu

Dodane: 17-01-2012 21:13 -
Pierwsza śmierć Krilana! Aż Goku uronił łzę jak znalazł ciało i rzucił się w pogoń za mordercą. Oprócz tego standardowo: koniec GT, spotkanie z Gotenem, poświecenie się w sadze Cella. I jeszcze akcja z Buu i jego psem.

Dodane: 17-01-2012 21:31
Spotkanie Goku z Gotenem
Ostatni odcinek GT
Goku odlatujący w zaświaty z Babą Gulą
Ślub Goku i ChiChi i wiele wiele innych

Dodane: 17-01-2012 23:22
AnimeFan96 napisał/a:michal0504 napisał/a:
To już bardziej wzruszające były dwa poświęcenia Goku. Vegeta jakoś mi nie pasuje do tego żeby się wzruszać ;p
Ale prawdę mówiąc to poświęcenie Vegety było nawet więcej warte niż poświęcenia Goku. Ponieważ dumny zawsze książę odsunął wtedy swój honor na bok, a znając Vegetę to musiało go to sporo kosztować...
--------------------
PAMIĘTAJMY O JEDNYM, CHOĆBY NIE WIADOMO JAK SILNY BYŁ PRZECIWNIK, MIŁOŚĆ ZAWSZE ZWYCIĘŻY !!!

Dodane: 18-01-2012 07:53
Zgadzam sie z Mikuleshi dla mnie poświęcenie Vegety to była ta chwila, miedzy innymi dlatego, że Vegeta nigdy się nie poświęcał dla dobra innych, a tu nagle takie coś, aż picollo był wzruszony xD
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 18-01-2012 14:28
Och ..

było kilka..
Najbardziej:
Na Namek zgon Vegety ze łzami i prośbą o pomstę.
Poświęcenie Goku z Cellem
No i chyba już dobitne poświecenie Vegety...
Pamiętam pierwszą reakcje jak byłem mały, z otwartą buzią "Nie możliwe". No, ale to wzruszenie hamował fakt , że są kryształowe kule w dodatku można jednak zaświaty opuścić będąc umarłym.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 18-01-2012 14:33
Moje ulubione wzruszające momenty to:
Śmierć Vegety na Namek
Ostatni odcinek DB GT
Spotkanie Gotena z Goku
To chyba tyle.

Dodane: 18-01-2012 21:45
W DB jest dużo wzruszających momentów. Ja wspomnę te przy których ja się najbardziej wzruszyłam:
1. Śmierć Vegety na Namek
2. Śmierć Piccolo w GT ( i ten płacz Gohana
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
)
3. Ostatni odcinek DB GT
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 19-01-2012 16:55
jak dla mnie to moment kiedy vegeta podczas chyba 280 odcinka dbz wyznaje, że goku był jego najlepszym przyjacielem itp...

Dodane: 23-01-2012 10:09
Kiedy Goku przybył na jeden dzień z Zaświatów w Buu Saga. Kiedy witał się z przyjaciółmi prawie sam się popłakałem.Oraz ostatni odcinek DBGT.

Dodane: 23-01-2012 12:30
Najbardziej wzruszyło mnie powitanie Goku z Gotenem. Widzieli się po raz pierwszy, ale widać było że darzyli się wielkim uczuciem
Daremne poświęcenie Vegety też zrobiło nam mnie duże wrażenie. No i oczywiście ostatni odcinek DB GT i przypomnienie prawie wszystkich bohaterów całej serii.
--------------------

Dodane: 23-01-2012 12:53
Momenty, które najbardziej mnie wzruszyły... zdecydowanie rozpacz Son Gohana po poświęceniu się Goku w Cell sadze, ostatni odcinek Dragon ball GT, płacz Vegety na Namek i spotkanie Goku z Gotenem.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.