Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:34
OnLine: 47, statystyki
index > Manga i Anime > Pokémon
Temat: Pokemon: Emulator
Dodane: 26-01-2012 02:06
Przepraszam nie mogłem znaleźć działu i mam pytanie ma z was ktoś dobry emulator do gry Pokemon Platinum PL

--------------------
Dodane: 26-01-2012 08:17
#by_black - systemadmin - max%
Do Pearl, Diamond, Platinum, White i Black polecam emulator No$GBA, sam z niego korzystałem i uważam że jest bardzo dobry: http://www.nogba....

Dodane: 11-02-2012 14:51
#Lambiel - user - 40%
A ja bardzo polecam DesmuMe bo można zapisywać kiedy się chce ale się czasami leciutko zacina a na NO$GBA się nie zacina ale nie da się zapisywać kiedy się chce cześć.

Wiadomość doklejona:
Nie reklamuję tej strony to tylko jest solucja PsyPokes.Com a gry z Pokemonów wersja PL to jest hak dlatego że nie była wydania jako oryginał mam słowny dowód jak grałem w Pokemon Fire Red i chciałem zrobić coś takiego daje dwa te same pokemony dziewczyna i chłopak i pojawia się jajko idę do dej pani której dałem te Pokemony i gra się stopuję i to wszystko cześć.

Wiadomość doklejona:
Przepraszam bardzo na NO$GBA da się szybko malutki ekranik ale mam program do powiększania i to tyle cześć.

--------------------
Seresu1.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online