Dodane: 05-02-2012 01:02
Donald Tusk narazie wstrzymał podpisanie ACTA więc chyba już można wrzucać pliki na strone.
--------------------

Dodane: 05-02-2012 09:52
Jako że niebawem zmieniamy politykę działania strony oraz system, na ten czas jedyny upload plików będzie wiązał się z tymi anime, które zostały wymienione w tym temacie.

Dodane: 05-02-2012 21:06
Szkoda tylko ze wrzucacie na wupload ponieważ ściągnięcie jednego odcinka zajmuje niecałe 5 minut a czas oczekiwania na pobranie następnego odcinka aż 50 minut. przez 2 dni pobrałem nie całe 20 odcinków. Jeśli mógłbym zasugerować stronę to odsiebie.pl tam pobierać można 2 pliki na raz (nawet gdy jeden plik zajmuje 1 gb). i po pobraniu jednego pliku natychmiast można pobrać kolejny.
PS. Nie miałem zamiaru reklamować wymienionej wyżej strony, jest to tylko moja skromna propozycja. Pozdrawiam!

Dodane: 05-02-2012 21:32
Odsiebie.pl to polska strona, więc znając przeszłość niektórych naszych hostingów kończy się łapanką właścicieli i uploaderów, a także najczęściej przewijających się IP.

Dodane: 10-02-2012 20:13 -
Reupload idzie jak na razie bardzo dobrze

. Mam takie pytanie odnośnie uploadu. Czy będzie na stronie (kiedyś) do ściągnięcia D. Gray-man lub Death Note ??

Dodane: 10-02-2012 22:44
Jeżeli będzie to zostanie według mnie to uzależnione od pojawienia się AMP. No i jest pytanie czy na nowej stronie będą tylko anime które będzie tłumaczyć tutejsza grupa czy także inne. Na razie myśle ze się nie pojawią ale to wszystko zależy od decyzji Blaczka.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 10-02-2012 23:19
Death Note to raczej nie. Było emitowane na AXN, i na Hyperze chyba też, więc licencjonowane w Polsce

Z tego co wiem aktualnie Black wprowadza politykę, że jak coś ma licencję w kraju to tego nie uploadujemy. Zresztą podobno szykuje się kilka znaczących zmian w ogólnym funkcjonowaniu stronek więc na razie raczej nic nowego do Strefy Plików nie dojdzie, będą tylko kontynuowane na bieżąco Bakuman S2, Naruto Shippuuden i Black Rock Shooter.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 11-02-2012 12:37 -
Uwaga! Niestety stało się, Wupload.com zbanował nasze konto, za posiadanie licencjonowanych plików. Nie wiem, kiedy ruszy ponowny reupload i gdzie, bo wszędzie jest ten sam rygor.
Na chwilę obecną nie piszcie mi tutaj, że rapidshare, mediafire czy inny hosting, bo kasują nam pliki wszędzie. Konto premium już nawet nie wchodzi w grę, bo nikt nie będzie wyrzucać pieniędzy w błoto.

Dodane: 17-02-2012 22:44
hmm powiedz mi tylko ile dziennie pobierano GB? ...
Wiadomość doklejona:
Na chomikuj.pl nie kasują. Tyle ze tam za pobranie się płaci ale zamiast KP na uploadach mozesz kupic tzw. transfer (0,89 zł za 1GB!) ustawić folder na hasło które było by podane tutaj na stronie aby nie każdy miał dostęp. Nastepnie mozna ustawić pobieranie za free i wtedy idzie to z twojego transferu.

Dodane: 17-02-2012 22:52
#Sebles171Wiesz, jaki to jest koszt? To nie będzie koszt 10GB, tylko setki wchodzą w grę

Trzeba po prostu poczekać, aż sytuacja się uspokoi. Serwisy hostingujące z czasem odpuszczą i będzie tak jak było kiedyś. Przynajmniej taką mam nadzieję.
--------------------

Dodane: 17-02-2012 22:59
Premierowy odcinek "Naruto Shippuuden" w dzień potrafi pobrać kilkaset osób, jeden plik to średnio 115MB, jeżeli pobierze go 200 osób to ile idzie już transferu?
Codziennie z naszej strefy plików korzystają tysiące osób i nie przesadzam, bo statystyki, kiedy mieliśmy jeszcze konto na MU wskazywały, że dziennie pobierano nawet do 50GB danych z naszego konta, a to i tak był licznik.

Dodane: 17-02-2012 23:13 -
putlocker.com nie kasują maja najnowsze filmy juz od dłuzszego czasu
mozna ogladac a pobieranie dla premium
znam sposob na darmowe pobieranie wiec nie ma problemu moge sie nim podzielić

Dodane: 17-02-2012 23:26
Sebles171 napisał/a:
putlocker.com nie kasują maja najnowsze filmy juz od dłuzszego czasu
znam sposob na darmowe pobieranie wiec nie ma problemu moge sie nim podzielić
Dzisiaj już nie będę się tym bawić, bo jestem padnięty, ale od jutra pomyślę nad własnym serwerem na pliki, bo up na takie serwisy nie ma po prostu sensu. Tylko akurat na dedyka trzeba mieć odpowiednie fundusze, więc musicie wytrzymać z brakiem SP do jutra.
Działają wyłącznie pliki wrzucone na rapidshare i mediafire.

Dodane: 17-02-2012 23:48
Za dedyka trzeba dac 400zl/msc + instalacja zaleznie od tego na jaki czas kupujemy dedyka....
Dosyć drogo..
DObra spadam jutro sie zobaczy co i jak.

Dodane: 17-02-2012 23:49
W gruncie rzeczy, każdy chętny, kto chce pomóc przy uploadzie, wyłącznie naszych plików, może wrzucać to co ma z naszej strefy jest obecnie "aktualne" na mediafire.com, a następnie linki wrzucać mi na pw. Nie mam specjalnie jak się odwdzięczyć, ale każdy, kto pomoże, zostanie wymieniony w newsie z podziękowaniami.

Dodane: 17-02-2012 23:58
OK to ja upne naruto 1-10 do rana na media i linki wysle rano jesli ktos moze niech upa naruto od 10 w gore tak aby nie upac tego samego

Dodane: 18-02-2012 07:31
Konto na chomikuj nie byłoby takim głupim pomysłem. Jest tam właśnie coś takiego jak udostępnianie plików za free (punkty leca z konta właściciela). Można by było zrobić tak, że na początku po prostu ludzie musieliby wykupić transfer żeby konto nazbierało punktów, a potem najnowsze odcinki udostępniać za free żeby nie było to kosztem użytkowników. Reszta plików niestety na koszt użytkowników. Nie jest to drogi interes bo za 1 GB płaci się bardzo mało, a 1 GB to średnio 8 odcinków.
Na chomikuj faktycznie nie kasują więc może warto spróbować... niestety takie czasy przyszły że trzeba sobie z tym jakoś radzić.

Dodane: 18-02-2012 08:22 -
Upam dla was Bakumana Season I i II (do 19 odc.)
Epizode of Bardock
Hellsing 1-6 (daje sobie spokój, bo jest limit dla gości)
Wszystko na MediaFire.

Dodane: 18-02-2012 09:00
Wstawić na chomika i kto chce niech sobie sciąga... 8odc naruto wyjdzie po 10 groszy za odcinek wiec chyba nie tak duzo i mozna pobierac ile sie chce na raz
A transfer szybko nabijesz wiec bedziesz mogl co jakis czas zrobic free transfer..
Ewentualnie mozna wstawiac na mediafire i inne uploady tak aby była ciagłosc jak z jakiegos to usuna
Wiadomość doklejona:onieważ w Chomiku możliwe jest kopiowanie zbiorów z jednego Chomika do drugiego (chomikowanie od innych), właściciele Chomików, którzy pracowicie, własnoręcznie ładują pliki, są specjalnie wynagradzani. Za każdym razem kiedy ktoś ściąga skopiowany, zachomikowany przez kogoś plik, właściciel, od którego pochodzi plik także otrzymuje tyle samo punktów co Chomik, od którego plik jest aktualnie ściągany. Ilość punktów jest zależna od rozmiaru pliku i jest podana w tabelce po prawej stronie.
Wiadomość doklejona:Wstawiaj na chomika... Bo chce pobierać.. TO juz bedziesz miał 230x 75pkt to masz 17.500pkt to 4gb transferu na free pobieranie

Dodane: 18-02-2012 09:19
Ja miałem niedawno konto na chomiku, za bodaj 5GB transferu zapłaciłem smsmem około 6 zł, ale to jest dobre dla pojedynczej osoby, grupowe pobieranie dużych plików na chomiku raczej nie wchodzi w grę, bo co to by było kilkanaście odcinków i po transferze... a próbowaliście może uploaded.to? ( czy jakoś tak) często jak wchodzę na peb pl pliki właśnie tam uploadują, albo sprawdźcie filejungle
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.