Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:39
OnLine: 53, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: PN: Howard Webb
Dodane: 05-02-2012 19:17
#by_black - systemadmin - max%
Witajcie. Pewnie kibic, bądź amator piłki nożnej kojarzy tego sędziego. My Polacy zapamiętaliśmy go z meczu Polska - Austria na EURO2008. Sędzia Webb słynie z kontrowersyjnych decyzji, o których pewnie wiecie.

Dzisiaj Webb zaserwował kolejną porcję kontrowersji: http://www.sport....ZYWO_.html

Jakie zdanie macie o pracy tego sędziego oraz o nim samym?

Dodane: 05-02-2012 19:25
Po dzisiejszym meczu nie mam siły na tego pana.Nie jestem w stanie ogarnąć jak ktoś tak ślepy może sędziować mecze na takim poziomie w Premier League... Howard Webb jak i Chris Foy to zdecydowanie najgorsi "arbitrzy" w angielskiej lidze.

Dodane: 05-02-2012 19:43
#by_Milo - user - 20%
Oglądałem ten mecz. Pierwszy rzut karny był, bo tam był faul, przynajmniej wg. mnie, ale drugiego nie powinien podyktować, nawet komentatorzy z Canal+ Sport, tak samo jak ja przyznali. Nie ma co płakać, taki są uroki tego sportu, zawsze będą skargi na sędziów, jak by nie patrzeć oni też są tylko ludźmi. Szkoda mi Chelsea bo myślałem, że wygrają ten mecz.

--------------------
Dodane: 06-02-2012 14:11
#malpex - user - max%
Chyba nic nie wiemy o osobie pana sędziego, nikt chyba nie zna go z poza boiska. Decyzje kontrowersyjne ale to nie pierwszy i ostatni raz gdzie wynik był sprawą sędziego. Trzeba się do tego przyzwyczaić, osobiście to widywałem gorsze rzeczy niż ten karny.

--------------------

-------------------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online