Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:42
OnLine: 52, statystyki
index > Manga i Anime > Premiery
Temat: Black Rock Shooter 1 - Opinie
Dodane: 06-02-2012 23:20
#by_black - systemadmin - max%
Witajcie, na stronie pojawił się pierwszy epizod anime "Black Rock Shooter". Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z tą pozycją :)

- Pobierz PL HD: http://npolska.ne..._shooter/1
- Tłumaczenie: Zielony
- Konwersja/Upload: by_black

Życzę wysokich transferów :)

Dodane: 07-02-2012 09:30
#greg04 - user - 20%
Nie ma co fajne anime :p Naprawdę mnie zaciekawiło,szczególnie ten motyw z innym światem,który pojawiał się co jakiś czas.Zielony odwalił kawał dobrej roboty w tłumaczeniu :d ,więc mam pytanie kiedy kolejne odcinki :)

--------------------
Moje rysunki
dbpolska.net/foru...
Dodane: 07-02-2012 09:47
#by_black - systemadmin - max%
Pewnie parę dni po premierze ;) Anime również mnie zaciekawiło, szczególnie główna bohaterka o specyficznym zachowaniu, ciekawi mnie kim jest ta dziewczynka na wózku, w alternatywnym(?) świecie przedstawiona została jako demon? [oczy]

Dodane: 10-02-2012 08:26
Anime fajne i ciekawe. Pierwszy odcinek obejrzałem i powiem że warto zacząć oglądać te anime. Dużo tajemniczych rzeczy dzieje się w tym anime, i widzę że będzie trochę walki. Czekam na kolejny odcinek :) . Wiadomo może ile ma wyjść odcinków tego anime ?

Dodane: 10-02-2012 08:31
#Darknes - user - max%
Gokufight napisał/a:
Wiadomo może ile ma wyjść odcinków tego anime ?
8 :p Słabe komercyjne dziadostwo, tylko psuje opinie temu świetnemu OVA, które oglądałem w tamtym roku [placze] Ale i tak pewnie obejrzę je całe bo to w końcu dopiero pierwszy epek, no i w sumie 8 epków to niecały dzionek oglądania :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 18-02-2012 22:43
#JCD - user - max%
Dla mnie póki co prezentuje się lepiej, niż OVA.

Już wyjaśniam dlaczego.
No bo mamy tam 2 małe dziewczynki i ciągle padają teksty typu:
"och, masz ptaszka na ręku?" "och" "popacz, ja mam ptaszka na tapecie..sama rysowałam"
albo jedna pokazuje drugiej książkę z ptaszkami to nic dziwnego, ze zasłony zasuwa, by sąsiedzi nie widzieli :d

Może nadrobią fabularnie, bo technicznie TV póki co ustępuje OVA.

--------------------

Dodane: 18-02-2012 23:18
#NoClan - user - 60%
Po pierwszym odcinku czuję niedosyt. Co ma znaczyć ten inny świat? Czy jakieś powiązania z tą "nawiedzoną dziewczyną" na wózku.. Nie wiem :p . Fajne anime, chociaż jak czytałem opinie to się innym nie podoba wgl. :) . Ale cóż fajnie by było zobaczyć dalsze odcinki

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 02-04-2012 00:10
#Darknes - user - max%
Wcześniej tylko przejrzałem, teraz wziąłem się za serię :p No więc, troszkę dziwnie jest, w sumie podobnie dziwnie jak w OVA ale jednak OVA na obecną chwilę fajniejsze.

Laska na wózku jakaś dziwna. Niby ten ból Mato to ma dzierżyć ta jej alternatywna osobowość w tym alternatywnym świecie ale od razu taka masakra ? :o Ta BRS już dostała po dupie, nie wiem jakim cudem Ona ma przetrwać 8 epizodów skoro w pierwszym ją już zmasakrowano xD Oglądam dalej! :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online