Dodane: 06-02-2012 23:20
Witajcie, na stronie pojawił się pierwszy epizod anime "Black Rock Shooter". Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z tą pozycją
- Pobierz PL HD:
http://npolska.ne..._shooter/1 - Tłumaczenie: Zielony
- Konwersja/Upload: by_black
Życzę wysokich transferów

Dodane: 07-02-2012 09:30
Nie ma co fajne anime

Naprawdę mnie zaciekawiło,szczególnie ten motyw z innym światem,który pojawiał się co jakiś czas.Zielony odwalił kawał dobrej roboty w tłumaczeniu

,więc mam pytanie kiedy kolejne odcinki

Dodane: 07-02-2012 09:47
Pewnie parę dni po premierze

Anime również mnie zaciekawiło, szczególnie główna bohaterka o specyficznym zachowaniu, ciekawi mnie kim jest ta dziewczynka na wózku, w alternatywnym(?) świecie przedstawiona została jako demon?

Dodane: 10-02-2012 08:26
Anime fajne i ciekawe. Pierwszy odcinek obejrzałem i powiem że warto zacząć oglądać te anime. Dużo tajemniczych rzeczy dzieje się w tym anime, i widzę że będzie trochę walki. Czekam na kolejny odcinek

. Wiadomo może ile ma wyjść odcinków tego anime ?

Dodane: 10-02-2012 08:31
Gokufight napisał/a:
Wiadomo może ile ma wyjść odcinków tego anime ?
8

Słabe komercyjne dziadostwo, tylko psuje opinie temu świetnemu OVA, które oglądałem w tamtym roku
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
Ale i tak pewnie obejrzę je całe bo to w końcu dopiero pierwszy epek, no i w sumie 8 epków to niecały dzionek oglądania
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 18-02-2012 22:43
Dla mnie póki co prezentuje się lepiej, niż OVA.
Już wyjaśniam dlaczego.
No bo mamy tam 2 małe dziewczynki i ciągle padają teksty typu:
"och, masz ptaszka na ręku?" "och" "popacz, ja mam ptaszka na tapecie..sama rysowałam"
albo jedna pokazuje drugiej książkę z ptaszkami to nic dziwnego, ze zasłony zasuwa, by sąsiedzi nie widzieli
Może nadrobią fabularnie, bo technicznie TV póki co ustępuje OVA.
--------------------

Dodane: 18-02-2012 23:18
Po pierwszym odcinku czuję niedosyt. Co ma znaczyć ten inny świat? Czy jakieś powiązania z tą "nawiedzoną dziewczyną" na wózku.. Nie wiem

. Fajne anime, chociaż jak czytałem opinie to się innym nie podoba wgl.

. Ale cóż fajnie by było zobaczyć dalsze odcinki

Dodane: 02-04-2012 00:10
Wcześniej tylko przejrzałem, teraz wziąłem się za serię

No więc, troszkę dziwnie jest, w sumie podobnie dziwnie jak w OVA ale jednak OVA na obecną chwilę fajniejsze.
Laska na wózku jakaś dziwna. Niby ten ból Mato to ma dzierżyć ta jej alternatywna osobowość w tym alternatywnym świecie ale od razu taka masakra ?

Ta BRS już dostała po dupie, nie wiem jakim cudem Ona ma przetrwać 8 epizodów skoro w pierwszym ją już zmasakrowano xD Oglądam dalej!
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.