Dodane: 07-02-2012 15:07
Jest temat o śmierci jednej z bohaterki serialu Hanki Mostowiak, ale o samym serialu nie ma.. Fabuły nie trzeba chyba przedstawiać, bo każdy kto ma TVP2 chyba nie raz się z nim zetknął w poniedziałkowo-wtorkowe wieczory, i jak oglądacie? Jakie są wasze wrażenia co do fabuły, postaci? Co byście zmienili? a może coś dodali?
Kiedyś oglądałem co tydzień, siadało się z rodzinką przed TV i z zapartym tchem śledziło się takie ludzkie przygody rodziny Mostowiaków, jednak od roku 2005 zrobiło się to sztuczne, bracia Mroczki, Cichopkowa i ten nowy koleś co gra Łukasza ( syna Ostałowskiej, tzn Marty) jakoś mnie zniechęcili do tego serialu, oglądam z doskoku, ogólnie kicz i wiocha
Jakbym miał coś zmienić to skończyłbym go kręcić.
--------------------

Dodane: 07-02-2012 15:09
Seriale tego typu w ogóle mnie nie wciągają, kiedyś z braku laku oglądało się co najwyżej Samo Życie, bo akurat mama to oglądała, a jak mi się nudziło to po prostu siadałem i oglądałem.
Tak czy siak uważam serial za słaby, nie podoba mi się ani obsada, ani historie w nim zawarte.

Dodane: 07-02-2012 15:21
Ten serial mnie dobija, tak jak wszystkie polskie seriale, skusiłem się jedynie na śmierć Hanki. A to jak tańczyła z tym mężem w sadzie i te bachory były... To takie żenujące...
Fabuła? Za długa, flaki z olejem.
Postaci? Stosunkowo płytkie i niewyraźne, jednak nie chce mi się zagłębiać w ich problemy.
Co bym zmienił? Nie wypuszczałbym tego serialu, zdusiłbym pomysł w zarodku.
Kiedyś widziałem kilka odcinków i jakoś nic więcej na ten temat powiedzieć nie mogę. Wszystkim polskim produkcjom mówię stanowcze NIE.

Dodane: 07-02-2012 15:35
Ja kiedy oglądałem ten serial i naprawdę człowiek emocjonował były zdrady , śluby, niechciane ciąże, zawały serca, wypadki samochodowe, wątki homoseksualne jednym słowem działo się.A teraz mamy śmiercionośne pudełka.

Poza tym były stare postacie a teraz nowe twarze niektórzy przyszli z innych seriali i nie wiadomo co człowiek ogląda.
--------------------

Dodane: 07-02-2012 15:48
Ogólnie nie lubię i nie oglądam seriali tego pokroju, aczkolwiek jest to dla mnie
tego typu serial najmniej nudny na tle innych. Obejrzę czasem, gdy się po prostu nudzę. Bardziej preferuję seriale kilku/krótko seriowe. Te telenowele, nie wiedzą sami co mogliby jeszcze zrobić i cuda naciągane wymyślają.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 07-02-2012 18:33
Serial jak serial. Widziałem gorsze, wiedziałem o niebo lepsze. Kiedyś oglądałem go szczególnie dla tej aktorki co gra Małgosię, ale od kiedy jest blondynką to nawet ona mi się tam nie podoba. Kiedyś jeszcze Mucha była warta uwagi...a teraz? Chyba z każdym rokiem jest coraz gorzej.
--------------------

Dodane: 14-03-2012 10:15
Jakoś nie za bardzo lubię ten serial jakoś stracił dla mnie magię tak jak i większość serialów tego typu fabuła się przejada wszystko kręci się wokół tego samego dawniej siedziałem przed nim co tydzień teraz już nawet nie mam w ogóle ochoty go oglądać.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.