Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:43
OnLine: 51, statystyki
index > Media > Serial
Temat: Klan
Dodane: 07-02-2012 15:26
#Seneka - user - 80%
Jest temat o Na dobre i na złe, oraz M jak Miłość, więc już z rozbiegu zrobię "Klan", oglądacie? Jakie są wasze wrażenia? Co najbardziej pamiętacie? Jakie lubicie postacie?
No ja mam kilka takich zwrotów związanych z Klanem xD " Siadajcie do stołu, tylko przedtem umyjcie rączki", " Bożesz ty mój!", a z kultowych bohaterów, to na pewno czołowa trójka : Rysiek Lubicz, Maciek Lubicz i Feliks Nowak, polewny serial :)

--------------------
Dodane: 07-02-2012 18:30
Klan w moim domu jest oglądany od samego początku. Jak na polskie warunki całkiem przyjemna telenowela. Nawet kilka atrakcyjnych aktorek można tam zobaczyć :)

--------------------

Dodane: 12-02-2012 13:21
Moja mama to cały czas ogląda, i jak tylko dowiedziała się, że Ryśka z Klanu mają uśmiercić to smutno się jej zrobiło. xd
A ja, jak nieraz jestem zmęczony i za bardzo nic mi się nie chcę to pójdę sobie do dużego pokoju i tradycyjnie - mama wpatrzona w serial, tata rozwiązuje krzyżówki, a ja się wtedy położę na kanapie, i jak już tak leżę to może sobie zerknę w telewizor zobaczyć co tam jest i nieraz właśnie to leci. :o
Co do postaci to króluje Maciek i Rychu. :d

--------------------

Dodane: 12-02-2012 14:06
#slander - user - 70%
Kiedyś jak byłem mały to oglądałem to razem z mamą, ale teraz to u mnie w domu już nikt tego nie ogląda. Ale i tak wiem, że rysiek rządzi :p , ale szkoda, że umrze.

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 12-03-2012 09:46
#DeaDMen - user - 90%
Teraz nie oglądam Klanu, ale dawniej to oglądałem i powiem, że jak dla mnie serial bardzo pozytywny jeden z moich ulubionych tasiemców puszczanych w TVP.Z postaci to najbardziej lubię Maćka :p .

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online