Dodane: 18-05-2009 19:08
Chyba Jarek Hampel. Rzadko oglądam żużel, ale lubię sobie o nim poczytać na necie

Jego nazwisko wpadło mi parę razy w oko gdy stawał na podium GP
--------------------

Dodane: 18-05-2009 19:09
Tylko i wyłącznie Piotr Paluch!

Dodane: 19-05-2009 11:14
Naszym klubem Stal KS. Cała Polska o tym wie,że szatańska armia ta to kibice z Gorzowa NANANANANANANA. Mój ulubiony żużlowiec to Peter Karlsson i Tomek Gollob.Nie zapominając co zrobił dla naszej drużyny Bolo.

Dodane: 19-05-2009 12:27
Nicki Pedersen i Tomasz Golob (mój imiennik) xD Nicki za to że młody i zdolny a Golob bo go zawsze znałem i lubiłem jak byłem młodszy
--------------------
"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Dodane: 19-05-2009 12:34
Ryan Sullivan

Dodane: 19-05-2009 12:44 -
Tomasz Golob poniewaz zrobil duzo dla polskiego sportu prawie tak jak R.Kubica

Dodane: 20-05-2009 16:58
Tomasz Golob poniewaz zrobil duzo dla polskiego sportu prawie tak jak R.Kubica
Tomek zrobił bardzo duzo dla polskiego żużla

ale niestety nie mozna go porównywac z Kubica jezeli porownamy ich w swoich dyscyplinach to Kubica Gollobowi do piet nie dorasta! (Zeby nie było Roberta bardzo lubie kibicuje mu i go szanuje

) ale Gollob jest dla polskiego żużla legenda!!
A jezeli chodzi o mojego ulubionego żużlowca to Tomek Gollob

to chyba wiadome
--------------------
-------------------------------

Dodane: 03-06-2009 23:12
Wcześniej jakoś niespecjalnie interesowałem się żużlem ale wraz z dorastaniem ten sport stał mi się bliższy. Tak jak większości mi najbardziej podoba się Tomasz Golob, za to że jest tak utalentowanym polakiem, ze my patrioci możemy się nim chwalić a zarazem podziwiać.
--------------------

Dodane: 04-06-2009 00:02
RMK Rybnik - Emil Sajfutinow ale juz nie jezdzi w rybniku ;/

Dodane: 04-06-2009 11:10
Tomasz Golob The Best!! xD

Dodane: 26-06-2009 21:15 -
RMK Rybnik - Emil Sajfutinow ale juz nie jezdzi w rybniku ;//
Teraz jeździ w Polonii Bydgoszcz i jest ich liderem
hmmm ulubiony żużlowiec... Adam Skórnicki nie to dziad pomimo, że jakimś cudem został mistrzem polski

Trudno wybrac ulubionego żużlowca zwłaszcza, że mamy tylu wspaniałych

Poprostu zawsze kibicuje Polakowi
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 20-07-2009 16:47
Ja jako Torunianin, raczej od Speedwaya bym nie uciekł. Moim ulubionym żużlowcem jest Wiesław Jaguś choćby za swoje oddanie drużynie. Poza tym cała moja rodzina jest mu wdzięczna za pewien czyn. Ten małej postury wielki sercem żużlowiec jest zaprawdę dumą Torunia.

Dodane: 20-07-2009 17:07
Oglądam kiedy oglądam, jednak podoba mi się jazda Tomasza Golloba, jego lubię najbardziej
Pozdrawiam
--------------------

Dodane: 06-08-2009 00:45
Moimi polskimi ulubionymi żużlowcami to Rafał Dobrucki i Grzegorz Walasek(jeszcze tak na granicy lubię Piotra Protasiewicza). Z zagranicznych najbardziej lubię Australijczyka Jasona Crumpa i Rosjanina Grirorija Łagutę.

Dodane: 13-08-2009 10:07
Mo ulubiony żużlowiec... Nie mam... Zmienia się dość często tak jak np. ulubiony kolor
Ale bardzo lubię...Fredrika Lindgren...FALUBAZ <3
A tak jakby co to może być tez Hampel i Gollob
--------------------
..."Masz wyglądać jak moje lustrzane odbicie!"
..."Mam wyglądać jak idiota?"

Dodane: 15-08-2009 00:22
Tomasz Gollob-jedyny którego dobrze znam

.
--------------------

Dodane: 18-08-2009 13:49
Tylko Falubaz!

Ale tak to jeszcze Jason Crump z Atlasa jest świetny...
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 25-07-2010 19:26
Moim ulubionym żużlowcem jest ''Profesor Speedwaya'', czyli Tomasz Gollob

. Życzę mu sukcesu w tegorocznym PŚ. On jest żywą legendą Speedwaya. Jarka Hampela też lubię, ale sentyment do tego pierwszego jest znacznie większy.
--------------------

Dodane: 25-07-2010 19:39 -
Jason Crump, Jarek Hampel, Hans Andersen ;d Trzej fantastyczni żużlowcy, trzej jeździli(Cramp jeszcze jeździ

)dla WTS'u Wrocław, tylko szkoda, że ci następni odeszli :< W 2006 wymiatali ! A, jeszcze Kenneth Bjerre, następny świetny motocyklista... i jeszcze na Olimpijskim jeździ !
edit:szlag, jak mogłem literówkę w nazwisku Jasona zrobic ?! xd
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.