Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:49
OnLine: 44, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Niedziałający plik/link!
Dodane: 01-02-2008 12:35 - Edytowane przez by_black dnia 12-05-2012 20:38
#by_black - systemadmin - max%
NASZE JEDNO Z KONT NA MEDIAFIRE.COM ZOSTAŁO ZAMKNIĘTE, DZIAŁAJĄCE LINKI TO TE, ZE STREFY PLIKÓW "DRAGON BALL" I "NARUTO", WŁAŚNIE TRWA REUPLOAD POZOSTAŁYCH ANIME. WIĘCEJ NA TEN TEMAT ZNAJDZIESZ W NOWYM NEWSIE.

01. Nie mogę pobrać pliku z mediafire.com.
- Aby móc pobierać plik z mediafire.com, należy kliknąć zielony button oznaczony napisem "Download (waga pliku)".

02. Nie mogę pobrać pliku z rapidshare.com.
- Aby móc pobierać plik z rapidshare.com, należy wybrać środkowy panel oznaczony "Save File to... your computer", a następnie kliknąć poniżej umieszczony, zielony button oznaczony napisem "Download".

03. Pliki bardzo wolno mi się pobierają!
- Jest to spowodowane przeciążeniami, widocznie wiele osób ściąga z tego serwera w tym samym czasie, prosimy o cierpliwość. Jest to darmowy serwer, nie płacisz za korzystanie z plików trochę wyrozumiałości.

04. Film pobrał mi się do końca mimo to nie działa. Albo nie działa dźwięk.
- Należy pobrać aktualną paczkę kodeków i ją zainstalować, najlepiej pobrać stąd pakiet kodeków Combined Community Codec Pack (CCCP) . Jak zainstalować kodeki? Jest umieszczona o tym informacja w dziale "Pomoc". Uwaga! Przed instalacją kodeków odinstaluj wszystkie jakie do tej pory miałeś zainstalowane!

05. Jak uruchomić gry na GB, GBA, NDS?
- Po pobraniu gry musisz ja wypakować jeżeli jest spakowana, następnie musisz pobrać odpowiedni emulator i uruchomić go. Po uruchomieniu wybrać opcje z górnego menu "File", następnie "Open", odszukać plik z grą i go otworzyć.

06. Dlaczego zamiast strony z plikiem pojawia się błąd strony lub białe tło?
- Może być to spowodowane przeciążeniem serwera, lub zbyt częstym wysyłaniem zapytania do serwera z jednego danego IP (najczęściej w sieciach gdzie jest duża ilość osób korzystająca z jednego IP).

07. Pobrany odcinek/film nie da się przewijać lub nie można go obejrzeć do końca.
- Przyczyną jest nie pobranie pliku do końca, podczas pobierania mogło zerwać połączenie, nie tylko na serwerze ale również po stronie klienta. Rozwiązaniem jest ponowne pobranie, jeżeli mimo to nadal problem wyskakuje, jedynym wyjściem jest pobieranie aż do skutku.

08. Brak synchronizacji w dźwięku i w obrazie w odcinkach.
- Problemem może okazać się brak odpowiednich kodeków, lub brak ich aktualizacji (Patrz punkt 4).

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online