Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 01:50
OnLine: 45, statystyki
index > Media > Muzyka
Temat: Linkin Park
Dodane: 23-06-2009 23:29
#Macias - user - max%
Zuza napisał/a:
nowy singiel mi się strasznie spodobał, co go natrafię w radiu to puszczam na cały głos.

Zgadza się. Piosenka pt. "new divide" bardzo szybko wchodzi w ucho i jest naprawdę wspaniała. Jako wieloletni fan LP wyczekuję z zapałem każdego nowego singla. Byłem trochę zdenerwowany jak promowano wchodzący na rynek "new divide", jednak na szczęście przyjął się bardzo dobrze. Nawet można posłuchać go na Vivie xD

--------------------
Dodane: 24-06-2009 00:24
#Zuza - user - max%
Macias napisał/a:
Nawet można posłuchać go na Vivie xD

Dzisiaj go złapałam chyba z 3 razy w telewizji, do tego dwa w radiu jadąc samochodem, prześladuje mnie ;D oby nie przedobrzyli, bo potem się nie da słuchać jak ciągle coś puszczają.

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 28-06-2009 21:04
#Aga1998 - user - 0%
Ja ich lubie i jesycye slucham metalu takiego cienzkiego i mam na scianie 2 plakatz y linkin parku :)

Dodane: 28-06-2009 21:52
#pacin - user - 90%
Szczerze mówiąc to ja szczególnie nie przepadam za muzyką tego zespołu. Nie przemawiają do mnie na tyle żeby poczuć do nich jakiś sentyment. Może pewnie dlatego że mało piosenek słuchałem. :p

--------------------
Dodane: 28-06-2009 21:59
#Bociak - user - max%
No właśnie na Vivie puszczają co jakiś czas xD. Wchodzę ostatnio a tu leci. W końcu jest świetna. U nich tak już jest, masowo popuszczają i zaczynają mniej, lecą co na topie. Nie to co na 4Fun TV gdzie był weekend z Michaelem Jacksonem xD.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 25-07-2009 00:22
#Caput - user - 20%
Grają całkiem dobrą muzykę,dobre brzmienie ,teksty ;) jestem na tak :p Crawling,what I've done,in the end czy numb to ich najlepsze kawałki ;) nowa płyta nie jest w moim guście i to odejście od klasycznego LP ,co nie bardzo mi się podoba ;) ale da się tego słuchać [cfaniak]

Dodane: 07-08-2009 16:31
#otyk - user - 20%
mnie przypadl do gustu kawalek figure 09 i ogolnie kocham lp!!!

Dodane: 07-09-2009 22:46
W zasadzie nie przepadam za nimi, ale lubiłem utwór One step closer, miałem do niego świetne AMV z anime Yu-Gi-Oh! Jeszcze z pierwszej serii, kiedy był Yugi I Joey, jakby ktoś znał to amv, i podał link, o ile pamiętam było świetnie wykonane, i chciałbym jeszcze raz zobaczyć.

Dodane: 29-09-2009 17:10
#estello - user - 50%
Uwielbiam ten zespół słyszeliście ten najnowszy kawałek do Transformers?? New Divide jest tu http://odsiebie.c...-9f59.html naprawdę polecam kawał dobrej muzy :d

--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik
--------------------------------------------------------------------------------
Dodane: 14-10-2009 22:43
Linkin Park rządzi 8)
Słyszałem prawie wszystkie piosenki a może nawet wszystkie [cfaniak]
Super nadają się do tworzenia video-clipów i animacji komputerowych.
Jednym z moich ulubionych kawałków jest "In the end" i "Numb".

Dodane: 14-10-2009 23:06
#Ender - user - 20%
A słyszeliście piosenkę LP "She couldn't" Bo w sumie ciężko ją złapać do usłyszenie, wiec jestem ciekaw

Dodane: 15-10-2009 09:25
#by_black - systemadmin - max%
Linkin Park ma sporo kawałków takich, które nie pojawiły się na krążkach, na przykład mam kawałek, który podpisał ktoś "XXL", a tam sam Chester na wokalu z chórkiem leci :)

--------------------
Dodane: 19-12-2009 23:01
#kapibara - user - 0%
Najbardziej podobały mi sie piosenki z pierwszego albumu Linkin Park "Hybrith Theory". Choć inne też sa świetne. Ostatnio pokazali nową piosenkę i teledysk "New Devide" jako klip z drugą częścią filmu "Transformers".

Dodane: 08-01-2010 20:16
#Chraban - user - 30%
Ja lubię Linkin Park najbardziej właśnie z takich rockowych zespołów. Najlepsza ich piosenka jak dla mnie to In The End. Ich piosenki bardzo pasują do krótkich filmów Dragon Balla i wpadają w ucho.

--------------------
Dodane: 09-01-2010 09:07
#malpex - user - max%
A ja ich nie słucham :p za to moja dziewczyna ich ubustwia, ehhh... ale co zrobic :p
Choc ich nie slucham na codzien to na przykład piosenki do ścieżki dzwiękowej Transformersów mi sie podobały :d

--------------------

-------------------------------

Dodane: 09-01-2010 09:13
#wolf444 - user - 0%
Podoba mi sie ich muzyka a najlepiej jak sie gra w jakies fps'y np Counter Strike albo Left 4 Dead to mozna sobie naprawde niezle popykac :d

Dodane: 09-01-2010 09:14
#by_black - systemadmin - max%
Dziwne że ci się nie podobają, jest sporo kawałków gdzie Mike rapuje, a ty chyba lubisz rap? Jest też wiele ciekawych kawałków gdzie sam Hahn daje popis didżejowania :p

--------------------
Dodane: 10-01-2010 18:30
#Plastus - user - max%
Ich pierwsze płyty jeszcze miały tą młodość, świeżość i rockowe zacięcie. Potem to już widać, że to nie jest ten sam zespół. Trochę komercji, trochę wypalenia i już słuchamy czego innego. Brak im pomysłów. A fani sobie wmawiają, że to metamorfoza, że dojrzeli.

Dodane: 10-01-2010 18:36 - Edytowane przez Redius dnia 10-01-2010 18:36
#Redius - user - 10%
A ja tam lubię linkink park bardzo fajną muzykę grają nie słuchałem jeszcze ich nowej płyty ale pewnie posłucham jak będę miał czas najbardziej uwielbiam kawałki calwing, numb itd.zbytnio czasu. Ale oceniam ich 10/10 aby ich posłuchać ale ich uwielbiam.

--------------------
Dodane: 22-01-2010 23:03
#martol96 - user - 0%
Uwielbiam ten zespół :) Najbardziej podoba mi się In the End, From the Inside, New Divide, Papercut i Faint. Oczywiście inne też są świetne :) .

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online