Dodane: 21-02-2008 21:29 -
--------------------

Dodane: 21-02-2008 21:57
Jeżeli byś cięzko trenował od najmłodszych lat to tez bys robił podone numery...to kwestia rozciągnięcia do perfekcji wszystkich mięsni i tyle...jak to oglądałem to mi sie momentami słabo robiło...wg. mnie to nie jest naturalne i nie powinno sie brac przykładu z takich ludzi...
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 21-02-2008 22:24
Napewno to nie jest naturalne. Ten gość musi mieć obrotowe stawy, bo nie mam innego wytłumaczenia. Spróbuj sobie przekręcić złączone ręce do okoła(zza pleców do przodu) to zwichniesz sobie stawy.... To jest wada, ale zaleta chyba już od urodzenia....
--------------------

Dodane: 21-02-2008 22:28
Małe dzieci nie maja tak sztywnych złończeń jak dorsli dlatego małego dzieciaka w pare dni nauczysz szpagatu jak nie szybciej...ja sam jak miałem 6 lat to prawie szpagat robiłem a w ogole sie tym nie zajmowałem...gdybym pocwiczył to cho cho
To sam z nim....na bank od małego ćwiczył i dlatego to tak wyrobił sobie...
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 22-02-2008 00:13

Dodane: 22-02-2008 12:11
nie zadna choroba albo niewiem co nagimnastykowal sie tak ze to umie hehe

Dodane: 22-02-2008 13:54

Dodane: 23-02-2008 00:15
Ten goś to już ma chyba, a raczej napewno od urodzenia. Bo naciągania mordki to chyba już nie trenował...
--------------------

Dodane: 23-02-2008 00:28
Mordka tez jest dobry ja widziałem jak ten typ wkłada sobie 4 jabłka do paszczy to juz było przegięcie

Dodane: 19-12-2008 12:55
Znam takiego kolesia z liceum w mojej szkole co ma jakąś taką rzecz z barkiem i może robić to samo co ten koleś. Ludzie jak mu podajesz dłoń to jakby tam kości nie było. Opowiadał mi, że jemu podczas snu potrafi nawet bark się obsunąć, więc to nie jest naturalne. Mówił też, że mógłby mieć operację, ale cośtam cośtam.. już nie pamiętam.
A co do tej paszczy to chyba od urodzenia xD

Dodane: 19-12-2008 21:33 -
Ten koleś jest szalony

Fajne było jak go wnieśli w pudle xD. W niektórych momentach tego filmiku myślałem sobie: "nie!!". I momentami było śmiesznie. Na pewno to co on robi jest w pewnym sensie wyjątkowe i... fajne. Podoba mi się to gość robi ze swoim ciałem niemal wszystko co zechce

Ogólnie bardzo dobry występ. A "paszcza" też jest fajna. Gość ma paszcze jak jakiś lew xD.
P.S. Nie wiecie gdzie "człowiek guma" dotarł w tym programie?

Dodane: 26-12-2009 00:16
Jak się od młodości męczy organizm to można wyczyniać potem niesamowite rzeczy. No ale talent też się przyda, bo ja od urodzenia jestem dosyć sztywny.
--------------------

Dodane: 26-12-2009 00:22
Wszystko da sie wytrenowac, ale trzeba do tego wiele godzin każdego dnia cieżkich ćwiczen jak nie bardzo ciężkich. A talent to swoja droga
--------------------
-------------------------------

Dodane: 27-12-2009 11:23
Jak napisał Jędrek, najlepiej takie coś od małego trenować, wtedy organizm wyczynia cuda, później tylko się trenuje, żeby nie zatracić tych `zdolności` z wiekiem.
--------------------

Dodane: 27-12-2009 16:06
Można być giętkim, ale bez przesady, bo to aż oczy bolą, gdy się na to patrzy

. Jak to mówią trening czyni mistrza

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 29-12-2009 00:20
To trzeba od małego ćwiczyć kości i przyzwyczajać organizm

BO jak jest się już starczym i kości są już o wiele twardsze a organizm nie przystosowany to takiego wyginania się to nawet najcięższym treningiem nie osiągnie się już takich rezultatów jak ten co zaczynał od młodych lat ;P Ale wyczyn godny podziwu xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 29-12-2009 17:42
Jak powiedział nasz nauczyciel od wf z podstawówki, musimy od dziecka o siebie dbać, bo im jesteśmy starsi tym trudniej będzie zdobyć nam formę... Ten człowiek jest tego potwierdzeniem, gdyż trenował od dziecka, jego ciało się przyzwyczaiło i teraz może takie cuda odczyniać. xD Co do tego drugiego filmiku to mi się Luffy przypomniał.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 29-12-2009 18:53
No koleś jest świetny. Żaden normalny facet nie zmieściłby się do pudełka. Ten gość musi być bardzo wygimnastykowany i rozciągnięty. To jest zagadka z tymi jego stawami, w tym momencie jak złapał się za rękę i obrócił to mnie aż coś w środku złapało

Naprawdę jakby to było w polskim Mam talent to bym Smsa wysłał xD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.