Dodane: 28-07-2010 13:19
Hmmm... mogę powiedzieć że szczególnych osiągnięć to nie mam rom temu wygrałem konkurs pływacki u mnie w mieście na besenie ale na tym koniec
Style pływackie : najczęściej pływam na kraula
a na te które umiem to żąbka, delfin, piesek ;p i tam jakieś inne ;p

Dodane: 28-07-2010 13:43
Ja nie mam żadnych sukcesów których osiągnąłem pływając. xd Jak byłem mały tata posłał mnie na lekcje pływania. Nauczyłem się pływać trzema stylami i potem przerwałem. xD Ostatnio chodzę sobie trochę na basen, ale dla relaksu.
--------------------

Dodane: 28-07-2010 14:36
Ja kiedyś jak byłem mały to chodziłem na basen z kołem

żeby się nie utopić. Później miałem basen w podstawówce to na basenie sam nauczyłem się pływać grzbietem , innych stylów nie umiałem i do dziś nie umiem nawet na pieska nie potrafię. Swojego czasu mama chciała mnie zapisać na naukę pływania , ale jakoś tak wyszło że się nie zapisałem.
--------------------

Dodane: 28-07-2010 16:07
Pływać nauczyłem się w wieku 8 lat podczas basenu w szkole podstawowej. Później przez 11 lat miałem ten basen na WF, ale nie nauczyłem się doskonale pływać. Stylu u mnie specjalnie nie ma

Chyba najbardziej lubię pływać kraulem xD
--------------------

Dodane: 28-07-2010 16:17
Ja podobnie jak syngohana, w podstawówce w wieku 9 lat coś tam się uczyłem bo miałem basen na wf, czy umiem pływać to trudno powiedzieć, utopić się nie utopię, ale coś tam pływam.
--------------------
"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Dodane: 30-07-2010 21:41
Jak to kolega określił swoje umiejętności "nie utopie się" ja mogę podobnie się opisać, choć i tak pływam ciut lepiej od niego. Nie ciągnęło mnie do wody i nadal nie ciągnie.
--------------------

Dodane: 21-08-2010 16:58
Ja uwielbiam wodę

umiem pływać żabką,kraulem grzbietem.A ostatnio na basenie próbowałem pływać na plecach pod wodą XD
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 21-08-2010 17:32
Ja zawsze sądziłem, że pływam raczej średnio ale jak się było nad jeziorem to wypływałem najdalej

poza gromady ludzi xD
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 21-08-2010 17:35
Pływać umiem i lubię, nie jakoś bardzo dobrze, raczej przeciętnie. Pływam kraulem, żabką, grzbietem i pieskiem.
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 21-08-2010 17:45
Ja potrafię pływać tylko na plecach, ale jakoś do wody mnie nie ciągnie. Mam z nią zbyt wiele negatywnych wspomnień...
--------------------
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 21-08-2010 18:00
Pływanie i sama woda jest najlepszą rzeczą na świecie.Jakby tych dwóch rzeczy nie było to ja bym się załamał
--------------------

Dodane: 22-08-2010 12:57
JA zrobiłem sobie kartę pływacką, przeważnie pływam żabką, tym stylem w ogóle się nie męczę, no i na plecach też ujdzie ;p ale jest jeden minus xD zanim się zanurzę to minie z 5minut xD dla mnie woda jest zawsze zimna !

Dodane: 22-08-2010 13:13 -
Ostatnio byłem nad pobliskim zalewem i materac mi uciekł na środek zalewu.To była naprawdę mokra robota XD
--------------------

Dodane: 25-08-2010 16:05
Ja mam lekcje pływania w roku szkolnym. Chodzę od roku i muszę powiedzieć, że pływam o wiele lepiej

Umiem pływać kraulem, żabką, motylkiem, czy tam delfinem, pieskiem (xD), na plecach różnymi i jeszcze jakimiś tam innymi. Najlepiej idzie mi żabką, a za kraulem nie przepadam

Dodane: 25-08-2010 17:21
Nie przepadam za pływaniem, może i bym się nawet w to wciągnął ale widząc co się dzieje na miejskim basenie odechciewa mi się. Niesamowity tłok, jedynie późnym wieczorem i rano jest luźniej.

Dodane: 17-06-2011 03:23
kotwicą z filmu Titanic nie jestem nie mniej jednak pochwalić się jakimiś wynikami jak autor tematu nie mogę. pamiętam jak butelka wypełniona piachem była najlepszą rzeczą do znalezienia dla amatorów nurkowania.
--------------------

Dodane: 30-06-2011 12:50
A z moim basenem coś się dzieje i woda ucieka, uciekło z 70 cm wody
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
, nie wiem ile to jest litrów po przeliczeniu
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
, musiałbym zmierzyć.Pływać jak wcześniej pisałem, bardzo lubię, obecnie pływam dość dobrze, w tamtym roku wytrzymywałem pod wodą dość długo( w granicach 50 sekund, jak na mnie to dużo xD), ogólnie pływanie jest dobre, dobrze rozwija mięśnie

.
--------------------

Dodane: 30-06-2011 13:27
Ja sobię leżę na wodzie. .
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"
YOUTUBE.COM/user/srocek2

Dodane: 30-06-2011 13:37
Demrumrus napisał/a:
Ja sobię leżę na wodzie. .
To dobry jesteś xD.Ja tam nie umiem leżeć na wodzie, a raczej dryfować xD, staram się zrobić luźny i tak jakoś sobie dryfuję xD ....
--------------------

Dodane: 01-07-2011 13:46
owerfull napisał/a:Pływanie i sama woda jest najlepszą rzeczą na świecie.Jakby tych dwóch rzeczy nie było to ja bym się załamał
Niektórzy by się ucieszyli jakby wody zabrakło, zanim zdążą się odbudować zalewa ich po raz kolejny
Ja to teraz nie mam gdzie pływać, kiedyś jeszcze rzeka była dosyć czysta to codziennie się chodziło a teraz to tam straszny syf jest, aż strach wchodzić aby czegoś nie złapać
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
Tak właśnie państwo dba o rzeki a potem się dziwią, że na wiosnę się woda przez nie przelewa, jak zamulone i zarośnięte wszędzie to i woda się nie chce zmieścić.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.