Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 02:01
OnLine: 18, statystyki
Dodane: 28-07-2010 13:19
#MidulGT - user - 80%
Hmmm... mogę powiedzieć że szczególnych osiągnięć to nie mam rom temu wygrałem konkurs pływacki u mnie w mieście na besenie ale na tym koniec
Style pływackie : najczęściej pływam na kraula
a na te które umiem to żąbka, delfin, piesek ;p i tam jakieś inne ;p

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Dodane: 28-07-2010 13:43
#pacin - user - 90%
Ja nie mam żadnych sukcesów których osiągnąłem pływając. xd Jak byłem mały tata posłał mnie na lekcje pływania. Nauczyłem się pływać trzema stylami i potem przerwałem. xD Ostatnio chodzę sobie trochę na basen, ale dla relaksu.

--------------------
Dodane: 28-07-2010 14:36
#hlkpl - user - 80%
Ja kiedyś jak byłem mały to chodziłem na basen z kołem :d żeby się nie utopić. Później miałem basen w podstawówce to na basenie sam nauczyłem się pływać grzbietem , innych stylów nie umiałem i do dziś nie umiem nawet na pieska nie potrafię. Swojego czasu mama chciała mnie zapisać na naukę pływania , ale jakoś tak wyszło że się nie zapisałem.

--------------------
Dodane: 28-07-2010 16:07
Pływać nauczyłem się w wieku 8 lat podczas basenu w szkole podstawowej. Później przez 11 lat miałem ten basen na WF, ale nie nauczyłem się doskonale pływać. Stylu u mnie specjalnie nie ma :d Chyba najbardziej lubię pływać kraulem xD

--------------------

Dodane: 28-07-2010 16:17
#Wonsik - user - 60%
Ja podobnie jak syngohana, w podstawówce w wieku 9 lat coś tam się uczyłem bo miałem basen na wf, czy umiem pływać to trudno powiedzieć, utopić się nie utopię, ale coś tam pływam.

--------------------

"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Dodane: 30-07-2010 21:41
#JCD - user - max%
Jak to kolega określił swoje umiejętności "nie utopie się" ja mogę podobnie się opisać, choć i tak pływam ciut lepiej od niego. Nie ciągnęło mnie do wody i nadal nie ciągnie.

--------------------

Dodane: 21-08-2010 16:58
#owerfull - user - max%
Ja uwielbiam wodę :d umiem pływać żabką,kraulem grzbietem.A ostatnio na basenie próbowałem pływać na plecach pod wodą XD

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 21-08-2010 17:32
#Darknes - user - max%
Ja zawsze sądziłem, że pływam raczej średnio ale jak się było nad jeziorem to wypływałem najdalej :p poza gromady ludzi xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 21-08-2010 17:35
Pływać umiem i lubię, nie jakoś bardzo dobrze, raczej przeciętnie. Pływam kraulem, żabką, grzbietem i pieskiem.

--------------------

------------------------------------------------------------------
Dodane: 21-08-2010 17:45
Ja potrafię pływać tylko na plecach, ale jakoś do wody mnie nie ciągnie. Mam z nią zbyt wiele negatywnych wspomnień...

--------------------

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 21-08-2010 18:00
#owerfull - user - max%
Pływanie i sama woda jest najlepszą rzeczą na świecie.Jakby tych dwóch rzeczy nie było to ja bym się załamał :p

--------------------

Dodane: 22-08-2010 12:57
JA zrobiłem sobie kartę pływacką, przeważnie pływam żabką, tym stylem w ogóle się nie męczę, no i na plecach też ujdzie ;p ale jest jeden minus xD zanim się zanurzę to minie z 5minut xD dla mnie woda jest zawsze zimna !

Dodane: 22-08-2010 13:13 - Edytowane przez owerfull dnia 25-08-2010 16:07
#owerfull - user - max%
Ostatnio byłem nad pobliskim zalewem i materac mi uciekł na środek zalewu.To była naprawdę mokra robota XD

--------------------

Dodane: 25-08-2010 16:05
#Tomskii - user - 40%
Ja mam lekcje pływania w roku szkolnym. Chodzę od roku i muszę powiedzieć, że pływam o wiele lepiej :) Umiem pływać kraulem, żabką, motylkiem, czy tam delfinem, pieskiem (xD), na plecach różnymi i jeszcze jakimiś tam innymi. Najlepiej idzie mi żabką, a za kraulem nie przepadam ;)

Dodane: 25-08-2010 17:21
#Plastus - user - max%
Nie przepadam za pływaniem, może i bym się nawet w to wciągnął ale widząc co się dzieje na miejskim basenie odechciewa mi się. Niesamowity tłok, jedynie późnym wieczorem i rano jest luźniej.

Dodane: 17-06-2011 03:23
kotwicą z filmu Titanic nie jestem nie mniej jednak pochwalić się jakimiś wynikami jak autor tematu nie mogę. pamiętam jak butelka wypełniona piachem była najlepszą rzeczą do znalezienia dla amatorów nurkowania.

--------------------
Dodane: 30-06-2011 12:50
#owerfull - user - max%
A z moim basenem coś się dzieje i woda ucieka, uciekło z 70 cm wody [placze] , nie wiem ile to jest litrów po przeliczeniu [placze] , musiałbym zmierzyć.Pływać jak wcześniej pisałem, bardzo lubię, obecnie pływam dość dobrze, w tamtym roku wytrzymywałem pod wodą dość długo( w granicach 50 sekund, jak na mnie to dużo xD), ogólnie pływanie jest dobre, dobrze rozwija mięśnie :) .

--------------------

Dodane: 30-06-2011 13:27
Ja sobię leżę na wodzie. .

--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"

YOUTUBE.COM/user/srocek2
Dodane: 30-06-2011 13:37
#owerfull - user - max%
Demrumrus napisał/a:
Ja sobię leżę na wodzie. .

To dobry jesteś xD.Ja tam nie umiem leżeć na wodzie, a raczej dryfować xD, staram się zrobić luźny i tak jakoś sobie dryfuję xD ....

--------------------

Dodane: 01-07-2011 13:46
#Darknes - user - max%
owerfull napisał/a:
Pływanie i sama woda jest najlepszą rzeczą na świecie.Jakby tych dwóch rzeczy nie było to ja bym się załamał :p
Niektórzy by się ucieszyli jakby wody zabrakło, zanim zdążą się odbudować zalewa ich po raz kolejny :(

Ja to teraz nie mam gdzie pływać, kiedyś jeszcze rzeka była dosyć czysta to codziennie się chodziło a teraz to tam straszny syf jest, aż strach wchodzić aby czegoś nie złapać [yyy] Tak właśnie państwo dba o rzeki a potem się dziwią, że na wiosnę się woda przez nie przelewa, jak zamulone i zarośnięte wszędzie to i woda się nie chce zmieścić.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online