Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 02:05
OnLine: 30, statystyki
index > Media > Muzyka
Temat: Muzyka: Ulubiony gatunek
Dodane: 27-08-2010 16:39
#Mihaq - user - 0%
Ja słucham tego co jest na czasie. ;) Ale częściej to Rock ;)

Najczęściej słuchane to:
-Ludacris
-Drowning Pool
-Linkin Park

Dodane: 29-09-2010 11:46
METAL ROCK, BLUES, JAZZ I RNR:

ac/dc, metallica, red hot chili peppers, system of a down, zaczynałem od linkin park. Do tego john frusciante, irona maiden zz top, thin lizzy, chuck berry, guns n roses, black sabbath, TENACIOUS D xD i jeszcze wiele innych.

Dodane: 10-11-2010 13:14
#Zodiak - user - 30%
Nie ograniczam się do jednego gatunku ,jedyne czego nie lubię to JRock (japoński rock) ,techno i wszystkie pochodne ,oraz śmieszne utwory typu pop ,może są jeszcze jakieś gatunki o jakich zapomniałem ? Nie pamiętam :p W każdym razie lubię dobry rap ,lub rock ,klasyczne zespoły ,dobre brzmienia i teksty. Listy wykonawców nie będę robił ,bo jak pomyślę ile tego jest,to samemu mi się nie chce [serce]

--------------------

Lubię swoją przeciętność.
Utwierdzając się w niej staję się wyjątkowy.
Dodane: 11-11-2010 14:26 - Edytowane przez HAZY dnia 11-11-2010 14:26
#HAZY - user - 30%
Ja słucham ze wszystkich gatunków, bo każdy ma jakieś fajne, ale tylko te japońskie. Kiedyś słuchałem angielskie, polskie itd., ale teraz tylko te.

Dodane: 13-11-2010 20:09 - Edytowane przez Fiend dnia 04-05-2011 20:03
#Fiend - user - 70%
No to ja słucham Rapu (poskiego i Amerykańskiego)głownie Peji,2paca,Eazy-E,52Dębiec,HG,Ice Cube,Bieggie,Big L,Kaczora Dr.Dre,Snoopa Dogga i Eminema.Rap jest dla mnie świetną muzyką w której nie tylko bity są świetne ale i przekazywana treść. :)

--------------------

Dodane: 13-11-2010 21:09
#Thorg - user - 30%
Ja jak wyżej Fiend także słucham Rapu Amerykańskiego oraz Polskiego.
Z Amerykańskich 2pac,Eazy-E,Biggie Smalls,N.W.A,Eminem oraz wiele innych ;p
Z Polskich słucham Paktofoniki,Kaliber 44,Słonia,PiH'a oraz czasami Peji ;]
Oprócz tego lubię posłuchać kilka piosenek rockowych lub innego tego typu muzyki na przykład.Terence Jay i jego piosenka One Blood z soundtrack'a Green Street Hooligans polecam film jak i piosenke, a i zapomniał bym napisać że czasami zdarzy mi się posłuchać nie na większą metę lecz troszkę jakieś piosenki Pop które wchodzą w ucho :]

--------------------
Life Goes ON.
Dodane: 17-11-2010 19:56 - Edytowane przez Pepe dnia 17-11-2010 19:58
#Pepe - user - max%
Lurwa z perspektywy czasu to moja prowokacja w poprzednim poście nie jest już taka zabawna :)
Poważniej pisząc to 2pac i Eazy przestali mnie jarać , teraz kali słuchać coraz więcej punk rocka bo w sumie zacząłem gdzieś z początku września rok temu, heh pamiętam że po koncercie Bauagansów :) Tak więc street punk/ oi , czasami RAC ale to głównie BTM , Konkwista i Szwadron jeśli można ich do tego zaliczyć . Ulubioną kapelę mam jest to Skunx, a za nim wiele równie świetnych kapel jak Zbeer, All Bandits, Bachor, The Gits, Sandals, Analogsie, Defekt Muzgó , Junkersi ,Contra Boys, Rezystencja, czy nieco starsi KSU , Ramzes , Dezerter i Xenna . Jeśli zaś chodzi o british punk to mistrzowie z Exploited i Sex Pistols choć mniej od swoich szkockich kolegów.

--------------------
iSayumi
Dodane: 28-11-2010 10:18
#SlangU - user - 0%
Ja słucham głównie rocku i metalu. Czasem jakiegoś punka typu Greenday. Z moich ulubionych zespołów wymienię tylko kilka: Metallica, Slipknot, SOAD(System of a Down) i Linkin Park.

Dodane: 28-11-2010 10:45
Grunge , funk , rock alternatywny . Nirvana Red hot chilli peppers , własne produkcje i produkcje w zespole :)

Dodane: 05-02-2011 16:37
#Aero - user - 90%
Ja słucham przeważnie tego co mi w ucho wpadnie, ale ostatnimi czasy uparłem się na wykonawców takich jak Bob Marley, System of a Down, Korn, Hollywood Undead, Kevin Rudolf i jeszcze coś tam.

--------------------
Dodane: 05-02-2011 16:48
#vox121 - user - 30%
Ja rock, metal, hip-hop, rap. I ewentualnie to co mi w ucho wpadnie. Ostatnio dużo słucham Grubsona.

--------------------
Jeśli ci się nudzi zobacz i skomentuj moje prace :) http://npolska.ne...opic/10840 Zawsze o jednego posta więcej.
Dodane: 05-02-2011 17:01
#JCD - user - max%
Olciiak napisał/a:
Od jakiegoś czasu chyba wprowadzam w życie nowy podział muzyki xD Na tę z Touhou i na całą resztę.

Skutki przedawkowania muzyki touhou-pochodnej... też to mam :d

Po 1 osobie wymieniło muzykę instrumentalną i filmową... No cóż, wygląda na to, że mam oryginalny gust :|

BTW non stop przewijają się tu rock/metal/rap.. a ja słyszę, że rock stał się/staje się gatunkiem niszowym, no co wy nie powiecie :|

--------------------

Dodane: 05-02-2011 17:06 - Edytowane przez Bociak dnia 05-02-2011 17:07
#Bociak - user - max%
Tyle wpisów o rocku oznacza, że jest jeszcze wielu interesujących się tą muzyką. :d A to że na Vivie puszczają co innego to nie moja sprawa. xD Nadal znajdują się smaczki i ciekawi wykonawcy.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 05-02-2011 17:06 - Edytowane przez kylo1991 dnia 05-02-2011 17:07
#kylo1991 - user - 10%
Drum n Bass , Jungle, ElectroHouse , Breakbeat, RaggaJungle, Ro.House...

A tak ogólnie no to zależy co w ucho wpadnie :)

zapomniałbym jeszcze o Reggae :p

--------------------
Dodane: 24-04-2011 21:13
#slander - user - 70%
Ja najbardziej lubię electro, techno, housem nie pogardzę

Polecam Roberta M, najlepszy polski DJ!!!

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 24-04-2011 21:30
#JAROMIR - user - 80%
No to i ja napisze a więc w mojej kolejności:

1.Miejsce- Techno
2.Miejsce- Rock
3.Miejsce- hip-hop
4.Miejsce- Cała Reszta

--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."

Itachi Uchicha
Dodane: 24-04-2011 21:40
ja na MP3 mam sam Power Metal.A tak oprócz tego to jeszcze Pop-głównie ze względu na to że w radiu cały czas leci ;P no i jeszcze Rap ale to już tylko jak mnie najdzie...

Dodane: 24-04-2011 21:45
#the_SaQ - user - 10%
Na dłuższą mete słucham prawie wszystkiego ale najbardziej Rap'u.
Amerykańskiego i Polskiego, szczególnie Tupaca, a Polskich wykonawców to Małpę ;)

Dodane: 25-04-2011 14:05
Nie wiem do końca czy Linkin Park to metal czy rock? Ale tego słocham. Słucham też One Republic( tu też nie wiem co to za styl muzyki?)Ale i tak na głowe kładzie Eminem czy J-z! [cfaniak]

--------------------
Moje rysunki ;)
http://npolska.ne...ost_234793
Dodane: 25-04-2011 18:54
#Fiend - user - 70%
Raiver napisał/a:
rap to scierwo.
Metal i hard rock.

Co za typek.Widać ,że jesteś niezłym hejterem ,wchodzić na strone tylko po to ,aby wyzwać jeden z gatunków muzyki ,Brawo! :) Aha i posty powinno się pisać powyżej 100 znaków ,a nie uzywać spacji ;) .

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online