Dziś jest Czwartek, 9 Wrzesień 2010, godz 14:53
OnLine: 84, statystyki

index > HydePark
Temat: Wasze życiowe osiągnięcie...
Dodane: 27-08-2008 19:36 - Edytowane przez Falen dnia 27-08-2008 20:46
#Falen - user - 70%
Temat trochę dni już ma xD ale może warto go odkopać xD
Jednym z moich osiągnięć jest VI miejsce w powiatowym konkursie wiedzy strażackiej (wszystkie odpowiedzi były strzelane na chybił trafił xD) z tego osiągnięcia jestem dumny xD wszyscy mi zazdrościli ;p I miejsce w powiatowych zawodach w piłkę ręczną (po 4 latach) i I miejsce w regionie też w piłkę ręczną (pierwszy raz w historii szkoły) kapitan drużyny i król strzelców obu zawodów ;p III miejsce w województwie w uni hokeja ;p
Osiągnięcia w nauce... co roku zdaję do wyższych klas...xD

Ja też xD i na dodatek co roku z wyróżnieniem i świadectwem z paskiem ;p

Co się pochwaliłem to się pochwaliłem xD ale ogólnie to się obijam ;p
Ahh i jeszcze jedno xD II miejsce w konkursie na chama roku na stronie www.dbpolska.net A to jest nie lada powód do dumy xD osiągniecie jakich mało ;p i nikt z was obecnie takiego niema xD

Edit Napi: Ra ma 1 miejsce xD

Wiem xD ale jak na razie to Ra jest w woju xD więc nikt się czymś takim nie pochwali xD

Dodane: 27-08-2008 20:55
#animka - user - 50%
Ja co roku dostaję świadectwo z paskiem wi.ec to jest moje osiągnięcię, ale takim największym osięągnięciem było dostanie stypendium Prezesa Rady Ministrów ;) ;)

Były oczywiście jeszcze inne osiągnięcia ale to w sumie już takie mniej ważne np jakieś zwycięstwa w konkursach czy wyróżnienia.

--------------------
Dodane: 01-09-2008 17:32
#enigma - user - max%
Może zacznę od tego, że nie jestem zbyt uzdolniony, a może i jestem ,ale jestem za dużym leniem żeby to odkryć, ale to inna bajka xDD
Więc za moje życie osiągnięcie mogę na pewno uznać, to że znalazłem ładną, kochającą mnie dziewczynę, powiem że nawet nie spodziewałem że mogę taką w ogóle znaleźć xDDD Przejdźmy dalej, myślę że można to także uznać że co roku zdaję bez żadnych problemów, i jestem zawsze wyróżniany pod względem sportu, myślę że to na tyle, nie mam jakiś takich ogromnych osiągnięć więc napisałem jakie mam xDDDD
Pozdro!

--------------------
Dodane: 31-05-2009 12:05
#Zuza - user - max%
Moje życiowe osiągnięcie? Na pewno zrozumienie wielu rzeczy, dzięki czemu nie 'dołuję' się byle czym. Poza tym w tym roku na świadectwie pierwszy raz w życiu będę miała 5 z matematyki, jeżeli rzeczywiście tak się stanie to będę najszczęśliwszą osobą na świecie, bo zawsze marzyłam o 5 z matematyki xD Konkursowych osiągnięć żadnych nie mam, ale jest dla mnie wielkim osiągnięciem to, że sama układałam sobie konia i dzięki czemu jest jaki jest teraz, świadomość, że pierwsze skoki czy wyścigi pokonywała właśnie pode mną jest bardzo satysfakcjonująca. Poza tym dojście do tego, że teraz każdemu potrafię powiedzieć w twarz co myślę, dobre i złe rzeczy, czego kiedyś bardzo się bałam, bo martwiłam się opinią publiczną, teraz nie jest ona dla mnie zbyt istotna :p

--------------------

"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..
Dodane: 31-05-2009 15:13
Jak dla mnie życiowym osiągnięciem jest na razie to, że jakoś tam podeszłam do tej matury, no i zdałam dobrze tę ustną, z czego jestem dumna. :) Na coś te 12 lat edukacji się przydało :d .

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Sweet focie moje i mojego kotka :* :d
Dodane: 01-06-2009 22:06
#madz - user - 60%
Moim największym osiągnięciem była wojna z moją ukochaną nauczycielką z fizyki, w tym kochanej wychowawczyni, która mimo, że chodziłam na konkursy, olimpiadę i takie tam, to nie chciała mi wystawić 6 na koniec. To była 3 GM więc się starałam xD Moja wojna wyglądała tak, że codziennie przynosiłam jej 20-25 zadań z fizyki, coraz trudniejszych, z różnych zakresów materiału i takie tam. Na sam koniec nie chciała mi powiedzieć co dostałam, wrredna.. Ale w ostateczności wygrałam xD
Jeśli chodzi o inne.. osiągnięcia. Kilka wygranych konkursów recytatorskich, 3 miejsce za własny wiersz. To, że się nauczyłam grać na gitarze, napisanie książki. I takie inne. ; ))

Dodane: 02-06-2009 11:02
#Ayakashi - user - max%
Coz przykro powiedziec, ale nie mam zadnych [oczy] :d

--------------------

Dodane: 02-06-2009 11:29
#Tiger10 - user - 0%
Skończyłem podstawówkę... :p

Dodane: 02-06-2009 12:18
Moje osiągnięcia są głównie sportowe, ale z tych niesportowych to dostanie się do finałów konkursu pierwszej pomocy (dużo, prawda).

A wracając do sportu to kilka razy dostałem się na mistrzostwa wojewódzstwa w przełajach, na stadionie byłem 10 na sześćset metrów. A z zawodów regionalnych i półfinałów wojewódzkich mam kilka medali i dyplomów.

W piłce nożnej moja drużyna raz wygrała i dwa razy miała drugie miejsce w letnich zawodach (te zawody też były regionalne i jak to w wakacje trochę ciężko jest zebrać drużynę).

Dodane: 02-06-2009 13:02
#by_black - systemadmin - max%
Tiger10 napisał/a:
Skończyłem podstawówkę... :p

Gratuluje...

Jak chodziłem dawno temu do szkoły, zostałem zwerbowany do drużyny w konkursie podobnie jak poprzednik z "Pierwszej Pomocy". Konkurs odbywał się w Niemczech, zdobyliśmy drugie miejsce :p

Dodane: 02-06-2009 13:25
#malpex - user - max%
Ja za duzo osigniec nie mam :p jakos zawsze sie tym nie przjmowałem bo jestem zbyt leniwy albo jak lepiej tłumaczyc nieuzdolniony :d ale inne życiowe osiagniecia to mam :p zdalem maturke wystarczajaco dobrze zeby dostac sie na dobre studia i jakos sobie na nich radze :p moim osiagnieciem tez jest to ze jestem z dziwczyna juz dłuugo xD i jakos jeszcze ze mna nie zwariowala :p ale to chyba jej osigniecie nie moje ale co tam :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 02-06-2009 14:16
#Spark - user - 40%
Moim największym osiągnięciem jest mistrzostwo Polski w "odysei umysłu" i z tej okazji wyjazd do stanów z jednoczonych na ponad 2 tygodnie. A najlepsze było to, że od wszystkiego mieliśmy sponsora [cfaniak] Pozdrawiam

Dodane: 02-06-2009 17:58
Hm niech pomyśle ...moim największym osiągnięciem jest zdobycie internetu przed lat :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d

--------------------
Dodane: 13-06-2009 19:54
#Karolex - user - 90%
Moje osiągnięcia? Nie ma się czym chwalić. W zeszłym roku 3 miejsce na zawodach strzeleckich na strzelnicy w Gołąbkach w tym roku 2 miejsce. Bardzo dawno temu 4 miejsce w między narodowym festiwalu muzyki myśliwskiej w Tucholi (kategoria zespoły rodzinny). Nasz zespół nazywał się "Flecik". Nazwa powstała ze względu na to, że ja grałem na flecie. Więcej osiągnięć chyba nie było :p

Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 13-06-2009 19:59
#Rocky - user - 100%
Moje osiągnięcia? Nie wiem... jak byłem mały to tańczyłem xD Dostałem wszystkie możliwe nagrody xD No i doliczyć można też wygrane turnieje w PN i inne takie szkolne zawody sportowe :) Raczej tak to w swoim krótkim życiu nie zdążyłem wiele osiągnąć..

--------------------
Dodane: 13-06-2009 20:04
Życiowe osiągnięcie...wygrana walka z poważną chorobą jaka niszczyła mój organizm...To że się nie poddałam i walczyłam o siebie, o zdrowie i o resztkę życia jaka się we mnie tliła. Gdyby nie to nie mielibyście tu teraz Wrednej Zmory.

--------------------

Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.
Dodane: 13-06-2009 20:09
#Bociak - user - max%
Choć wstyd, ale muszę powiedzieć iż nie mam żadnych ważnych osiągnięć. Ale się tym nie martwię, gdyż wierzę że wszystko dopiero przede mną. Szykuję się do wielkiego wejścia na You Tube, a prędko to nie będzie. Mam nadzieję że mój beat box zmiesći się w tamtejszej kategorii, by było to możliwe jeszcze bardziej coraz więcej ćwiczę.

--------------------
Ayakashi ssie, Plastek zawszę będzie Plastkiem

Dodane: 13-06-2009 22:47
#Blade - user - max%
Nie miałem dużo życiowych osiągnięć. Do 2 gim miałem same świadectwa z czerwonym paskiem, a później to już aby na tyłku te paski były xD Kilka razy zajmowałem wyższe, bo 2 i 4 miejsce w zawodach strzeleckich w gim. Raz pojechałem na zawody z konkursu o bezpieczeństwie ruchu drogowego, była jazda na rowerze przez przeszkody i pytania z przepisów drogowych. Ja sam wypadłem bardzo dobrze, lecz niestety jako że to był konkurs drużynowy a 2 innych zepsuło sprawę to nie zajęliśmy wysokiego miejsca.

Jeszcze bym zapomniał o 2 miejscu w szkole w konkursie na zabawkę z wykorzystaniem praw fizycznych i chemicznych, mój wulkan wymiatał xD

--------------------

Dodane: 14-06-2009 12:05
#Darknes - user - max%
Ja osiągnięć nie mam xD na zawody nie lubiłem jeździć chociaż nauczyciel chciał żebym jechał xD uczyć się też nie chce xD wiec świadectw z paskiem nie mam wcale xD Chyba moje jedyne osiągnięcie to to że dostałem się do GAU na tejże wspaniałej stronce :p

--------------------
Dodane: 05-07-2009 01:58
#Tomson - user - 80%
Byłem pewny że wypowiadałem się w tym temacie, ale skoro nie to wypowiem się teraz :d Życiowych osiągnięć nie mam wiele. 2 razy w życiu zająłem w czymś 1 miejsce. Były to karaoke (wygrałem za ilość, a nie za jakość :d ), oraz rzut kamieniem na szmatkę (to było genialne, jako jedyny przeszedłem do finału :d ). To chyba tyle z tych ważniejszych, albo nie mogę sobie przypomnieć.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: FMA Center - Twoje miejsce alchemii!