Dodane: 26-05-2010 19:16
Gta San andreas zdecydowanie..... A mam wszystkie Gta..Czwórkę przeszedłem całą z 10 razy (Bez kodów i modów) i też jest bardzo fajna.

Dodane: 28-05-2010 21:20 -
SA-MP bardzo fajny server xD:
91.204.162.150:8041 - Polscy Truckerzy 2010, - server o ciężarówkach Dostępne prace:
-Trucker zawozisz różne towary do określonego markera.
-Taksówkarz podwozisz graczy...
-Policjant kierujesz ruchem drogowym karzesz przestępców dajesz mandaty.
-Medyk leczysz graczy zawozisz do szpitala.
-Mechanik naprawiasz wozy.
Forum servera
www.polscytrucker... Na serverze jest mila atmosfera i mili ludzie
Zapraszam do GRY!
--------------------

Dodane: 28-05-2010 21:29
Moim zdaniem zdecydowanie najlepsze jest GTA3, ta gra ma klimat
Grałem we wszystkie części oprucz czwórki, musze zagrać może mi się spodoba

Dodane: 28-05-2010 22:10
Grałem w GTA 3, 2, 1, VC i SA, najciekawsze było jednak San Andreas

Bardzo mi się fabuła podobała, była ciekawa i rozwinięta. Gra była długa i wciągająca

Trzy miasta i to duże, oprócz tego wsie, żeby poznać całą mapę to trzeba jednak długo grać w tą grę

po prostu super
VC też była fajna... ale misje były takie nieciekawe i było ich o wiele mniej, tak jak mapa dużo mniejsza niż w SA
W 3 już te misje (na początku szczególnie) takie denne i takie nudne trochę jak dla mnie.
W 2 i 1 zbytniej fabuły nie ma to nie ma co mówić.
San Andreas IMO najlepsze

Jeszcze nie wiem jak z IV bo nie grałem

ale bd miał okazję u kolegi na playstation 3 ;p to wtedy się wypowiem

jak reakcje
pozdrawiam
--------------------
"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Dodane: 31-05-2010 14:49
Dla mnie najlepszym GTA jest to pierwsza część mam do niej sentyment z pewnych powodów a po drugie tych nowych gier to po prostu nie lubię nie mają ciekawej fabuły

Dodane: 31-05-2010 14:54
Dla mnie najlepszym GTA jest to pierwsza część mam do niej sentyment z pewnych powodów a po drugie tych nowych gier to po prostu nie lubię nie mają ciekawej fabuły
Przyznaj się że nie grałeś a nie jakieś farmazony piszesz . Nie mają dobrej fabuły ? Nie grałeś i tyle . A jak grałeś to powiedz co ci się w fabule nie podobało .

Dodane: 08-07-2010 19:12
Gta vice city dla mnie najlepsza część , zawsze przemawiały do mnie klimaty miami vice

hawajskie koszule , ville nad oceanem ehh
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
,co do gry w tej grze bez problemu można było osiągnąć 100%, nie było żadnych szkół latania jak w san andreas , były wyzwania np. zabić w ciągu 2 minut 20 członków gangu miotaczem ognia , w sa tego już nie było, po za tym wymagane do 100% skoki , loty helikopterem były dużym plusem vc.Nie trzeba było też czekać długo pomnożenie zysków z posiadłości , szybko można było zostać miliarderem

.Mapa może duża nie była ale dzięki temu łatwo było się połapać w akcji

.

Dodane: 08-07-2010 19:23
Ja grałem we wszystkie części i najbardziej podobało mi się Gta Vice City.Ma ten klimat i najlepsza fabule ze wszystkich Gta.

Dodane: 08-07-2010 19:35
Skoro większość twierdzi, że GTA SA było najlepsze to wywnioskowałem, że pozostałe części były jeszcze gorsze. GTA SA nie podobało mi się, było dla mnie bardzo nudne. To była chyba jedyna gra, której nie przeszedłem w całości z których grałem, bo po prostu była dla mnie do niczego. Chodzę sobie jakimś murzynem trzymającym się za jaja i przechodzę jakieś głupie misje wszędzie tylko słysząc joł jo i jo. Co do misji też były głupie, fabuła w ogóle mnie nie wciągnęła.

Dodane: 26-07-2010 16:24
To ty kurde jesteś mordercą ;p
a tak szczerze moim zdaniem najlepsze SA jest jest dosyć dobra graffika i fajnie gra rozbudowana

Dodane: 26-07-2010 17:19
Powiem szczerze nie grałem jeszcze w GTA 4...

lecz we wszystko inne już tak , i największą przyjemność zgrania wynika chyba z GTA Vice City... , oczywiste jest to że pod względem graficznym najlepsza grą jest GTA SA no ale... pozwole sobie zamieścić mój ranking GTA w każdą jaką grałem
1.GTA Vice City
2.GTA San Anderas
3.GTA Vice City Stories
4.GTA Liberty City Stories
5.GTA 3
no więc to chyba wszystko
pozdrawiam
--------------------

Dodane: 26-07-2010 17:30
Ja nie mam czym się chwalić bo grałem tylko w trzy części GTA. Pierwszy raz zagrałem u kolegi w GTA 2 no i musiałem od niego pożyczyć. xD Ta kamera z góry i pociski. Potem zagrałem w serię Vice City, aż wreszcie znowu seria San Andreas wpadła w moje ręce. Przy tej posiedziałem najdłużej. xD
--------------------

Dodane: 26-07-2010 17:40
Kiedy jeszcze nie miałem kompa i widziałem jak mój cioteczny brat gra u siebie w GTA 3, jak zabija tych ludzi i wywala z wozu, to zrozumiałem wtedy jedno...to jest najlepsza gra na świecie

Niedługo potem miałem już komputerek ale o GTA przypomniałem sobie później jak wyszło san andreas, następnie odświeżyłem sobie 3 i zagrałem w vice city i mogę powiedzieć, że choć wiele osób tą grę krytykuje jest to jedna z najlepszych serii jakie powstały, a 4 przeszła samą siebie w grywalności, więc moim zdaniem właśnie ta część jest najlepsza.
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 26-07-2010 17:58 -
Grałem w każdą cześć ale mogę powiedzieć, że najbardziej spodobało mi się GTA Vice City ponieważ to miasto pięknie oddaje klimat lat 80, jest dużo czystsze i ładniejsze więcej kolorów, zachody słońca itp., a także za znane utwory z radia np.: Laura Brannigan - Self Control, Michael Jackson - Billie Jean.
Ogólnie cała seria GTA jest narazie nie do pobicia co prawda są gry GTApodobne np.: Driv3r, Driver Parallel Lines, Scarface itp. ale zawsze brakuje im tego czegoś co potrafią zrobic chłopaki z R*.

Dodane: 11-08-2010 18:08
Szczerze chciałabym pograć w GTA Vice City, a to ze względu na soundtrack, lata 80. i te sprawy. Bo GTA 3 było całkiem fajne, te klimaty typu mafia, soundtrack też niczego sobie. GTA SA to jest fajne, duża mapa, trzy miasta, dużo misji, postaci i w ogóle, ale przejść do tej pory nie możemy z siostrą, najgorsze są te tańce i wyścigi :/ Ale zaletą SA jest to, że jest dużo modów

Ale nie możemy się doczekać GTA 4
--------------------
"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain

Dodane: 11-08-2010 18:10
GTA Sanandreas,uwielbiam tą część wspaniały gangsterski klimat,mimo że fabuła trochę naciągana ale jak na tak rozbudowaną grę ciekawa,przyjaciel który staje się wrogiem hmm ? i to mi właśnie się podoba.

Dodane: 07-12-2010 14:19
Każde GTA miało swój czas sławy . Większość części dalej się cieszy dużą grywalnością. Ja osobiście bardzo lubię cześć GTA III nie jest może najlepsza graficznie ale ma bardzo ciekawą fabułę . GTA Vice City nawet też ciekawe ale stanowczo za krótka fabuła , dwie małe wysepki to za mało , ale ogólnie kocham ten klimat w Vice City . W GTA San Andreas jest fajne wprowadzone gangi i ich wojny . Fabuła znacznie dłuższa i nawet fajna . Co do GTA które najbardziej lubię to GTA IV jest to cudowna grafika bardzo dużo szczegółów dopracowanych ciekawe systemy sterowania i strzelania . A oprawa muzyczna to naprawdę kawał dobrej roboty . Z niecierpliwością czekam na kolejną produkcję , ale wciąż się nie mogę nacieszyć GTA IV .
Pozdrawiam
--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał

Dodane: 07-12-2010 14:27
U mnie na pierwszym miejscu jest GTA IV z powodu dobrej fabuły,klimatu,grafiki i w ogóle gra jest dobra.Potem GTA SA,które również jest dobre i to chyba najczęściej w nią grałem.Następnie Vice City,które ma jak poprzednik powiedział klimat.Jestem ciekawy jak poradzą sobie,przy następnej części.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 19-12-2010 10:58
Najbardziej lubię GTA SA.Grałem w ViceCity, ale nie lubię tych klimatów.W 3 jest trochę dziwnie (sam nie wiem czemu).A 4 jest fajna do krwawej rzezi, ale też mi jakoś nie podchodzi pod gust. 2 za to jest bardzo fajna prawie na równi z SA u mnie. W wersje konsolowe i jedynkę nie grałem.

Dodane: 19-12-2010 11:18
Mi też najbardziej podeszło GTA:SA.Potem dla mnie jest Vice City ponieważ właśnie ja lubie ten klimat.Później jest czwórka, dalej trójka.Czwórka mi się aż tak nie podobała ponieważ bardziej spoważniała.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.