Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 02:07
OnLine: 31, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Brolly
Dodane: 08-05-2009 14:02
#suchy444 - user - 10%
magnat napisał/a:
ten brolly to jest niby taki legendary super sayian, a jednak przegrał z
Z teamem.
gdyby zamiast ślepo wierzyć w swoje możliwości, potrenował troche przed walką, to może zwycięstwo przeszłoby na jego strone,
ale Paragas go pilnował i nie dawał rozwijać skrzydeł... :(

o ile mi wiadomo on miał nieograniczona moc.i tak ogólnie to postac spoko jest.jest bardoz zamkniety w sobie i wybuchowo emocjonalnie

Dodane: 08-05-2009 14:04
#okonon - user - 30%
No, nigdy nie był uśmiechnięty jako normal. Zawsze był jakby smutny, ale za to na LSSJ miał zabawę z niszczenia wszysktkiego xD

--------------------

?
Ktoś musi umrzeć, żeby ktoś mógł przeżyć...
Dodane: 08-05-2009 14:08
broly jest prawie niepokonany tylko ma slaby jeden punkt. brzuch

Dodane: 08-05-2009 14:49
#tadzik0 - user - 0%
Brolly zachowuje sie troche jak moj "znajomy" który ma adhd. Tez ma takie fazy... -.- w sumie to go nie lubie (jednego i drugiego) ;/ :|

--------------------
Wodbo.net :p
KOCHAM DRAGON BALL I NARUTO!!! ( i lubie ranczo) :)
http://s26.bitefi...?uid=33250 <-- click
Dodane: 08-05-2009 14:52
#an_17 - user - 20%
Nie lubię go dlatego że nikt nie miał z nim szans nie reagował na uderzenia i dlatego walka nie była wyrównana...

--------------------
"I love it when a plan come's together" J.Haniball Smith

!! !! klikać klikać :d
Dodane: 08-05-2009 14:55
#okonon - user - 30%
an_17 napisał/a:
Nie lubię go dlatego że nikt nie miał z nim szans nie reagował na uderzenia i dlatego walka nie była wyrównana...

Wież może nie była wyrównana gdyż był legendarnsym super sayianem???
Jak się urodził miał 10000 jednostek wię zdziwił bym się gdyby był mięczakiem jako dorosły

--------------------

?
Ktoś musi umrzeć, żeby ktoś mógł przeżyć...
Dodane: 08-05-2009 15:23
#rav23 - user - 30%
Broly to koks xD lubię go nawet gdyby nie jego rana zrobiona przed walka to Goku i Vegeta nie mieliby szans

Dodane: 09-05-2009 11:28
#by_ikar - systemadmin - max%
rav23 napisał/a:
Broly to koks xD lubię go nawet gdyby nie jego rana zrobiona przed walka to Goku i Vegeta nie mieliby szans

Mieli by, bo są głównymi bohaterami, bądź co bądź jest to kierowane do młodzieży gdzie szczęśliwe zakończenie musi być..

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 10-05-2009 18:10 - Edytowane przez Dallah dnia 10-05-2009 18:11
#Dallah - user - 0%
jemu chodzilo ze niepatrzac na mlodziez tylko na rzeczywistosc porównanie sił itp. to nie mieliby zadncyh szans. a wlasnie pisze na angielskim co mnie szoknęło ze w 10 kinówce gohan był na SSJ2 ... ;| jo tam zadnych wyładowan nie widział , ni dłuższych włosów ( ponoć SSJ2 ma dłuższe ciut włosy i jaśniejsze )

Dodane: 12-05-2009 21:50
#black_ - user - 30%
Brolly był świetnym wojownikiem praktycznie w tedy był najsilniejszy tylko to mnie denerwowało że wiedział że jest najsilniejszy ale w tedy nie trenował i to go zgładziło -.- a w tedy mógł się rozwijać i być nie do pokonania...
ja sądzę że miał LUSS (i był tym wojownikiem który jak mi wiadomo rodził się na tysiąc lat) to jest moje zdanie na temat tej fantastycznej postaci ;)

POZDRO!!!

Dodane: 12-05-2009 22:01
Ja tam za Brollym nie przepadam. Miał potężną moc itp. ale był taki szajbusem. Chciał tylko niszczyć i niszczyć. Powinien ochłonąć ;)

Dodane: 12-05-2009 22:19
Broly mógł z łatwością zabić wszystkich na początku walki - ale z tego co pamiętam to ze względu na to że walczył z Saiyanami miał dać im fory .

--------------------
Dodane: 18-05-2009 14:20
#Mari11 - user - 0%
Brolly był bardzo silny,miał wielką,nieobliczalną i porządną moc.Był wojownikiem którego prawie nikt nie mógł pokonać.Był dość dobrą postacią ale wiadomo miał słabe punkty.

Dodane: 23-05-2009 17:05
Obejrzałam film niedawno i powiem, że był całkiem fajny. Ogólnie Brolly jest fajną postacią :p . Gdy nie był w studium LSSJ, był taki zmulony i w ogóle, ale potem zaczynała się zabawa! Normalnie zachowywał się jak wg tego kiepskiego tłumaczenia na YT - jak diabeł... Ta jego wola niszczenia i mszczenia się na wszystkim co żywe, te okrucieństwo... Niesamowity czarny charakter :) . Choć w drugim filmie z nim już trochę mnie wkurzał, darł się tylko "Kakarotto!", zachowywał się jak bezmyślny potwór, niczym Frankenstein z tych filmów (podkreślam, z filmów, bo w książce był zupełnie inny :p ). A ten ostatni film... Jakiś dziwny był i tyle.

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 23-05-2009 17:08
#Rocky - user - 90%
Dokładnie tylko 1 film z nim był jako taki ^^ Drugi dość słaby chociaż było fajne Kame Hame Ha! xD A trzeciego nawet nie oglądałem.... i nie wiem szczerze mówiąc czy warto.

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 23-05-2009 17:12
Rocky napisał/a:
Dokładnie tylko 1 film z nim był jako taki ^^ Drugi dość słaby chociaż było fajne Kame Hame Ha! xD A trzeciego nawet nie oglądałem.... i nie wiem szczerze mówiąc czy warto.

Szczerze? Jak chcesz to obejrzyj ten trzeci, bo są nawet śmieszne scenki, ale fabuła sama w sobie jest do bani. :| Takie wydumane i już na chama robione. Ale ending jest świetny, bynajmniej mi się podoba :d .

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 23-05-2009 17:18
#Rocky - user - 90%
Ogólnie to większość kinówek jest robionych na chama. Ale trzecia część o tej samej postaci musi być już straszliwie nudna... dlatego chyba jednak odpuszczę sobie ten film zwłaszcza, że Broli nie należy do grona moich ulubionych postaci z DB. Jedyne co mi się w nim podoba to siła oraz nieco śmieszny ale ciekawy wygląd :)

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 03-06-2009 09:09
#bela17 - user - 0%
Dla mnie to jedna z najciekawszych postaci, pierwszy film kinowy z jego udziałem był jednym z najlepszych. Broli byl niezwykle potężny, za to ze został wygnany z ojcem mógł mieć jakies wonty do sajan, no ale jak wiadomo, przegrał, choć był bardzo blieski pokonania druzyny Goku.

Dodane: 06-06-2009 23:19
#kerwyn - user - 0%
Nie za bardzo przepadam za Brollym. Jest jakiś dziwny, szalony. A mógłbyc takim swietnym wojownikiem. W ogóle wg mnie należy przedefiniować Legendarnego Wojownika, co z tego że Brolly jako jedyny posiadł forme LSSJ, co z tego, że on jako dziecko miał 10 000 mocy a Goku 2. to Goku tworzy legende wiele razy ratując wszechświat, to on nie zna granic, nie wie co to porażka, idzie zawsze naprzód, to efekt tego że wychowuje się wśród ludzi a jak wiadomo my mamy umiejętności rozwijania się, uczenia nowych rzeczy. Brolly wykazuje tylko syndrom wybitnej jednostki która zaprzepaszcza całą szanse na bycie wielkim poprzez niemoc opanowania własnego ja.Co do samej jego formy to jest fajnie wykombinowana i nieźle wpasowana w to wszystko, wg mnie jego siłę stanowi to że jego moc jest nieograniczona, pokłady jego energii nie wyczerpują się, ale wg mnie silę miał stale jakby na ulepszonym poziomie USSJ, nie miała ona po prostu ograniczeń. W starciu wydaje mi sie już z SSJ3 byłby slabszy (no chyba że byłby mądrzejszy), bo ogólnie moc SSJ3 w apogeum mogła by być większa od jego mocy z tym, że moc LSSJ jest nie ograniczona, a moc SSJ3 wyczerpała by się po dłuższej walce... No i tak można gdybyąć i gdybać :d

Dodane: 07-06-2009 16:04
#cholus - user - 0%
Jaa go nie lubie :d smieszny koles ^^ niby byl silny ale jakis taki :d niemrawy ;P

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online