Dziś jest Poniedziałek, 21 Maj 2012, godz 02:13
OnLine: 36, statystyki
index > Media > Serial
Temat: Lost
Dodane: 09-08-2010 11:00 - Edytowane przez razor09 dnia 09-08-2010 11:00
#razor09 - user - 80%
LOST to serial wg mnie wyjatkowy.
Jest bardzo zawily i wymaga intelektu by go ztozumiec.
Ja osobiscie bardzo go lubie.
SZkoda, ze juz sie skonczyl.
Spodziewalem sie innego konca, ale ostatecznie bylo ok ;)
PS
Sawyer żądzi ;)

--------------------
Come back Gin.
Dodane: 11-08-2010 23:52
#kordos - user - max%
Lost serial bardzo dobry... do końca 3 sezonu, potem zauważyłem spadek poziomu i przekomplikowanie fabuły, to też nawet dalej z nim nie ruszyłem. :p
Z resztą poznałem SPN i jakoś Lości mi tak już nie imponowali - bo znalazłem serial o wiele bardziej wpadający w moje gusta.

Dodane: 21-09-2010 20:53
O, nie! xD Nikt mi nie powie, że Lost to serial nudny. Może skomplikowany, zawiły , ale nie nudny. Teraz wszystkim trzeba na tacy podać , ze zrozumieli. Lost wymaga myslenia... Wkurzyło mnie po emisji konca 6 sezonu, że nie wyjaśnili wszystkich zagadek. Wciągał do końca, świetna gra bohaterów, mnóstwo kasy przyniósł Lost.

--------------------
Ludzie boją się zmiany. Nawet na lepsze. - Józef Ignacy Kraszewski.

Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.
F.Dostojewski

"Nullum potentius satelittium
quam amici fidelis" - Nie ma potężniejszych obrońców
nad wiernych przyjaciół

Dodane: 21-09-2010 21:56
#Darknes - user - max%
Ja mogę powiedzieć to samo co Kordos :* Kiedyś Lości to był naj serial a jak poznałem SPN to o Lostach już zapomniałem xD Aż teraz widząc temat mi sie przypomniał ten serial xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 21-09-2010 22:30
#buhaj - user - 30%
Niemoge uwierzyć że ten temat dopiero teraz mi wpadł w oko.
Kto nie oglądał tego serialu- polecam kupić dvd lub ściągnąć z internetu i oglądnąć.
Zapewniam że żałować nie będziecie.
LOST moim zdaniem to najlepszy serial w historii, i zapewne lepszego już nie będzie.
Fabuła majstersztyk, napięcie, akcja, tajemniczość, klimat- wszystko w tym serialu było genialne.
Gra większości aktorów idealnie do nich pasowała, a takie postacie jak np. Ben zostaną w mojej pamięci do końca moich dni, ich genialą grą.
uff, dużo by pisać rzeczy o tym dziele, ale jedyną wadliwą rzeczą jest to że się skończył :(
Oglądając ostatni odcinek, wstyd się przyznać alę się popłakałem :(
A gdy po raz ostatni zobaczyłem napis lost siedziałem w wielkim zamyśleniu przez kilka minut czując jednocześnie wielką pustkę. Wiedząc że to już koniec, a nic nie jest w stanie zapełnić tak wielkiej pustki jaką jest, świadomość że już więcej nie będzie :( (

LOST pozycja obowiązkowa!!!
Nawet jeśli ktoś nie lubi filmów, seriali itp.

--------------------
Dodane: 06-03-2011 20:39
#zadyma - user - 90%
Jak TVP zaczęło go puszczać od początku to mnie on zaciekawił, fajna historia ludzi którzy rozbili się na wyspie wydawała się ciekawa. Potem to wszystko tak się zakręciło że chyba nikt nie mógł tego zrozumieć. Teraz ostatni obejrzałem odcinek i tam to okazuje się teraz że każdy wcześniej każdego widział. A na początku jakoś nikt nikogo nie znał.

Dodane: 06-03-2011 20:43
zadyma napisał/a:
Jak TVP zaczęło go puszczać od początku to mnie on zaciekawił, fajna historia ludzi którzy rozbili się na wyspie wydawała się ciekawa. Potem to wszystko tak się zakręciło że chyba nikt nie mógł tego zrozumieć. Teraz ostatni obejrzałem odcinek i tam to okazuje się teraz że każdy wcześniej każdego widział. A na początku jakoś nikt nikogo nie znał.

Troche sie głupio skończyło ale serial bardzo fajny :)

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 06-03-2011 20:46
#Henkok - user - 80%
Osobiscie oglądałem pare odcinków i powiem że niezbyt jak na mój gust.Chociaż z drugiej strony gdyby nie leciało nic ciekawego to bym obejrzał ,a nie oszukujmy się w tv rzxadko kiedy coś dobrego puszczają

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 06-03-2011 20:56
#waldaks - user - 10%
Lost,to najlepszy serial jaki oglądałem pełen zagadek.Obejrzałem wszystkie odcinki po 2 razy,ma je na płycie.Trochę głupio się skończył,byłem trochę zdziwiony zakończeniem.Pierwszy odcinek widziałem w telewizji spodobał mi się więc oglądałem dalej, skończyło się na czwartym sezonie.Potem oglądałem piąty zezon na HBO nie chciało mi się czekać więc ściągałem losty z neta z tygodniowym wyprzedzeniem. ;)
Najlepszy Sezon to:1,2,3,4.Sezon 5 i 6 był średni :)

--------------------
Im Vegeta!
Im Super Saiyan!
Dodane: 16-11-2011 16:35
#Esey - user - 80%
Serial oglądałem jak leciał na TVP1. Widziałem cały sezon 1 i połowę drugiego, później jakoś zapomniałem i niestety nie wróciłem. Kuzynka mi czasami opowiadała co tam w się dzieje w serialu, bo sama widziała wszystkie sezony. Jak dla mnie za dużo wszystkiego i trochę przebajerzone. No ale nie ma co oceniać, póki się samemu całego nie widziało, kiedyś może się skuszę, bo to co widziałem było na prawdę dobre.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online