Dodane: 06-03-2010 12:36
No to było coś jak Goku zamienił się w SSJ, tak się wkurzył, nawet w grze DBZ Burst limit był o wiele silniejszy w SSJ, Goku ma po prostu najpelsze furie ale tylko czsami, gohan częściej ma furie

Dodane: 06-03-2010 15:37 -
nie wiem czy to mozna nazwac furia ale mi sie najbardziej podobala Vegety gdy uwolnil z siebie cala moc dzieki Babidiemu, byl tak zly na Goku za ich pierwsza walke i na Gohana ktory uratowal go przed pociskiem Cella ze z checia zniszczyl by wszystko dookola ale go interesowala jednak walka z Goku czyli zemsta za porazke

ale nie ma co sie dziwic wkoncu Vegeta nigdy nie chcial byc gorszy i slabszy od innych

Dodane: 06-03-2010 16:17
Według mnie najlepsza furia to : jak Gohan zdenerwował się na Frieeze gdy Frieeza zaczął bić Piccolo. Druga moja ulubiona furia to Gohan w walce z Cellem.

Dodane: 11-03-2010 15:48
mi osobiście najbardziej podobała się furia małego Goku w filmie The Path To Power, nawet jeśli scenariusz zboczył z kursu i to bardzo... ale furia była świetna
no i furia Gohana w Bojack Unbound... miodzio... dzieciak silniejszy od ojca... szkoda, że tylko na krótko...

Dodane: 18-03-2010 09:45
Jak dla mnie to w najlepszą furie wpadł Goku jak osiągał Ssj3 w DBz w sadze Buu.Mi się ona najbardziej podobała.

Dodane: 18-03-2010 20:37
Według mnie to furia Goku w trakcie walki z Freezerem i Vegety kiedy jego umysł opanował Babidi. Ta pierwsza najbardziej widowiskowa a ta druga najciekawsza.

Dodane: 21-06-2010 13:40
Mnie najbardziej zapadła w pamięć furia Gohana w trakcie walki z Cellem...ta muzyczka...łzy wściekłości...i to zaskoczenie Cella i przyjaciół Gohana...coś wspaniałego...jedna z najbardziej widowiskowych scen w całej serii Z...istnieją tylko pewne obawy czy w Kai'u owa furia będzie równie widowiskowa...pożyjemy,zobaczymy

Dodane: 24-06-2010 11:28
Ja akurat miałem okazję oglądać odcinek Zetki, w którym Gohan przemienił się w SS2.
Ta furia wydaje mi się najbardziej widowiskowa. Gdy oglądałem to pierwszy raz, byłem bardzo mile zaskoczony.
--------------------

Dodane: 06-04-2011 19:02
mnie jak większości także najbardziej podobała się furia Gohana podczas Cell Game,a po transformacji był naprawde koksiarski xdd

Dodane: 06-04-2011 21:44
rockbaby napisał/a:
mi osobiście najbardziej podobała się furia małego Goku w filmie The Path To Power, nawet jeśli scenariusz zboczył z kursu i to bardzo... ale furia była świetna
no i furia Gohana w Bojack Unbound... miodzio... dzieciak silniejszy od ojca... szkoda, że tylko na krótko...
Zgadzam się, furia małego Goku z filmu jakoś utknęła mi w pamięci. Była krótka ale widowiskowa i rzeczowa
Gohan SSJ2 - kultowa furia, nie muszę jej opisywać.

Dodane: 21-04-2011 15:42
Mnie bardzo podobała się furia Gohana ssj2 który każdy fan dragon balla powinnien widzieć najlepsze wrażenie robi gdy ogląda się ją za pierwszym razem

Dodane: 21-04-2011 15:46
Najlepszymi były Już wymienione :
Gohana ( który w sumie dużo ich miał, ale najlepsza była ssj2 vs cell)
No i Goku ssj vs freezer.

Dodane: 22-04-2011 12:51 -
Moim zdaniem najlepszą furią to była wtedy gdy Cell osiągną swoją ostateczną formę czyli Perfect Cell, ponieważ fajnie ta furia wyglądała i wgl.

Dodane: 22-04-2011 12:55
Moimm zdaniem najlepszą furią w DBZ była furia Gohana dzięki której wszedł na poziom SSJ2
ten widok jak widzi że jego przyjaciele zaraz zginą i zgniecenie głowy #16 przez Cella to był wielki błąd...
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.