Dodane: 24-05-2009 21:12
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 25-05-2009 20:28
Słyszałem o scrobblerach na telefon obsługujących java, a że na telefonie słucha się najwięcej więc się pytam:
Zna ktoś coś takiego?
Tylko żeby chodziło ;p
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 30-05-2009 16:41
Dzięki Lastfm, mogę poznać opinię i gusta innych osób. Poza tym, gdy szukam czegoś nowego dla ucha, często się przydaje. Swój profil mam w sygnaturce.
--------------------

Dodane: 16-06-2009 12:57

Dodane: 23-02-2010 14:20

Dodane: 27-02-2010 09:13
Jestem zachwycony! Naprawdę nie wiedziałem, że ta strona tak ułatwia wyszukiwanie muzyki. Kiedyś już miałem konto, ale nie bardzo ogarniałem. Teraz pobrałem sobie tego scrabblera i zapełniam sobie listę odtwarzania. Strona wspaniała. Można znaleźć chyba każdy rodzaj muzyki. Bardzo mi się podoba, jeszcze trochę nie wiem co gdzie i jak, ale powoli rozgryzam xD

Dodane: 07-03-2010 14:15
Portal fanom wszelakiej muzyki może się podobać. Pozwala tworzyć grupy społecznościowe wokół zespołów. Ułatwia wymienianie się ulubionymi utworami umożliwiając szybkie poszerzanie wiedzy muzycznej. Do tego bardzo przydatną rzeczą jest dostarczanie nam aktualności, informacji o wszystkich koncertach w regionie. Sam niedawno założyłem konto i muszę stwierdzić, że jest to jedyny portal społecznościowy który przypadł mi do gustu.
--------------------

Dodane: 09-03-2010 22:27
Dawać linki do profilów, Ty Plastek szczególnie !

Mi się strona podoba, bo widząc np. czego słucha Karol, wiem co mogę sprawdzić, gustujemy w podobnej muzyce, także jest fajnie bo nie musimy nawet gadać a widzimy czego kto słucha, to jest przekozak sprawa.

Niedługo 18k odtworzeń będę miał !
--------------------

Dodane: 11-03-2010 00:07
Bardzo dobry portal, konto mam od jakichś dwóch miesięcy. Założyłem za namową kumpla, który też ma Lasta. Jak do tej pory mam prawie 2000 odtworzeń. Jednak jak tak spojrzeć, co jest odtwarzane to muszę stwierdzić, że mam trochę dziwny gust, bo spory procent to muzyka japońska.
Jeśli chodzi o sam portal, jest to dobra rzecz do poszukania jakiejś ciekawej muzyki, podzielenia się tytułami ze znajomymi czy chociażby ustalenia, ile tej muzyki się w ogóle przesłuchuje, przez te wszystkie godziny.

Dodane: 12-03-2010 00:08
Proszę enigma im nas więcej tym lepiej. Ja dopiero zaczynam, najbardziej podoba mi się funkcja, że proponowani mi są artyści tworzący muzykę adekwatną do tej krórą teraz akurat słucham .
http://www.lastfm...ackerLager
--------------------

Dodane: 27-04-2010 20:50
Taki Last.fm to bardzo fajna sprawa . Można śledzić czego słucha znajomy na przykład

Fajne jest to,że słuchając danego zespołu mam od razu sprawozdanie o podobnych wykonawcach .
http://www.lastfm...er/RaZaZGN hehe równo 400 odtworzeń

Dodane: 03-05-2010 10:03
Tak dokładnie taki Last to świetna sprawa

mozna sie pobawić troche słuchając sobie muzyki. Dobre jest to ze widze czego słuchaja inni i wtedy moge sam sprawdzić czy to jest dobre i tak poznajemy nową muzyke i nowych wykonawców.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 03-05-2010 11:32
Last.fm to świetna sprawa... i mega wciągająca przy okazji...^^ Korzystam z niego od 2 lat, i znalazłem na prawdę sporo fajnych zespołów, których sam na pewno bym nie odkrył...
http://www.lastfm...ser/Koch96
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.