Dodane: 26-07-2009 12:59
Herbata "Grzaniec", można kupić i dostać fest kopa

Po dwóch latałem jak nawalony xD
--------------------

Dodane: 26-12-2009 01:19
Dla mnie tylko ciepła, zwyczajna herbata. Kawę piję wybitnie okazyjnie i najczęściej to cappuccino. Oczywiście wszystko mocno posłodzone
--------------------

Dodane: 26-12-2009 01:22
Herbatka malinowa to to co lubię.Cieplutka w zimne wieczory działa magicznie.Kawa jest be i fe

Nie wiem jak można to pić.Teraz tak mówię.Zobaczymy w przyszłości

Dodane: 26-12-2009 01:27
Kawa mi nie smakuje. Nawet cappucino mi nie smakuje. A co do herbat to już od dobrych pięciu lat ich nie piłam. Eksprymentowałam z różnymii smakami, ale żaden nie przypadł mi do gustu. Kiedyś to piłam malinową, ale już bardzo dawnno temu mi ubrzydła...
--------------------
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."

Dodane: 26-12-2009 23:45
Ja już chyba po cześć zacząłem się uzależniać od tego napoju zwanego kawą

był okres że dzień dnia piłem, ale przestraszyłem się tego że mogę pic jej więcej co wiadomo do czego będzie prowadzić więc ograniczyłem to, tylko raz na tydzień. Czasem częściej jak się nie wyśpię bądź nockę zarywam ale to rzadkość.
--------------------

Dodane: 29-12-2009 01:00
Dla mnie kawa jest jak fajki xD nigdy nie próbowałem i w najbliższych latach nie mam zamiaru xD Wyłącznie herbata i to zwyczajna bo za owocowymi nie przepadam, najczęściej saga i w dodatku nie może się za długo parzyć bo jak już jest za mocna to też nie wypiję chyba, że jestem w gościach to nie wypada marudzić i powiedzieć za mocna nie chcę takiej xD tylko mocniej ją posłodzę i wypiję bez marudzenia ;P W skrajnych przypadkach lubię herbatę miętową, mięta mnie odpręża
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 04-01-2010 18:27
Ja za kawa nie przepadam ale prawda jest taka ze jakoś nie potrzebuje wcale tego pobudzenia

ja kiedys piłem wiele herbat po białe przez czerwone do czarnych xD Smakowe sa bardzo dobre a jak nie ma to zwykła bez cukru i cytryny

chyba ze na kaca to z cytryna i miodem xD
Herbata "Grzaniec", można kupić i dostać fest kopa Po dwóch latałem jak nawalony xD
O Black jaka słaba głowa xD tą herbate tez lubie i tam jest tylko aromat wina, grzanca dodany wiec raczej sie tym nie nawalisz
--------------------
-------------------------------

Dodane: 04-01-2010 19:13
Kawy nie piję, więc pozostaje mi herbata. Bardzo prosta w przygotowaniu, a jak za to smakuje

. Z dodatkiem cytryny i miodu to najlepszy sposób na przeziębienie

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 05-01-2010 12:45
Ja nie pije kawy bo mi nie smakuje a herbatke bardzo lubie

najlepsza jest z cytryna i lekko poslodzona na zimowy wieczor po dlugim spacerze z dziewczyna

Dodane: 05-01-2010 15:46
Małpko to nie jest tylko z aromatem, ale czystym spirytusie i winie xD To jest czysto góralska wersja, której w sklepie nie kupisz w torebce xD
--------------------

Dodane: 05-01-2010 17:11
A ja się jeszcze nie wypowiadałem!? xD
No więc tak, nie lubię kawy, ani ze smaku, ani z zapachu, chociaż to drugie jest lepsze. Jednak na własnej skórze przekonałem się o działaniu kawy i to kilka razy. Herbatkę piję słodzoną 2 łyżeczki cukru/miodu to zależy od tego czy mam czas.

Z cytrynką jest lepsza choć kiedy byłem mały herbatę piłem wyłącznie z cukrem. Teraz sobie nie wyobrażam.
--------------------

Dodane: 05-01-2010 17:16
Nie zbyt często piję tych napojów. Herbatkę napiję się kiedy jest naprawdę mi zimno a potrzebuję się jak najszybciej się rozgrzać. Kawę piję czasami ale tylko wtedy kiedy muszę się uczyć w nocy ponieważ w dzień mi nauka nie wchodzi XD.

Dodane: 05-01-2010 17:18
Kawę piję czasami kiedy np.ktoś przyjedzie.Tak oczywiście herbatę,ze 3 czubate łyżeczki cukru i jest git xDD.Czasami(może ktoś wie o czym mówię)piję herbatę z mlekiem naprawdę pycha
--------------------
Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?

Dodane: 05-02-2012 19:53
Stanowczo herbatę. Lubię wszystkie herbaty,za wyjątkiem owocowych. Najbardziej to granulowaną. No i daję do herbat po 3 łyżeczki cukru, nie pijam gorzkich. Piję ją dosyć często, zwykle po przebudzeniu, zdarza się nawet że piję je po kilka dziennie. A kawy nie piję, bo jej nie lubię.
--------------------

Dodane: 05-02-2012 19:59
Cóż,zdecydowanie herbatka xD.Kawy nie lubie i nawet nie piję,funkcjonuję bez niej i jestem z tego zadowolony

.Najlepsza jest zielona herbatka,a z innych napojów to mogę pić,ale jednak herbatka przynajmniej jedna dziennie musi być bo inaczej to kicha ; p.Cały dzień mam potem spalony
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 15-02-2012 14:57
Ja zdecydowanie herbatę, kawy wcale nie piję, bo nie lubię. Najbardziej lubię czerwoną, białą i earl grey. Niezła jest też herbata żółta, tylko jest niestety droga i trudno dostępna
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 05-03-2012 18:12
Zdecydowanie wolę herbatę raz czy dwa wypiłem kawę, ale w ogóle mi ona nie smakowała.Najbardziej lubię zwyczajną herbatę earl grey czasem wypiję też herbatę zieloną.

Dodane: 05-03-2012 19:53
Herbata, obojętnie jaka: owocowa, zielona, czerwona... Wypiję każdą, raczej nie słodzę ^^. Kawa zupełnie odpada, bo w ogóle nie pijam

.

Dodane: 05-03-2012 20:07
Na początku pomyślałem o tym programie co leci w TV. A jak przeczytałem treść to jednak się pomyliłem
Kawę piję tylko wtedy, gdy jestem śpiący, albo mnie coś najdzie. Takiej kawy, aby mi smakowała to jeszcze nie piłem, ale może jakaś mi spasuje. Bardzo lubię herbatkę z cytrynką. Czasami lubię sobie pójść do sklepu z różnymi rodzajami pysznej herbatki, której w zwykłym sklepie nie kupimy. Polecam, są naprawdę świetne !
--------------------

Dodane: 05-03-2012 21:13
Lubię kawę rozpuszczalną, często piję, a właściwie piłem rano filiżankę ze śmietanką i cukrem
Od ok. tygodnia przerzuciłem się na herbatę, "zwykłą" czarną

Poza nią, bardzo lubię zieloną, ale oczywiście z cukrem. Bez cukru to tylko czarna mi jako tako podchodzi, a to i nie każda. Zimą, zawsze jak jeździłem z tatą w różne dłuższe podróże, to herbatka owocowa w termosie to kompletna podstawa.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.