Dziś jest Wtorek, 22 Maj 2012, godz 18:14
OnLine: 73, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Jak się tu znalazłeś? DBPolska/NPolska
Dodane: 15-08-2011 10:37
#Sanix - user - 10%
Kiedyś za dawnych czasów istniało fajne forum o dragon ballu "smoczekule.pl" niestety już go nie ma dlatego w poszukiwaniu nowych ciekawych for natknąłem się na to forum.

--------------------
Dodane: 15-08-2011 10:53
#panum170 - user - 30%
u mnie to było tak ,że gnębiło mnie jakieś pytanie na temat db serfowałem po internecie i natknąłem się na te stronę zarejestrowałem się ponieważ chciałem stąd coś ściągnąć,na dłużej zatrzymała mnie miła atmosfera forum

Dodane: 03-10-2011 13:59
#Ahalian - user - 80%
U mnie sprawa wygląda następująco. Jestem tu przez Owera. Co do niego przychodziłem to ciągle siedział na tym forum, więc tak się zacząłem wypytywać, gadaliśmy trochę na temat tego forum. Czasami mówiłem, że to nudne i po co siedzi na forum i czas sobie traci. Aż mnie namówił żebym tu sobie założył konto i zaczął poznawać nowych ludzi bo fajna atmosfera. Więc po jakimś dłuższym czasie tak mnie denerwował, że już założyłem dla świętego spokoju, wql. Nie zaglądałem tu na początku, wchodziłem tu co jakiś czas. Aż mi się tu spodobało i zacząłem oglądać Anime, szkicować Mange i pisać posty itp. A niedawno dostałem zaproszenie do AU i tak piszę na forum posty i gadam na SB :p PP I się w was zakochałem Aktywni użytkownicy : >>>

--------------------
Dodane: 22-01-2012 10:00
#DeaDMen - user - 90%
Ja szukałem odcinków Naruto do pobrania i znalazłem je tutaj i tak się zaczeło i jakoś mnie to wciągneło.

Dodane: 23-01-2012 12:00
#greg04 - user - 20%
Ja podobnie jak DeaDMen,tylko ja poszukiwałem odcinków DBKai,i tak się tu znalazłem. Na samym początku tylko pobierałem pliki,ale z czasem zacząłem pisać na forum i tak zostałem tu na dłużej :)

--------------------
Moje rysunki
dbpolska.net/foru...
Dodane: 12-02-2012 06:02
#Prynio - user - 30%
Byłem w trakcie poszukiwań NS(Naruto Shippuuden) do pobrania w jakości HD ale żeby zajmował tak ok 150mb to jest sztuka więc szukałem pytałem aż w końcu "ujrzałem!" npolska.net i wystartowałem z ściąganiem a potem jakoś tak na forum zajrzałem i powoli powoli się rozkręcam.

--------------------
Dodane: 23-02-2012 09:29
Ja też szukałem Naruto Shippuuden i trafiłem na tą stronę tak się do niej przywiązałem że zostałem :)

Dodane: 23-02-2012 09:39
#Kyuubi - user - 70%
Ja kiedy zainteresowałem się Anime to zacząłem się udzielać na różnych stronach typu Bleach Gotei, portal o One piece i o Shippudenie aż w końcu trafiłem tutaj. I dopiero z DBpolska/Npolska poczułem jakąś głębszą więź [placze] wzruszyłem się :d

--------------------

Razem możemy więcej :)
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online