Dodane: 05-07-2010 21:47
Bociak napisał/a:Jeśli używki to wolę te, które wpływają jakoś na moją świadomość xD
Dla mnie zachowanie trzeźwego umysłu jest największą frajdą, gdyż mam pełną kontrolę nad sytuacją.

Nawet jeśli, to piłbym alkohol z umiarem od czasu do czasu, ale wpierw podrosnę. A po taki syf jak narkotyki czy papierosy, nigdy nie sięgne.
Sięgniesz, sięgniesz tylko musisz podrosnąć do tego trochę, bo z głową i umiarem wszystko jest dla ludzi, a tabaka wśród tych wszystkich używek ma najmniejsze negatywne skutki uboczne, w dodatku utrzymujesz przy tym trzeźwość umysłu, a jest przyjemnie.
Ostatnio wypróbowałem coś nowego i już nie tak często spotykanego. Mowa tu o tabace Tiger. Tutaj macie nawet fotke:
http://www.allegr...ml#gallery Tabaka ta jest bardzo lajtowa, nie ma po niej fazy, ale ma niesamowity kojący smak i specyficzny jak na tabakę śnieżnobiały kolor. Polecam spróbować xD
--------------------

Dodane: 05-07-2010 21:52
Może będzie dobrym chłopcem i nie sięgnie.
Ja wiem, że nigdy więcej nie sięgnę po papierosy i właśnie tabakę, aczkolwiek musiałem na początku spróbować - jakoś trochę we mnie zostało z dziecka, bo lubię próbować nowego (

), ale oczywiście w granicach mojego (trochę skrzywionego) rozsądku.

Dodane: 08-07-2010 12:41
Tabaka jest dobra

Ale oczywiście w umiarze, zreszta jak wszystko, jest ona dla ludzi ale trzeba mysleć jak się ją zarzywa. Sam często nie sporzywam tabaki ale czasami przy jakiś okazjach sie zdarza, choc ostatnio męczyła mnie alergia i przez cale dnie miałem zapchany nos tak ze nie mogłem oddychać a tabaka przyniosła mi ukojenie
--------------------
-------------------------------

Dodane: 13-07-2010 07:38
Macias napisał/a:Bociak napisał/a:Jeśli używki to wolę te, które wpływają jakoś na moją świadomość xD
Dla mnie zachowanie trzeźwego umysłu jest największą frajdą, gdyż mam pełną kontrolę nad sytuacją.

Nawet jeśli, to piłbym alkohol z umiarem od czasu do czasu, ale wpierw podrosnę. A po taki syf jak narkotyki czy papierosy, nigdy nie sięgne.
Sięgniesz, sięgniesz tylko musisz podrosnąć do tego trochę, bo z głową i umiarem wszystko jest dla ludzi, a tabaka wśród tych wszystkich używek ma najmniejsze negatywne skutki uboczne, w dodatku utrzymujesz przy tym trzeźwość umysłu, a jest przyjemnie.
Ostatnio wypróbowałem coś nowego i już nie tak często spotykanego. Mowa tu o tabace Tiger. Tutaj macie nawet fotke:
http://www.allegr...ml#gallery Tabaka ta jest bardzo lajtowa, nie ma po niej fazy, ale ma niesamowity kojący smak i specyficzny jak na tabakę śnieżnobiały kolor. Polecam spróbować xD
Próbowałem takiej, naprawdę nie ma się fazy, lub jak to u nas mówią "samolota",lecz mi taka jak najbardziej odpowiada, moi kumple jak wrócili ze szluga i nie mieli gum to zaczęli tabakę wpier****ć

Dodane: 08-11-2011 16:18
Tabaka? parę razy wciągałem, chyba o smaku malinowym, fajnie odświeża nochal xD, brat mi dawał, ale tytoń to tytoń, nie jest zdrowy i prowadzi do uzależnienia.Chociaż lepsza tabaka niż mocne narkotyki.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 08-11-2011 16:24 -
Szczerze mówiąc nie jestem za tym żeby coś takiego było na przykład do kupienia wszędzie, ale każdy robi ze swoim życiem co chce. Ja osobiście nie zamierzam się z tym stykać. Jak już to małe piwko lub papierosek.(to dopiero jak skończę 18 lat)

Dodane: 08-11-2011 16:25 -
Miałem z tym styczność, ale nigdy nie używałem tabaki i nie mam wcale zamiaru tego robić, nie wiem co w tym jest tak wspaniałego, że niektórzy już są od tego wręcz uzależnieni.
--------------------

Dodane: 08-11-2011 16:25 -
Mój sąsiad ma na nazwisko Tabaka xD
Co do samego wciągania tabaki to sam nie próbowałem, ale mój kolega jest wielkim fanem tej używki

Nie wiem czy mu to pomaga czy zaspokaja "głód", ale na pewno gdy wciąga i ktoś z boku to obserwuje ma lekką zwiechę xD "Co on kurde robi?"
--------------------

Dodane: 08-11-2011 16:26 -
Ja nie próbowałem i próbować nie będę. Wciągać coś do nosa
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
, odrażające i nie wiem czy jest w tym coś dobrego??
syngohana napisał/a:Co do samego wciągania tabaki to sam nie próbowałem, ale mój kolega jest wielkim fanem tej używki

Nie wiem czy mu to pomaga czy zaspokaja "głód", ale na pewno gdy wciąga i ktoś z boku to obserwuje ma lekką zwiechę xD "Co on kurde robi?"
"Jezu on wciąga
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
, o boże to ćpun!!!" Jak ty nisko mogłeś upasć ??" haahahha
--------------------

Dodane: 08-11-2011 16:28 -
To jest tytoń i można sie od tego uzależnić normalnie. Wiele razy z tego korzystałem bo genialnie działa gdy ma się zapchany nos. Pomaga na katar i oczyszcza śluzówkę.
Duża działka wciągnięta może zwalić z nóg, ale po małej nic raczej sie nie odczuwa.
Najbardziej śmieszy mnie biała tabaka, robiona chyba tylko dla efektu i żeby można było przyszpanować bo nie wiem po co innego.
--------------------
-------------------------------

Dodane: 08-11-2011 16:29 -
Tak własnie ja tez nie raz to "wciągałem" mówicie o tym jak o jakimś wielkim narkotyku hahaha, oczyszcza nos, lepiej się oddycha, to nie jest amfetamina, żeby o ludziach, którzy biorą tabakę mówić "ćpun". Chciałbym zauważyć, że w jakimś stopniu każda rzecz na tym świecie jest narkotykiem, niektórzy uzależniają się od fety, marihuany, alkoholu, papierosów, niektórzy nawet od komputera (co się dzieje co raz częściej). Pamiętam jak byłem w gimnazjum to myślę, ze braliśmy to z kolegami, bo to było "yeah takie fajne haha" ale pamiętam, ze jak robiliśmy sobie kreski to wzięliśmy za dużo i obydwoje padliśmy na lekcji Historii

Więc ostatecznie moje zdanie na ten temat jest oczywiste, a mianowicie - Nic po tym się takiego nie dzieje i nie jestem przeciwko takim specyfika

Każdy robi to co chce, ważne, żeby swoje własne życie przeżyć na swój sposób.

Dodane: 08-11-2011 16:29 -
Ja już miech ponad niucham czarną - a dlaczego? W dupie mam katar, w dupie mam jakieś zatoki, po prostu rzucam palenie a tak mi najtaniej ;D

Dodane: 30-11-2011 16:18
Parę razy nie powiem się wciągało, ale już przestałem, bo stwierdziłem, że zaczynam się uzależniać. Ale już tego nie robię i jestem happy. Rodzai jest w chu chu...
Nie przeszkadza mi to jak znajomi w moim towarzystwie to robią, to ich zdrowie i ich życie. Oby mi tego nie proponowali

Dawno się z tym nie spotkałem, bo teraz to tylko palenie marisi...
--------------------

Dodane: 03-12-2011 09:42
Nigdy tego nie wciągałem i nie mam zamiaru, ale mój sąsiad jest od tego uzależniony. Nawet w swoim mieszkaniu ma szafkę z setkami pudełek xD.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.