Dodane: 23-11-2008 15:30 -
Szukalem na forum ale nie znalzlem takiego tematu, google tez nie pomogly.
Mam problem z parada herkulesa. Jak po raz pierwszy jestem w West City to musze isc do Piccolo, ale tam stoi Mr. Satan i che odemnie jakas kanapke. Gdzie mam isc po ta kanapke? W ktorym to jest miejscu? Czy trzeba robic misje z dziecmi z jakiegos busu, a jak tak to jak? Gdzie znajde Bulme? O co chodzi z misja z gazeta?
Mam nadzieje ze mi odpowiedzie bo sam na to nie moge wpasc.

Dodane: 23-11-2008 18:12

Dodane: 23-11-2008 18:24
Dzieki za pomoc. Moze mi sie teraz uda

Dodane: 23-11-2008 18:37
Jeśli z filmikiem ci się nie uda, napiszę jak przejść ten moment.
Rozmawiamy z Mr. Satanem i daje nam swój autograf. Mówi nam, że jest głodny. Trzeba mu dostarczyć kanapki z restauracji , która znajduje się na południe od miejsca parady. Na miejscu dowiadujemy się, że musimy dostarczyć właścicielowi restauracji poranną gazetę. Idziemy więc do kiosku z gazetami, który mieści się na północny-wschód od restauracji. W kiosku niema sprzedawczyni. Od pewnej pani, która stoi obok kiosku dowiadujemy się, że gazetę można znaleźć w szkolnym autobusie który stoi w północno-wschodniej części miasta. Udajemy się tam. Kierowca autobusu mówi nam, że zdarzył się wypadek i wszystkie dzieci zaginęły. Trzeba je odnaleźć. Gdy już znaleźliśmy. Wracamy do miejsca, w którym spotkaliśmy kierowcę i rozmawiamy z nim. On dziękuje nam za uratowanie dzieci. Teraz idziemy do kiosku z gazetami. Sprzedawczyni w kiosku dziękuje nam za uratowanie syna. W nagrodę dostajemy poranną gazetę. Idziemy do restauracji . Dajemy właścicielowi gazetę, a on daje nam kanapki. Zanosimy kanapki Herculesowi. Ale nie pasi mu muzyka na paradzie. Musimy znaleźć płytę jego ulubionego zespołu. Idziemy do sklepu Circuit Shackr, który mieści się w południowo-zachodniej części miasta. Niestety sprzedawca nie ma już tej płyty i radzi iść nam do sklepu z antykami, który leży w północnej części miasta. Idziemy do sklepu i odbieramy płytę. Zanosimy ją Mr. Satanowi, który w końcu otwiera paradę. Teraz możemy wreszcie spotkać się z Piccorem. Ale najpierw idziemy w północną część miasta i dajemy chłopcu Fernandowi autograf Mr. Satana. On w zamian daje nam Golden Capsule (Złotą Kapsułę). Wracamy do Picolla i rozmawiamy z nim. Teraz w SavePoincie może wybrać Piccoro.

Dodane: 23-11-2008 20:03
Dzieki, a nie wies gdzie sa te dzieci?? Rozmawialem z paroma przydupasami co tam biegaly i jedno dziecko gadalo cos ze teskni za ojce. Jak znalezc te glupie dzieci? Mam gadac ze wszystkimi dziecmi??

Dodane: 23-11-2008 20:25
Musisz szukać ich w lasku przy szosie West City,
SCREEN Dzieci oczywiście są porozrzucane po całym lesie

Pozdro

Dodane: 23-11-2008 20:47
Aha dzieki. Jesli sie nie myle to jak jest ten gosciu to idzie sie w lewo. DZieki. Ide sprawdzic, jak cos to napisze jeszcze czego nie moge zrobic.

Dodane: 18-01-2009 14:41
Mam problem. Jestem także w West City - gram w tej chwili Picollo - rozmawiałem z Goku o problemie w tym mieście, a następnie poszedłem na południe. Tam latają te głupie dinozaur. Podobno mam znaleźć jakiegoś ich przywódcę ale nie wiem gdzie jego szukać. Pomożecie ?

Dodane: 18-01-2009 15:03
--------------------

Dodane: 18-01-2009 15:42
Dzięki wielkie ,teraz nie powinno być problemu.

Dodane: 08-06-2009 14:26
Hej mam pytanko - jak mam przenieść te jaja do tego dinozaura???
--------------------

Dodane: 10-06-2009 12:12
--------------------

Dodane: 20-06-2009 12:08
Dzięki malypolak100. Ten typ na Youtube pomógł mi przejść grę na 100% ( nie wiedziałem gdzie są przejścia na 50 lvle).

Dodane: 25-12-2009 18:51
ja nad tymi problemami siedziałem godzinami łaziłem po West City gdy spotkałem Goku zobaczyłem przejście wszedłem tam i zobaczyłem budynek wszedłem do niego chodziłem i znalazłem Bulmę zrób tak a może ją spotkasz

Dodane: 14-05-2010 17:00
wie ktos może gdzie mam szukac tych nameczan rozproszonych po calej mapie? odnalazlem 6 i brakuje mi jednego a chcialbym przejsc gre na 100%

Dodane: 30-09-2011 20:16

Dodane: 10-02-2012 01:26
Nie nawidze kodów ale zrobie wyjątek potrzebny jest emulator visualboyadvane odpalasz grę klikasz cheats klikasz gameshark albo codebreaker albo code i wpisujesz to będzi w filmiku ale ostrzegaam po wpisaniu kody gra poprawnie nie działa
http://www.youtub...p-CD94l58M
--------------------
Seresu1.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.