Dodane: 12-06-2010 01:29
Styl Walki: Itachi Uchiha, Hyuga Neji,Garra
Niedosyt postaci: Minato ( oj jak bym sie ucieszył jakby kiedys byla z nim retrospekcja jak walczy w 3 wojnie i z Liskiem - ta retrospekcja z mlodosci Kakashiego to byla pyłkiem na czubku gory )

Dodane: 12-06-2010 19:45
Ja uwielbiam hinate i obito (tobiego) najbardziej uwielbiam w tobim jego tajemniczość XD a w hinata to tak jakoś mi wpadła do gustu

Dodane: 10-07-2010 20:42
ja lubię Shino jest taki tajemniczy i chociaż nie lubie robali podziwiam go za jego opanowanie i podejście do życia lubie także Shikamaru bo pod niektórymi wzgledami jestem do niego podobna z kobiecych postaci lubię Anko ponieważ jest szalona i silna oczywiście a także Konan bo bez względu na wszystko otacza troską Nagato

Dodane: 10-07-2010 20:53 -
Moją ulubioną postacią jest Uzumaki Naruto.Dlatego że ma charakter podobny do mnie

. Nigdy się nie poddaje,opanował tryb mędrca,zna wiele rodzajów Rasengana, ma w sobie lisa o dziewięciu ogonach( a kiedy zapanował już trochę nad jego mocą to jego techniki będą niesamowite),wprowadza dużo humoru i dużo więcej.Drugą taką postacią jest też Minato Namikaze(chociaż nie ma o nim za dużo informacji jeszcze).Kakashi jest też bardzo fajny i wiele innych postaci zostało fajnie wykreowanych

Dodane: 10-07-2010 21:00 -
No to jedziemy...
Z facetów/chłopaków/mężczyzn:
1.Sasuke Uchiha - za ... za... no nie wiem .. za wszystko ;]
2.Itachi Uchiha - za umiejętności, poświęcenie dla wioski ... ehh za dużo by wymieniać.

Dodane: 14-07-2010 10:50
No to jedziemy:
1. Naruto - nie trzeba tłumaczyć.
2. Sasuke - -||-
3. Gaara -||-

Dodane: 14-07-2010 10:54 -
Ja najbardziej lubię , Kakashiego za jego podejście do życia-olewa wszystko i wszystkich xD , lubię jeszcze Sasuke , bardzo mi przypomina Vegete w DB , maniak siły...
lubie jeszcze Naruto , na początku taki pajac xD
--------------------

Dodane: 14-07-2010 11:03
Sasuke uchiha.
To naprawde jest gosc.
Silny, bystry, szybki, ma katane, chlodny, zly, mroczny. Ma pieczec co moc mu daje. Naprawde swietna osoba, moj ulubiony bohater(raczej antybohater) z naruto
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 14-07-2010 15:02
Na dodatek mega przepakowana...
Moim numerem jeden jest Killer Bee oraz Choujourou. Jeszcze w tłumie uszła by postać Momoichi Zabuza.
--------------------
"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define 'Reality'."

Dodane: 14-07-2010 15:26
Zapomnialbym o Pszczole.
Killer Bee tez jest swietny. Potrafi walczyc jak malo kto, a demona juz do perfekcji opanowal. Swietny jest on.
--------------------
Come back Gin.

Dodane: 14-07-2010 16:13
Zena_gel napisał/a:Ja uwielbiam hinate i obito (tobiego) najbardziej uwielbiam w tobim jego tajemniczość XD a w hinata to tak jakoś mi wpadła do gustu
Wreszcie ktos kto tak jak ja uważa, że Obito = Tobi. Na razie tylko 3 razy sie spotkałem z tym stwierdzeniem.
Moja Ulubiona postać to Tobi. Tajemniczy, posiada niezły humor, którym wyprowadza przeciwników z równowagi (Kiba)

Dodane: 14-07-2010 21:13
A ja najbardziej lubię Sasuke. Nie oglądałem co prawda wielu odcinków, ale mogę śmiało to wywnioskować. Lubię jego charakter

Kakashi także pod względem charakteru mi się spodobał.
--------------------

Dodane: 15-07-2010 07:58
Harpagon napisał/a:Zena_gel napisał/a:Ja uwielbiam hinate i obito (tobiego) najbardziej uwielbiam w tobim jego tajemniczość XD a w hinata to tak jakoś mi wpadła do gustu
Wreszcie ktos kto tak jak ja uważa, że Obito = Tobi. Na razie tylko 3 razy sie spotkałem z tym stwierdzeniem
Tez tak sadze
A wracajac do tematu moim ulubiony bohaterem jest Naruto poniewaz nigdy sie nie poddaje i jest taki glupi ze zawcze jest z niego niezla zwala.
--------------------
Nick to nie imię.
Świat to nie matrix.
Życie to nie gra, nie daj się wylogować!

Dodane: 15-07-2010 08:33
Harpagon napisał/a:Zena_gel napisał/a:Ja uwielbiam hinate i obito (tobiego) najbardziej uwielbiam w tobim jego tajemniczość XD a w hinata to tak jakoś mi wpadła do gustu
Wreszcie ktos kto tak jak ja uważa, że Obito = Tobi. Na razie tylko 3 razy sie spotkałem z tym stwierdzeniem.
No i wszyscy się mylicie. W databooku, czyli jakby "książce" z oficjalnymi danymi, np kto ile ważył, kto jaką miał grupę krwi itp obito ma status "nieżywego". Databooków się nie poprawia, nie drukuje się sprostowania czy czegoś w tym stylu. Tak więc uświadomcie sobie że to z pewnością nie jest obito.

Dodane: 25-07-2010 18:21
Mnie kręcą czarne charaktery ;] Czyli głównie to członkowie Akatsuki.
Sasori: świetne operowanie marionetkami, wygadany, zawsze miał jakieś ciekawe jutsu, trudne dzieciństwo... Jeszcze do tego bronie nasączone trucizną i młodzieńczy wygląd ^^
Deidara: kolejne ciekawe jutsu, terrorysta, zawsze gotowy na śmierć, umiał dobrze wszystko zaplanować (walka z Gaarą), na dodatek artysta oddany swej jakże pięknej sztuce

, przystojny jak mało kto ^.^
Madara/Tobi: na początku baka, śmieszyły mnie jego dialogi z 'Senpaiem', chwilę później Madara.. Lubię taką tajemniczość! I te zagadki : kto jest za maską? Teraz już wiadomo, ale kiedyś wszyscy głowili się na tym jak nad Kakashim xD
Szkoda tylko że jest taki stary i zwerbował Sasuke -.-
Itachi: szlachetność, lojalność wiosce, charakter: opanowanie, spokój, dobrze planowane walki i dobre posługiwanie się cienistymi klonami (początek walki z Sasuke). Zdecudował się zginąć z ręki brata, wyzbył się uczuć poto by z rozkazu wymordować rodzinę i cały klan..
Jak coś to proszę mi wybaczyć za błędy

Dodane: 28-07-2010 16:29
Ja choc wolę db z naruto lubie Sakura Haruno oraz Kabuto Yakushi

Dodane: 28-07-2010 17:26
hmm Kabuto bo w szpiegowaniu jest świetny nagato za to ze na granicy życia zrobił coś tak wielkiego Shino za jego charakter

Dodane: 28-07-2010 17:45 -
Fajnie mi się ogląda te postacie, z których jest niezły polew, które mają to "coś" w podejściu do życia
Shikamaru i Shikaku, Tsunade, Jiraiya, Naruto oczywiście xD Sakura jak się wkurzy xD Kakaś, Sai i Yamato jak straszy Naruciaka xD Kiba, foch Shina xD Itachi - szacun, Sandaime Hokage - szacun. Gaara, fajny dzieciak.
Denerwuje mnie Oro i ludzie z nim związani oraz zaczyna mnie Sasuke wnerwiać -.-' Niech on się wreszcie zdecyduję na jedną drogę życia, a nie tak skacze po wszystkich...

Dodane: 08-10-2010 15:06
Zaczne od tego że bardzo lubię mame Kiby.
Dobra teraz tak:
1.Pain/Nagato - dlaczego? bo był dla mnie świetną postacią.Te jego zdecydowanie mnie powalało,a najbardziej mi się podobała jak był w Konoha i pytał się ludzi 'gdzie jest Naruto/Kyubi' odpowiada 'nie wiem/nie powiem' i odrazu bez zastanowienia bum i po nim.Jego(wygląd też te powbijane 'pręty' dają mu to coś'

umiejętności przyciągania również mi się podobały.
2.Itachi - może byłby na pierwszym ale jednak wolę Paina sam nie wiem dlaczego tak po prostu

.
3.Madara - świetna tajemnicza postać z ambicjami trochę szalona ale cóż.Więcej nie muszę pisać xD
4.Orochimaru/Sasuke - te dwie postaci są dokładnie na tej samej pozycji chociaż z minimalną
przewagą Oro,sasuke mnie już wkurza
5.Naruto - ale tu chyba nie muszę pisać dlaczego.
--------------------

Dodane: 08-10-2010 16:21
Ostatnio uważam że ciekawą postacią jest Tobi/Madara.Zaczyna wnosić coraz więcej do fabuły,jest tajemniczy(nadal nie widzieliśmy całej jego twarzy),jego umiejętności z pewnością są niesamowite.Ogólnie podoba mi się klan Uchiha i ich Sharingan
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.